Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

však stanmare to není od předvádění, to dělají jiné lidé a že jich je. Mno to není,de o to taky jaká okreska atd... lidi nemusí ani závodit a můžou udělat blbost viz třeba co udělali stringovi, běžná věc ;)  no to seš taky jeden z mála kdo bere ohledy v čr na ostatní řidiče :)

tak to musíš někde domluvit klinte. njn ty máš rád u RS oktavie pluh na sníh :D

Pluh na sníh a terč pro mouchy.  :kol-44:  :kol-48:

Upraveno od Petrrr

takže O2 z roku 2004-2007 je stará plečka jo? to jsou mě teda novinky

tak ono pawouku plno lidí má víkendovku, někdo porsche, někdo oktavii RS vid pančo :D atd  když to bereš takhle, tak můžeš přijít o řidičák i s 1.6 TDI a umřít i v 1.6 TDI :) musíš jezdit s rozumem a ne jako pumpičkáři.

a vůbec, jenom se mě to líbí nic víc

To jsou taky starý plečky. Musíš se podívat pravdě do očí. Ta moje už taky není nová.

• Autor

Tak bráchovej Seat Leon 2006 už je zamluvenej a příští týden frčí dál do světa ;)

Novýho Leouše si ještě nepřevzal, pač mu tam dodělávaj Defend a leptaj skla (což si mohl udělat v klidu domova sám)

Řeknu mu, ať se přijede podívat na náš "Čaj o páté", ať si to můžeme prohlédnout ;)  To mi připomíná, že prakticky nikdo ještě nenapsal nějaké volné termíny....

Upraveno od Clint

jojo rs vikendovka  ale  i v tydnu,treba dnes a vcera sem jel:))

Snad piskujou ne?

No 1 nebo druhej tejden v červenci

hoši, ode dneška je na světě o oficiálního blbce víc :D 3.7. na to dostanu papír :D

Ing či Mgr?

Gratuluji třeba taky někdy dostuduji :)

• Autor

Kokto, myslíš tu základku v Hradci?

Rekl bych ze Bc. A gratuluji Honzo...

Gratulace, doufam ze tahnes dal na magisterskej titul. BC dnes skoro nic neznamena.

tady je to nejaky zdechly, snad jeste nechrapete :kol-24:

Clinte, měl bys koupit to RS hned... Dneska ráno říkali v rádiu když jsem jel do práce, že letiště je v nějakej krizi a teď abych nelhal, myslím si, že tam padlo něco o miliardové ztrátě... a že budou hromadně propouštět personál, který není vyloženě nezbytný pro provoz letiště. Klíčový bude příští rok, kdy od 1.ledna mají začít propouštět a uvidí, jak to dopadne...

Víš o tom něco?

Upraveno od Stringo

Nestraš Clinta, on je tam odborník na svém místě, umí spát za směnu nejlépe ze všech  :kol-28: , tak mu nic takového nehrozí.

• Autor

Přesně tak :D   Já jsem nepostradatelnej :D   Mno, něco na tom ale je Stringo, nicméně týká se to ČSA a já jsem u jiné firmy. ČSA je v hajzlu už dlouhou dobu.

Takže ne jakoby letiště, ale provozovatele českých aerolinek, jestli to dobře chápu...

• Autor

Přesně tak. ;)

Mno, i kdybych měl na RS-o, řešil bych barvu, pač bych se nemohl nějak rozhodnout :D  (nyní by prim hrály červená, šedá steel a modrá race)

Za mě červená, sekne tomu ohromě s černým paketem

Jo dobrá volba do výběru  :kol-47:  a co takhle bílá  :kol-98:  tzv. koktawhite tu ne?. za mě Modrá race. (proč?, protože metla).

Upraveno od Petrrr

Za me žádná o3 a když už tak žlutá s černým nebo stříbrná s černou

• Autor

Jo ta červená je fakt pěkná, až mě to překvapilo. Ta modrá metla je taky pěkná, ale působí studeně a má ji už každá Fábka :(  Bílou ne, z praktického hlediska a je jich už moc.

Stříbrná je samozřejmě dobrá a bezúdržbová, ale na RS si ji zatím představit nedokážu....

http://www.skodaplus.cz/Car/748779/skoda-octavia-rs-2-0-tsi-162-kw-rs?query=fulltext%3D%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26fuel%255B%255D%3D1%26loadFrom%3D162%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26isRocnivuz%3D1%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D404%26fuel%255B%255D%3D1

chyběj jí ale černy doplnky:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-rs-combi-2-0-tsi-xenon-pdc-gra-shz-k%C3%B6ln/195677311.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-limousine-2-0-tsi-green-tec-rs-sofort-hamburg/194399593.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-combi-iii-rs-2-0tsi-kessy-traveller-r%C3%BCdersdorf/195655582.html?lang=en&pageNumber=9&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

Stříbrnou jsem už viděl. Uspokojila, ale nenadchla. Za mě svítivá zelená a samozřejmě myslivec.:D

cervenej myslivec, kdyz uz neco ;)

a jinak dneska jsem potkal zlutej kombik s cernym paketem a teda masakr, to ja auto je skvost a barva fantasticka

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.