Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Ale hovnajs, nemá to žádnej význam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Přidá 200koni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 za vším hledej aerodynamiku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Kokta: tedy jestli to přidá 200 koní, tak je koupim i na mlhovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Mračítka Je to sice staré, ale asi platné i dnes.... http://auto.idnes.cz/modni-krytky-pres-svetlomety-jsou-nelegalni-fnm-/automoto.aspx?c=1999M151Y02A Editováno: 10. Říjen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) MOTOSMANE, NEMOHU SOUHLASIT. Článek je z roku 1999, my jsme vstoupili do EU až v roce 2003. Dnes platí, že jakýkoliv výrobek schválený v jedné zemi EU (získal homologaci) platí pro celou EU. Já ty denní svícení u O1 měl atest z Anglie třeba, byl jsem na technické několikrát a žádný problém ani ten atest vidět nechtěli, stačilo to číslo atestu na světle. Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Hosi, neznate nahodou nekoho, kdo dela detailing (nebo komplet peci o lak, jak chcete) z okoli Teplic? Potrebuji opecovat O2 FL pred zimou. Predem diky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Proto jsem na to upozornil. Znovu a lépe z roku 2012. str. 60. http://www.vutbr.cz/www_base/zav_prace_soubor_verejne.php?file_id=53324 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Chapu tedy spravne, ze mam tekutym voskem prejet kastli, vsechny skla?, svetla, odrazky a ten cernejm listam na dveri se tedy vyhnu... gumy voskovat nebudu, na ty mam neco jineho, parkovakum se taky vyhnu Mracitka - pokud se tim Milotec ohani, tak by si schvaleni pro provoz na poz. komunikaci mel k tomu mit a vozit to s sebou, jestli nic nemas, tak si opravdu koledujes Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Radius svetla jo,ale na okna ne,pokud to neudelas poradne nechava to smouhy,lepsi klasika a potom tekute sterace treba,a plasty cerne take ne,to udela smouhy a blbe se to z toho dostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Radius: jo pneumatiky bys voskovat měl a hlavně pořádně leštěnkou přeblejsknout koženej volant, aby dobře klouzal v rukou. Pancho doporučuje kvůli zamezení reznutí ještě WD-čkem postříkat kotouče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) kotouce nedelam a volant delam rivaxem:) a i gumove koberecky,ale to clint nemuze,to by musel nejdriv privezt kolecko a do neho dat ten bordel z koberecku:) Editováno: 10. Říjen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Od kdy se říká gumové koberečky? :D Gumové byly vždycky jenom rohožky To je něco jako porcelánové skleničky S tim bordelem, no něco se tam zase nastřádalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) tak gumove koberce no,tak se to rika ne? Editováno: 10. Říjen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) http://www.auto.cz/emisni-norma-euro-6-co-prinese-ridicum-83503 Něco pro ekojezdce jako je Pawouk Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Tak si zrovna řikám, že si už s nákupem RS-a počkám na O3 FL, přece nebudu kupovat nějakej okoukanej škopek Ony ty FL jsou nejlepší volbou, auta už jsou patřičně vyzrálá a vychytaná (tedy skoro), oproti fungl modelům....Třeba já jsem s O2 FL v podstatě spokojenej Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 clinte, prosimte, hlavne uz si neco kup, dyt to s tebou neni k vydrzeni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) :D Ono to dopadne brzo jak jsi tehdy říkal, že koupíme až tu O4 Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Začíná to připomínat manfrota, či jednoho experta přes Fabie s nickem Pandora. Clinte, co tě vlastně nutí vyměnit vůz, s kterým jsi spokojen a který je jen několik málo roků starý a nemá najeto statisíce km? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No sto tis. už má Co mě nutí? No láká mě ten výkon hlavně....Tohle mi už přijde lenivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 http://www.auto.cz/emisni-norma-euro-6-co-prinese-ridicum-83503 Něco pro ekojezdce jako je Pawouk Nemám a nebudu mít diesel, takže je mi to celkem fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No sto tis. už má Co mě nutí? No láká mě ten výkon hlavně....Tohle mi už přijde lenivé. Píšu statisíce, jednostotisíc nic není. A co si koupíš, až se ti bude zdát to RSo lenivé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Kluci k těm mračítkům, tedy mám tohle jsem vyhrabal a mělo by to být v pohodě podle všeho, takže to dávám k techničáku a zelené kartě a můžou mi všichni políbit prdel... g360_601_xx_ma_01_2013.pdf CLINT: tomu se říká tuning a přidá to na vzhledu, jinak v tom nic nehledej KOKTA: Chtěl jsem, abys mi poslal SZ s rozměry toho kravince displeje na teploměr a co za to chceš? VIZ ZDE Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 clinte a neni lepsi nechat si udelat chip? a nedekuj za tu myslenku a za usetrene prachy me muzes na srazech hostit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) No víš jak já jsem na tom zrovna s těma čipama a ještě navíc 1,8 TSI... Právě těch najetých km se také trochu obávám, ono se pak těžko prodává auto se 150-200 tis km...když za něj člověk chce ještě dostat nějakou kačku. Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky