Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Souhlas. Sice to cloveka mrzi a treba i sere, ale je treba se na to koukat z druhe strany. Vse mohlo dopadnout zdaleka hure a pokud jde jen o plechy a plasty jde o hovno. Byt to celni naraz jako ze k nemu chybelo jen malo mozna bych ted psal z nemocnice a auto by bylo na odpis urcite. Nakonec to dopadlo v ramci situace jak nejlepe asi mohlo a vim ze i Pancho to tak bere. A sranda musi byt i kdyby na N100 nebylo pac kdyz nejde o zivot ci zdravi tak jde o hovno.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno každý na to má jiný názor, mě osobně by to sralo víc, než kdybych jel do práce. To co říkáte je pravda, stát se to může kdykoli, ale srandu bych si z toho nedělal, Panchovi to určitě udělalo pěknou čáru přes rozpočet... něco podobného se stalo i mě, takže vím o čem mluvím...

Odkaz ke komentáři

Ale pro Panchu je to konicek, prave ty srazy, nikdo ho nenuti tam jezdit. To auto ma i prave proto aby na ty srazy jezdil, na bezne jezdeni ma i jina auta. Zrovna v jeho pripade to treba me mrzi o to vice a to i kvuli tomu ze ja jsem ho vytahl aby me svezl. Ovsem uz mam prislibeno, ze az to Pancho bude mit v cajku, ze me sveze znovu, tu minulou projizdku jsme nedokoncili totiz :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...