PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 nojo prazaci odjeli prudit na vesnice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 mam vyplé notifikace na tapatalku, protože mě furt klint něco píše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ozi tak asi muj motor jeste mimo benzinu 98N ma rad vicka:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 skoro jako pančovo VRS http://www.topgear.com/uk/car-news/is-this-the-best-onboard-footage-ever-2014-06-01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 no skoro:) akorat mne to ukazuje jen bocni G a ja nejsem take na dratkach:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Hezky! SUBARU. Ten tep jsem mel stejnej a to jsem se jen dival. Kdyz jsem zjistil ze tacho je v mil. tak uz mi manzelka volala zachranku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 to mi povidej,jako masakr a jeste vetsi kdyz tam jezdej motorky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 http://www.subaru.cz/download/ceniky/CENIK_SUBARU_WRX_STI_MY15.pdf rodloužená záruka na 5 let / 200 000 km a asisten č ní služby na 5 let v hodnot ě 27 900 K č ZDARMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 jo minulel tyden sem v nem sedel ale pucit nam to nechteli ze je to uz prodane:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) par fotek . Asi 2 hodiny sme s nima povídali Ale mozna bude svezeni v subaru BRZ Editováno: 1. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 pěkný autíčko... kam se hrabou audiny.... http://www.topgear.com/uk/photos/lamborghini-huracan-drive-spain-top-gear-2014-07-01 ale hurikán kluk jako ty se povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Jj. je to muj maly nesplnitelny sen. Ja ho jen ocuchaval vystavenyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 S fotama si byl rychlejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 muj sen take a malem sem ho i koupil,ale potom sem poridil rs, Subaru je o necem jinem ale o necem jinem je i servis a vse okolo. znama ho ma a jako neni to pr...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 koukam uz to umrelo tady:( asi bych mel jit take spat:) ale na mne je to brzy...asi pujdu vyluxovat auto:) uz sem si poridil zase vysavac na 12v tak uz muzu luxovat i na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 pancho, to co si v nem sedel (dle polepu) jsem dneska cestou na obed objevoval v karline, typek tam vysazoval takovou blondatou princeznu subaro video me dostava, ze se nedostane ani na tep 160 snad cele video, to nechapu a zavidim proche - hustyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 koukam uz to umrelo tady:( asi bych mel jit take spat:) ale na mne je to brzy...asi pujdu vyluxovat auto:) uz sem si poridil zase vysavac na 12v tak uz muzu luxovat i na srazu To už je skoro závislost na léčení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) bych potreboval taky vyluxovat a umejt (vcera jsme zmokli), ale nemuzu - makam do prace a rano v 6 pekne nanovo do kanclu Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Auto se me umylo deštěm a bude 3 týdny stát v garáží od zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 no ja ho mam taky tak jako oplachle, ale jsou na tom videt ty zaschle kapky, proste nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) tak vyluxovano a jeste sem prejel intros lestenkou:)) aspon nemusim zitra Editováno: 1. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 ja dnes myl dvakrat:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) pancho, to co si v nem sedel (dle polepu) jsem dneska cestou na obed objevoval v karline, typek tam vysazoval takovou blondatou princeznu subaro video me dostava, ze se nedostane ani na tep 160 snad cele video, to nechapu a zavidim proche - hustyyy no rikal ze je uz prodane ze to je i zaplacene ale pry to jeste musi udelat nejakou predvadecku takze ho dostane az v srpnu. A le je mozne ze ho treba dostal driv a nebo to bylo jine:) Editováno: 1. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky