PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 clinte, OII to ma podobne jako Rapid, ale ne tak moc. a panchovi tam ta vody nezustane - to se prece musi po umyti ususit... presne tak mne tam voda nezustane. TO JE POCTIVE MYTI:) Take to zabere pul dne,teda bez cisteni laku a nanaseni vosku dve vrstvy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Petrrr neboj ja mam ušušeno dokonale:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No je to obyčejnej kompozit a já bych tomu dvakrát nevěřil zrovna (na českých silnicích už vůbec ne - víme jak dopadly hliníková ramena atd. na audi,), a ta úspora hmotnosti 4 kg, k smíchu. Si dám 8 piv a mám 4 kg hned navíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ale shanim takovej ten velky vojensky stan,nevite o nečem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 http://www.armypoint.cz/vojenske-stany/c-394/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Petrrr - no jako teoreticky to muze vydrzet, jedine zajimave tam jsou ty 2kg na neodpruzene hnotnosti, ale neverim, ze by jen pruziny meli delat tolik Pancho - potrebujes postavit v praci, aby si mel kde parkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) super diky:) Ozi presne tak,ted budu tyden bez leona,pucil sem ho segre protoze jejich citroen je u mechanika uz 14 dni. Takze musim do prace rs a to se mi vubec nechce parkovat venku Editováno: 2. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) i když za tu cenu, strýc si nechal od poláků (firma) za 20tis postavit garáž plechovou z trapézového pozink plechu, jen si musel sám udělat podlahu. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 jo jenze v praci se nemuzu postavit nic pevneho:( ja myslim ze ani ten stan by neprosel:) to by kazilo vzhled myciho centra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Pancho, jenom dvě vrstvy vosku? Já myslel, že jich dáváš pro sichr pět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 petrrr, nemas nejakej presnejsi kontakt na tu firmu? pancho, tak jezdi jednickou, ne clint, 2 se davali na prvnim myti sezony a ted se jednou mesicne jedna pridava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Kokta: zrovna, když jsem sundal ceduli s názvem ulice, číslo baráku dal na sousedův, schoval auto na zahradu, vyklidil spíž, zamknul ledničku a vypnul zvonek.....ty si klidně řekneš, že ráno nepřijedeš Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Pancho když použiješ CITI kamufláž tak nebude vidět. Ozi: zeptám se ti strýce, já nevím, ale on určitě bude mít, chce od nich postavit i halu pro kamiony časem. Popř. bych ti mohl i nafotit jak vypadá ta jeho. Má jí spíš jako sklad nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) to se fakt nedá stíhat :D klinte :D Pavlíku no krásný ne? to sem vždy chtěl. až tady začne někdo psát že je škoda/koncern super oproti korejcům, tak at se jde zahrabat doprdele!!! a teď pořádná dodge od ella bundy!!http://www.autoforum.cz/predstaveni/dodge-challenger-srt-hellcat-2015-zadni-kola-nakonec-smazi-az-716-koni/ voda zůstává i u O2, u S2 ted si nejsem jist.. Editováno: 2. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 http://trinixy.ru/103017-opasnejjshaja_gonka_po_ochen_uzkojj_trasse_59_mb.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 U S2 taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja tam vodu nemam a to video je masakr,hlevne ty svodidla a stromy,jestli ma take tep jen 140? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 mě na OII taky voda odtéká...resp.nechápu, kudy se tam ta voda má jako dostávat - myslím úplně do dveří skrze stahovačku vždyť je tam elektrika, tak se tam voda nemá vůbec dostat v takovém množství ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 TY VOLE, masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 acho, me ani jeden link nejde v praci - tak vecer, kdy nezapomenu... Petrrr - jj, klidne i foto prosim - resim vyhledove nejaky parking pro RSko, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Petrrr a kolik tam mas vody? Jako melo by se tam dostat kdy trochu ne aby tam bylo litr vody. Musí to odtékat. Ale mně fakt tam nic Protoze když prsi a nebo když to myjí tak a to jako ze ta naše wap má opravdu tlak. (Ozi zna) tak tam mam par kapek. Ale nikdy tam nic nezůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 A dostává se tam vrchem. Kolem Těsněni okna a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No jasný, ale nemůže se tam toho nasrat litry ne??? To je úplně mimo chápání, když tam je všude kabeláže plno... Já tam mám taky jenom fakt skoro nic, zůstává mi voda akorát u B sloupku pod těsněním dole a to odteče hned jak otevřu dveře, ale to je na prahu a ne ve dveřích... Odtok je jedna věc, ale řešil bych spíš příčinu, kudy se tam tolik vody vůbec dostává! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Aha. Tak ve dveřích mám snad sucho. Mě se drží mezi dveřmi a prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Koukni motosmane na video výše ode mě. Tam vidíš kapku vody ve dveřích :-). Pancho, já s tím problém nemám, Mně voda odtéká a to i přes zavřené dveře, ještě se mi nestalo aby mi tam voda šplouchala. Je ale pravda, že to těsnění dveří z části ty otvory překrývají. je to to spodní těsnění na dveřích přímo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky