Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Echt deutsch arbeits. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Tak to je celkem brutalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 To video už jsem před lety viděl, nebyla legrace vyrobit lícující auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) mě připomíná jak když škodovka opravuje lak (jejich kitování na kufru ) Editováno: 9. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 ty jo Pancho se nám nějak odmlčel, by mě zajímalo jak je na tom jeho Octavie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Zejtra mu brnknu, faktem je, že tu byl prakticky denně a teď vůbec nic. Asi ještě truchlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Co jsem mu psal, zatim ceka na druhou prohlidku auta podrobnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jinak nejspis uz nechce mit d Clintovym klubem nic spolecneho, ze pry prechazi k Hravcovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 No, ono tedy to k smíchu moc není... Chudák Pancho, resp. jeho RSko... Mě by to sralo nehorázně, kdybych jel na sraz a zpátky mi přivezli auto v rozkladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Stringo, srazem to ale není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 to se může stát kdekoliv a je jedno jestli v počernicích krušovicích nebo kde... a smát se tomu musíš, jinak to ani nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 jj, souhlas, slo o nestastnou nahodu - respektive blbost nekoho jineho k tomu ze tu ted neni, to asi maka na dvojite smeny, aby mohl driv opravovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) Souhlas. Sice to cloveka mrzi a treba i sere, ale je treba se na to koukat z druhe strany. Vse mohlo dopadnout zdaleka hure a pokud jde jen o plechy a plasty jde o hovno. Byt to celni naraz jako ze k nemu chybelo jen malo mozna bych ted psal z nemocnice a auto by bylo na odpis urcite. Nakonec to dopadlo v ramci situace jak nejlepe asi mohlo a vim ze i Pancho to tak bere. A sranda musi byt i kdyby na N100 nebylo pac kdyz nejde o zivot ci zdravi tak jde o hovno. Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Mno každý na to má jiný názor, mě osobně by to sralo víc, než kdybych jel do práce. To co říkáte je pravda, stát se to může kdykoli, ale srandu bych si z toho nedělal, Panchovi to určitě udělalo pěknou čáru přes rozpočet... něco podobného se stalo i mě, takže vím o čem mluvím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 taky se vždycky odmlčím když nemám káru ale když se to vždycky přibližuje tak začínám stupňovat otáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ale pro Panchu je to konicek, prave ty srazy, nikdo ho nenuti tam jezdit. To auto ma i prave proto aby na ty srazy jezdil, na bezne jezdeni ma i jina auta. Zrovna v jeho pripade to treba me mrzi o to vice a to i kvuli tomu ze ja jsem ho vytahl aby me svezl. Ovsem uz mam prislibeno, ze az to Pancho bude mit v cajku, ze me sveze znovu, tu minulou projizdku jsme nedokoncili totiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Dnes to tady nějak všechno chrápe. Tak vstávat a makat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 ja uz jsem davno vzhuru a chystam se na cestu do banky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Bude přepadení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 tak včera jsem vykoupil v Kik ty mikroutěrky a jsou fakt pěkný za 25,-/ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Jojo, s Ozákem, Koktou a Petrrrem jedeme jednu udělat. Ozák řídí, pač má nejrychlejší auto, Petrrr a já to vybereme a Kokta bude hrát rukojmou, těhotnou starší ženu, přesně podle toho filmu s Belmondem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 presne, jen kvuli tomu jsem vyjimecne tankoval 100 oktanovy benzin a jeste ho dolil aditivem... nicmene, uz jsem pekne zpet a nesu si dobre zpravy, to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Takže trezor byl naditý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 ozák a nejrychlejší auto hahahaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky