Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No steak byl akorát. Ale stáří. No také mne boli cela hlava.radši sem desetkrát v práci než zubař. Tady to vypadalo na déšť ale už je slunicko.

• Autor

Já myslel, že jde speciální Pančáckej supermrak...kterej se drží zásadně nad tvým autem :D

Já myslím, že ono to auto to přežije ten déšť. Je to pořád jen auto, né živá bytost. 

tak se blíží opravdu nějakej performance paket (možná k vyročí otázka jestli s větším vykonem). ale už sem to postoval do O3 sekce, našel sem to v etce.

Auto bude Mokré. A ja mám umýto. Takže když bude pršet znamenat znovu umýt.Protoze když prsi a potom uschne tak to nechá kapky. A to je spatne.

aSI NĚJAKEJ ČORKAŘ S FABRIKY

akorát stringo po 1 třídách silnic s vesnicemi, opravdu nenajedeš za hodinu 130km :) když jedeš na 1 třídě v provoze, tak máš sotva 60km/h průměrku.

jj naplánuju, že jedu 160km cca 3 hodiny na nebezpečné komunikaci.  nejdéle se vždy dostáváš z čr do ciziny :) jediná dálnice je na rozvadov, nic víc.

• Autor

Harikene, ještě jsi nám nenapsal, jak se ta šedivka špiní ;)

To sou dementi...

Třeba se dočkáme toho, že si auto vyfotim, fotky pošlu na STK a oni pošlou zpět protokol a známky.:D

Motosman už chápu tvou oblibu SG Note. Týden mám note 3 a je to paráda

no jo, to je tím že jste nikdy nezkusili nexus řadu :)

• Autor

Tfůůůj  Some-šunk kol9

nexus 5 jsem měl týden předtím... nebyl špatný ale nenadchl

Třeba se dočkáme toho, že si auto vyfotim, fotky pošlu na STK a oni pošlou zpět protokol a známky. :D

to  uz tady davno ale je:)  

jen  bacha  abys dobre nalepil znamky

Ozi: jednou zkusíš a nebudeš chtít nic jiného. Já ho mám teď v opravě a to co mám je utrpení.

samsung s touchsráčem nikdy. jediěn tam nalejt cyanogenmod.

to nevím komu mám poděkovat, prostě se nic nepostavilo. v česku sem hodně dlouho neviděl, že by opravovali silnici vyřezáváním( v Králove hradeckym kraji to zakázali, že je to moc drahé, tak to lepěj těmi píčovinami a všude lítaj akorát šutry).

minule si jedu 95km/h po okresce a bez označení najednou vyfrézováno, pak sem si dal už pozor a zase to nebylo dostatečně označeno...

a jakou jste měli průměrnou, pamatuješ si to? o německu nám může asi nejvíce popívídat Honza.

No nemám to úplně přesně,  ale podle tankování trasa Rozvadov - Frankfurt a zpět Wurzburg (494 km) za 7,9 lit a Wurzburg - Praha (cca 404 km) za 9,44 lit ( při cestě zpět bylo v D volněji na dálnici a po D5 max. okolo 145 km/h).

Jinak ten pocit že se tam jezdí lépe už začínám taky ztrácet : když jedeš 190 a nějakej dobrák se rozhodne, že Ti tam ve svejch 130 vjede na předjíždění - (to mi asi možná taky smrděly brzdy...)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.