Clint Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Dobré ráno Vietname! Už jsem se probral a koukám, slunce svítí, čas vyrazit z práce domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Ty dálnice by se měly komplet oplotit, ráno ve 150ti srna.... naštětstí jezdím jenom v levém. (v pravém mě nikdo neuvidí, dokud nebudou mít dálnice plot) Proto byl trochu čas, dupnul jsem na brzdu, gumy zaskřípaly a srna se v pravém pruhu lekla, upadla a vrátila....Bejt v pravém, tak ji asi vezu na kapotě k obědu... Editováno: 8. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 To je ale divný, protože kolem dálnic sice nejsou ploty jako v Německu (blízko od krajnice), ale dál jsou udělané strouhy a odpuzovače zvěře (nastříkané nějaké sračky na kůlech) a nemělo by se k dálnici nic přiblížit Ve 150km/hod bys asi k obědu nic nedovezl, páč by to bylo fatální zrušení auta i srnky a byl bys rád, kdybys odešel domů po svých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) On by náraz už ve stopade nebyl, dupl jsem prostě na brzdu a šlo ABS. Není to poprvé, co jsem tam viděl srnu....Ony jsou asi sfetované tou řepkou a taky jak nebyl moc ráno při neděli provoz.... Editováno: 8. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 horší jsou divočáci, ty se neleknou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Nejhorší je, že jsem byl přece jen takovej malátnej po noční, zaposlouchanej do nějaké klavírní hudby a uplně si uvědomuji, jak pozdě jsem zareagoval po jejím spatření, než mi došlo vůbec, abych dupnul na brzdu. To člověk hned procitne Editováno: 8. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 U d11 je plot, to víte poradna dalnica... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Tady taky už začali a krátkej úsek je oplocen, ale ještě jim toho hodně chybí a jestli vůbec budou pokračovat....Ale utvrdila se má domněnka o nutnosti jezdit na dálnici v levém pruhu, to jsem rád. prostě člověk má o chvilku víc času něco udělat a srna má čas se obrátit a vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Já právě picuse v levým nesnasim a hlavně v mbeckach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Pokud Clint uhyba rychlejsim, tak neni problem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Asi tak, já tedy jezdím v levém po D1 z jiného důvodu, protože pravý je prakticky nesjízdný, ale sleduji provoz za mnou a rychlejším se včas klidím z cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 již 8tis/km jezdím jen v levém 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Já právě picuse v levým nesnasim a hlavně v mbeckach ... kdybys jezdil předpisově, tak bys teoreticky nikoho neměl dojet a neměl bys vztek na pomalé řidiče 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) možná na D1 to chápu, tam naštěstí jezdit nemusím. tak ono stringo stačí ve městě Editováno: 8. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 No tak já se tak nějak nechystám zabít a nehodlám přijít o papíry, jako kalit to v levém pruhu není problémem i pro moji motorizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 před rokem 2004 to šlo no dnes už málo kdo jede nad tachometrovým 190.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Jinak ten roomster 1.4 je peknej http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/54952595 Editováno: 8. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 proc 1.4 a ne radeji 1.2 TSI? vykon je stejnej a mohl by byt i 77kW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) protože je to super motor, to samý jako 1.6 74kw. Editováno: 8. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A proc Room, jedno z nejosklivejsich skodovek. Kokta chce tocit do cervenyho proto 1,4. Akorad kdyz to trochu nalozis bude kachna svoji chuzi do kopce rychlejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A to nehovorim o vybehovem modelu bez nahrady do budoucna. Hold slepe strevo vyvojove smycky. Papa Roomiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) ... kdybys jezdil předpisově, tak bys teoreticky nikoho neměl dojet a neměl bys vztek na pomalé řidiče Kdyby curku nebylo, s*alo by se do kafe :-P Editováno: 8. Červen 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ty si curas do kafe? :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) víš jak se dobře peče steak na V6? ještě zapneš vpředu ventilátory a máš horkovzdušnout troubu Editováno: 8. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Curku, nebo cukru, to je jedno byla to jen nadsázka... Já taky jedu kolem 150km/hod ale v levém jedu stále jen na některých úsecích, kde se v pravém nedá jet normálně a taky si hlídám prdel, když se blíží nějaký ještě větší střelec než jsem já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky