Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Radiusy, Pancho: No příště, počasí bylo nahovno a nějak to nevyšlo, hold furt drbete a ty prdele nezvednete a pak se divíte. Jinak si myslím, že jste o nic nepřišli asi (když jezdíte v lepších ať svých, či služebních). Jinak pokud by jste jezdili na čas, byli jsme venku po příjezdu a hned jsme se mohli svést.

To já bych se chtěl zase svést v Bossovo bráchovo Španělovi, doufám, že se bude účastnit častěji, popř. třeba může zavítat i sem. Clint mu dá spec. povolení na vyjímku pro Seat. Za platbu útraty účastníků čaje o 5té.

Stringo: Na rychlostní silnici se samozřejmě může jed 130 km/h - stejná pravidla jako pro dálnici. problém R6 je ovšem to že za rychlostní silnici se považují jen některé její dostavěné části.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo: Na rychlostní silnici se samozřejmě může jed 130 km/h - stejná pravidla jako pro dálnici. problém R6 je ovšem to že za rychlostní silnici se považují jen některé její dostavěné části.

A proto to již v úseku Nové Strašecí - K.Vary není R6, ale I/6. :kol-28: Takže 90 km/h. :kol-46:

Odkaz ke komentáři

kdepáák Stringo, kde žiješ, to neoplatí už takových 7 let. Pawouku, vím, to taky měla být nadsázka. Cesta byla volná, spíš jsem ale jel kolem 110 tam kde chcalo. Jedna lištička to málem měla za sebou, naštěstí byla rozumná a na poslední chvíli uskočila.  :kol-28:  Trauma mám vždy při takovém počasí ve tmě, že mi tam skočí nějaká sebevražedná islamistická srnka nebo Kanec, protože s tím těžko člověk něco udělá. A to pánové jako že fašírek na Vary se na silnici válelo hojně.

Pawouku: kde máš zbytek ?  http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/paket-darkovych-predmetu-rapid-a14007

Asi jim to nikdo nekupuje tak je to ve slevě a rozdávají to po akcích.

Odkaz ke komentáři

a presne kvuli takovym jako je Stringo - kteri maji problem si pamatovat rozdilne vlastnosti chteji zrusit rychlostky a nahradit je klasickou silnici se zvysenim povolene rychlosti na 110  :kol-44:

Kdo si to má pořád pamatovat, každou chvíli to mění... Já se v autoškole učil 130, manželka pak 110... tak jsem myslel že to tak zůstane už a že se to zpátky vracet nebude... Kdyby to udělali hned napoprvé pořádně, nemuselo by se to měnit jak ponožky... 130 dálnice, 110 rychlostka a 90 okresky, ne to pořád měnit jak se to komu hodí!!!

A navíc, jestli tam pojedu 110 nebo 130 to už takový rozdíl není, na těchto silnicích není nikde minimální povolená rychlost OZI  :kol-46:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Stringo, vsak vpoho

navic neresim kolik pojedes, protoze to tam stejne sypu 160, ale treba navrh na zruseni tohoto typu komunikace aby se dementikum co ted delaj autoskolu usnadnilo uceni nechapu.

navic kdyz si pak jeste vezmu, ze treba tohle se ma tykat R4, kde bude snizena max povolena rychlost o 20km, tak mi to prijde fakt mimo... a tato cesta neni jedina...

Odkaz ke komentáři

Stringo, vsak vpoho

navic neresim kolik pojedes, protoze to tam stejne sypu 160, ale treba navrh na zruseni tohoto typu komunikace aby se dementikum co ted delaj autoskolu usnadnilo uceni nechapu.

navic kdyz si pak jeste vezmu, ze treba tohle se ma tykat R4, kde bude snizena max povolena rychlost o 20km, tak mi to prijde fakt mimo... a tato cesta neni jedina...

Jedna věc je to, že jsem to nevěděl (moje chyba), ale mělo by se to tedy udělat jednotně a napořád. Ať se na dálnicích zvýší rychlost na 140, na rychlstkach dají klidně to samé (ačkoli nechápu proč, když to nesplňuje dálniční parametry, proč tam mohu jet stejně rychle, ale to je mi jedno, ať to tak klidně je) na okreskách 100 a ať už to nemění, to je pořád samá novela, samá omezení...

110km/h platilo ještě za komančů, to tě netrklo Stringo, že tě v jednom kuse někdo předjíždí? :D

jo máš pravdu Clinte, bylo to obráceně - já dělal autoškolu v r.2005 a to nám říkali, že je na rachlostce (modrá značka obdelníková s bílým autem) 110 a Lenka už měla 130... Jinak já jezdil 120 a že mě předjíždí pár aut to mi nějak nevadí. Nejsem střelec, jezdím sice rychleji než je povoleno, ale tam kde vím, že si to můžu dovolit a kde to znám, jinak je mi opravdu u zadku, jestli mě někdo předjede nebo nepředjede, nepotřebuju se s někým honit... A jak psal Ozi, když jede 160, tak je mu úplně jedno, jestli jedu 110, 120, nebo 130 a navíc já se klidím vždycky hned do pravého i na dálnici  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Mě poslední dobou rozčilujou ty rychlé dodávky, jedu si kochačku po dálnici 140 v levém a najednou za mnou rozdrážděnej Fiat Ducato, to mě pak točí, protože nechat se předjet dodávkou, to je věčná potupa a zatracení. Musim na to šlápnout a pak mi to žere jako mlejn :)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...