Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud se zmeniprepakovani problem nebude. Kdyby se menil prumer a pocet pistku, tak vznikaj problem u jednotky ABS. Pokud se daji jiny adaptery a trmen zustane stejny, nic krom prepakovani se nezmeni

Je to jak píše johnak.

Jenom musíš zvolit stejný desky a kotouče, ne jedny měkký a druhy tvrdý jako si to plno lidi neuvedomuje

Trmen bude jinéj větší...

Upraveno od kokta7

petrrr - presne to je ta finalni meta, kam se chci dostat

kokto a S3 nemaj 4 pistek?

me by osobne spis zajimalo jestli by se dalo nejak vyresit to vcetne zmeny poctu pistku - napriklad brzdy z RS jak ma treba Vasekk na OC klubu...

nemají.

:D :D

Pánové..díky...vyřešeno.

kotkaku slusny :kol-28:

prej: tos letel ty do ty travy? chces poslat video?

Koktovo to není, dle stěračů a hlavně dle nejlepší kamery na světě (tu on totiž bohužel pro něj nemá). jinak hustý, kluk si asi spletl (dle barvy-červená), že nesedí v sekačce od Husquarny, ale v autě (je to tomu dost podobný) a chtěl posekat trávník. :kol-28:

to byl komentar spis k tomu najitymu videu ;)

jinak fakt mazec to tam proste poslal a jel dal, no stress

• Autor

Celej den u compu kurnik, jdu vzít auto, pustim si svoji oblíbenou ABBU a jen tak se projedu Křivoklátskem.....trochu si pročistit hlavu ;)

Upraveno od Clint

ty se mas, ja jsem celej den u kompu a tedko v tom lepsim pripade vemu kolo a pojedu na nem dom, ale to jen v pripade, ze se mi nebude chtit jet sockou

No vy se máte oba. Já mám dnes den a hodinu noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:)

No vy se máte oba. Já mám dnes den a noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:)

[emoji53]

Já už jsem doma a otvírám šampíčko na zahájení prázdnin.:lol::'>

Jsem se chtěl dívat na Černé ovce a oni je dnes nedávají. Měla tam být reportáž o DPF filtrech.:angry:

Dcerka ve školce. A jelikož jsem zákonný zástupce, tak zastupuji.:D

Menší kviz co je to za auto.

e3yqeram.jpg

Superb, co jineho.

Motosmane, ty mas jeste dalsi dceru? Vdak jedna nedavno odmaturovala a druha je ve skolce? To je rozptyl. A kluky neumis? :D

Upraveno od Petrrr

Pawouk, ja taky uz mesic je to parada, akorat to psani diplomky me nejak deprimuje a do toho se me moc nechce... :(

jinak prazdniny dobry, konecne se vylidnuje praha...

Jo, modry zony prazdny a navsteva nema kde zaparkovat. Nesnasim Prahu, alespon v tomhle urcite.

Petrr: Já dělám jenom holky. Kluky umí každej, ale vyraž ze starý škatule mladou. :-)

Tak to je drsny :D Snad manzelka nema taky skodu a nechodi sem. :D:D:D Treba pod prezdivkou Manfroto.

Upraveno od Petrrr

Klííd. Sem nechodí. V nejhorším ji vyměnìm. :-)

Jinak současná je 3tí v pořadí. :-)

:kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98: 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.