Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

co to znamená normálně? to je hodně subjektivní.... každý to vidí jinak a má na to jiný pohled... 

ale já se nenavážím, jen mi vadí lidská hloupost, pohodlnost, pohodlnost a lenost.... naopak ať se někdo ozve komu bych odmítl pomoct, něco najít nebo poradit (pokud jsem věděl a pokud ne, anšel jsem patřičné), na rozdíl od hloupých tlachů některých jedinců, kteří až na hodně velké výjimky neumí poradit, a když nejde to mnohdy ani rozluštit... chápu, že někdo preferuje obsah a forma jde mimo něj, nicméně pohle na formu má každý jiný, naštěstí, pak by tu nebylo o čem debatovat....

Normálně je to tak, že se neustále nikdo do nikoho nenaváží, nepoučuje, anžto má sám kýbl másla na hlavě, neuráží, nevyvolává hádky, nepíše off topic příspěvky, a proto nedostává varování a bany atd. Ono to totiž je něco jiného se bavit tímto stylem face to face, nebo anonymně na internetu. Pak se nemusejí vést tyto debaty. A životnost takových je na tomto foru konečná. Trpělivost správců není neomezená. Jinde bys byl nejspíš dávnou vyautován.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klintíku ty se moc nesměj... Mě naboural, hned si z toho měl Vánoce. Hned z toho byla trvalá a já nevím co ještě :D

Naboural se Pančo a kdo zase vymyslel kola z filmu "Návrat do minulosti", kdo to asi byl?

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

P.S. mnozí tu nevědí co je život a jak je krátkej a kurevsky ošidnej, vím o čem mluvím, ve čtvrtek jsem tu už nemusel být... proto je třeba plnými doušky života s klidem a úsměvem užívat! a nebrat všechno smrtelně vážně, neboť smrt číhá všude kolem nás a ani o tom nevíme, co nevíme, netušíme!

je fakt, že ne vždy jsem byl fanouškem Mistra Hravce a dával/dávám to zpravidla vědět. A ano, přiznávám otevřeně, občas mě štve a leze na nervy. :D

Ale je třeba to fakt brát s nadhledem a odstupem, protože každý tu jsme jen půjčený a stejný problém co měl Hravec (pokud vím správně, tak Petr, že?) měl i strejda. Ze dne na den. Štěstí bylo to, že záchranka přijela takřka okamžitě a i v nemocnici o něj bylo dobře postaráno. To jsou v životě momenty, kdy si přehodnocuju veškerý život a dosavadní malichernosti, protože člověk nikdy neví, do kdy tu je. :(

Ad pomoc: je fakt, že Petr (budu mu tak prostě říkat :D) vždy hodil odkaz buď na již existující téma (ok, včetně patřičně rejpavé poznámky), anebo hodil třeba sken/obrázek manuálu s popisem. Je jasný, že když se někdo zeptá o půl stránky dále (aniž by se vůbec namáhal točit kolečkem na myši, nebo nadatlovat něco do vyhledávacího políčka), že jej sjede. A jako kvalitář a puntičkář v jednom si holt člověk nese životem kříž poznamenání... AMEN :D

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...