Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jj,nějaké zvěsti,že čučíš na světlo v tunelu tu proběhly. Však taky Kokta začal vybírat od každého dvacku na věnec a rozepisoval v jakém pořadí pojedeme v průvodu. To je drsný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 co to znamená normálně? to je hodně subjektivní.... každý to vidí jinak a má na to jiný pohled... ale já se nenavážím, jen mi vadí lidská hloupost, pohodlnost, pohodlnost a lenost.... naopak ať se někdo ozve komu bych odmítl pomoct, něco najít nebo poradit (pokud jsem věděl a pokud ne, anšel jsem patřičné), na rozdíl od hloupých tlachů některých jedinců, kteří až na hodně velké výjimky neumí poradit, a když nejde to mnohdy ani rozluštit... chápu, že někdo preferuje obsah a forma jde mimo něj, nicméně pohle na formu má každý jiný, naštěstí, pak by tu nebylo o čem debatovat.... Normálně je to tak, že se neustále nikdo do nikoho nenaváží, nepoučuje, anžto má sám kýbl másla na hlavě, neuráží, nevyvolává hádky, nepíše off topic příspěvky, a proto nedostává varování a bany atd. Ono to totiž je něco jiného se bavit tímto stylem face to face, nebo anonymně na internetu. Pak se nemusejí vést tyto debaty. A životnost takových je na tomto foru konečná. Trpělivost správců není neomezená. Jinde bys byl nejspíš dávnou vyautován. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Klintíku ty se moc nesměj... Mě naboural, hned si z toho měl Vánoce. Hned z toho byla trvalá a já nevím co ještě Naboural se Pančo a kdo zase vymyslel kola z filmu "Návrat do minulosti", kdo to asi byl? Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Kdo se tu směje? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 neboj Kokto vsak az bude mit to nove RSo nevim jaka barva:) tak ono neco prijde a jak se rika kdo jinemu jamu kopa........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 to je drsný dneska tady... ještě že nesedíte u jednoho stolu... tedy zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 P.S. mnozí tu nevědí co je život a jak je krátkej a kurevsky ošidnej, vím o čem mluvím, ve čtvrtek jsem tu už nemusel být... proto je třeba plnými doušky života s klidem a úsměvem užívat! a nebrat všechno smrtelně vážně, neboť smrt číhá všude kolem nás a ani o tom nevíme, co nevíme, netušíme! je fakt, že ne vždy jsem byl fanouškem Mistra Hravce a dával/dávám to zpravidla vědět. A ano, přiznávám otevřeně, občas mě štve a leze na nervy. Ale je třeba to fakt brát s nadhledem a odstupem, protože každý tu jsme jen půjčený a stejný problém co měl Hravec (pokud vím správně, tak Petr, že?) měl i strejda. Ze dne na den. Štěstí bylo to, že záchranka přijela takřka okamžitě a i v nemocnici o něj bylo dobře postaráno. To jsou v životě momenty, kdy si přehodnocuju veškerý život a dosavadní malichernosti, protože člověk nikdy neví, do kdy tu je. Ad pomoc: je fakt, že Petr (budu mu tak prostě říkat ) vždy hodil odkaz buď na již existující téma (ok, včetně patřičně rejpavé poznámky), anebo hodil třeba sken/obrázek manuálu s popisem. Je jasný, že když se někdo zeptá o půl stránky dále (aniž by se vůbec namáhal točit kolečkem na myši, nebo nadatlovat něco do vyhledávacího políčka), že jej sjede. A jako kvalitář a puntičkář v jednom si holt člověk nese životem kříž poznamenání... AMEN 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zásluhy mu přece nikdo neubírá. Jen to chce, aby se choval dle zásad, které vyžaduje od ostatních. V tom je pěknej bordelář a ne puntičkář. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Kde všecí jste? Zrovna, když tu byla taková sranda, tak se zdekujete:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Začala přece Ulice ne?! a po zprávách je Ordinace, takže se to tu probere až po 22:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Už se Těším na ordinaci, dávka emocí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Nedělej si z toho Kokto srandu, to je vážná věc, samé pravdivé věci ze života se tam dějou... Manželka mi to pokaždé říká, tak to musí bejt pravda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To jako nebudete čumět na TopGear? Dnes - nejhorší auto všech dob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Top geary sem všechny už viděl:( novou sérii by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tak na 6. Octavia sraz už předběžně 23 účastníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To už je na rezervaci parkingu a pořadatelskou službu. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 No uvidíme, kdo nakonec dorazí. Před chvílí jsem mluvil s Petrem Hravcem, tak dává dohromady moravské komando, které dorazí.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 něco pro fanatika klinta (říkal to o tobě i tvůj vlastní bratr a že potřebuješ mega kufr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Pěkná nálepka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Nálepka pěkná, ale na strašným škopku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Doufám, že bude i fotka, jak se veze na VW odtahovce. [emoji16][emoji16][emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Alfičky si mi vždy líbily (i když ne úplně všechny). A taková 8C, tak na ni nemá designem celej koncern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jojo, design ano, ale tím to končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 A navíc tam chybí Seat logo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Pavouku, není to náhodou 4C??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky