Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 U Rendla je psanejch 220koní v reálu tak 150 Nemohl bych se ponížit jezdit s kund...na přední masce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) :D:D Nevim cim to je, ale nejakou takovou reakci jsem cekal i kdyz zrovna u renaultu se ani nedivim. Ale koukal jsem na to nove Clio v ty nejaky edici ( Red Passion myslim) a sedacky ( v kuzi) a vyplne dveri to by se mela O3 od koho ucit ac to pisu nerad, pecka. A kupodivu VZPERY NA KAPOTE I S FILCEM !!! Editováno: 23. Červen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Clinte tak znak dej pubertakum at ti ho nemusi krast ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Mno takový Megane RS by ale nemusel být k zahození... Uznávám, že Renault moc spolehlivý nebyl, ale staré doby jsou pryč a koncern ať se nám to líbí nebo ne zaspává, resp.vyčkává, protože má širokou základnu posbíranou dlouhou dobou, ale konkurence je neúprosně dohání a to i značky jako je Renault nebo Hyundai a Kia... Dokonce i Peugeot s Citroenem nejsou co bývali... Hodně záleží kus od kusu a zpracováním to není ZATÍM jako u VW nebo Škodovky, ale ceny hrají ve prospěch konkurence... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) No palubka je u Rendla stále katastrofální, tam zaspali o dvě generace navíc motory u Rendla jsou známé svojí extra žravostí. To RS-o je pokud vím jenom třídveřák, čili k ničemu, rep. k blbnutí mladejm hejskům s trvalou Editováno: 23. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Pravda, ale u toho Clia jakoz to nejnovejsiho modelu znacky uz je to jina. Megan i kdyz pisou novy megan tak je to jen facelift, ale az prijde uplne novy megan ve slepejich Clia tak nevim nevim. Jinak ty Tce je pravda o neco vice zerou, ale nic vyrazneho. Zase nevim ze by jim vlaly za jizdy retezy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Poslední kvalitní R byl 25 2.2 GTX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Kdepak Rendly, ty na dálnici už z principu vybržďuju a schazuju do škarpy Editováno: 23. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 spíš tě rendl předjede, protože máš pomaly auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ještě mě žádnej nepředjel Pan Kokta se probral z kómatu a vyvěsil francouzskou vlajku z okna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Rencky žerou 1.8 TSI ke svačině úplně běžně. :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak az potkas clio RS tak uhejbej do pangejtu ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Takovej škopek si normální člověk nekoupí, takže to nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Šak mě předjíždí i Š120. :kol-98: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak ty jezdíš jenom když fouká do zad 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ono je nejhorší ze te vynda i audina v dehetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jedu economy run. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Vsak děláš dobře, ale chtělo by to ECO gumy pawoucku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Neřekl bych že to bude o autě. Těch 118kw je už celkem nadprůměr. Já třeba jel Praha-Plzeň konstantních 150km/hod. a nepřejelo mě nic. Je to o lidech. Předjížděl jsem spoustu silnějších aut. A na druhou stranu mě několikrát předjelo slabší, když jsem se kochal krajinou, takže asi tak. Naše auta nejsou nejslabší (v průměru co u nás jezdí po silnici)... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Vsak děláš dobře, ale chtělo by to ECO gumy pawoucku Nebo zkusit nainstalovat vzduchovej vak a udělat vznášedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) vsak uz jsem tu tuhle psal. Pawouk ma nakodovanej omezovac otacek na max. 2000 a omezovac rychlosti z kamionu na max. 85 km/h. Drzi si strikne stihlou linii, je tedy porad na zelenine, maso vidi jen na srazech v taliri u Motosmana a tankuje jen 10 litru do nadrze ( to okoukal od Clinta ten tankuje 20 bo ma vetsi motor). Spary kastle ma vytesneny sanitarnim silikonem, sundanou antenu a vycvakly pojistky od topeni klimi a radia. Editováno: 23. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 :smich: PS: a to nevíš, že vyndavám přebytečný sedačky a rezervu. Vsak děláš dobře, ale chtělo by to ECO gumy pawoucku Ech, jen to ne, nerad bych pak měl nějaký problémy na mokru, nebo při brzdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Praha- Plzeň nikdo nejezdí. Zkus Karlovarku, nebo D11ku. Ve 150ti zjistíš, že stojíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky