Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

MOTOSMANE, NEMOHU SOUHLASIT. Článek je z roku 1999, my jsme vstoupili do EU až v roce 2003. Dnes platí, že jakýkoliv výrobek schválený v jedné zemi EU (získal homologaci) platí pro celou EU. Já ty denní svícení u O1 měl atest z Anglie třeba, byl jsem na technické několikrát a žádný problém ani ten atest vidět nechtěli, stačilo to číslo atestu na světle. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chapu tedy spravne, ze mam tekutym voskem prejet kastli, vsechny skla?, svetla, odrazky a ten cernejm listam na dveri se tedy vyhnu... gumy voskovat nebudu, na ty mam neco jineho, parkovakum se taky vyhnu

Mracitka - pokud se tim Milotec ohani, tak by si schvaleni pro provoz na poz. komunikaci mel k tomu mit a vozit to s sebou, jestli nic nemas, tak si opravdu koledujes

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Tak si zrovna řikám, že si už s nákupem RS-a počkám na O3 FL, přece nebudu kupovat nějakej okoukanej škopek :D

Ony ty FL jsou nejlepší volbou, auta už jsou patřičně vyzrálá a vychytaná (tedy skoro), oproti fungl modelům....Třeba já jsem s O2 FL v podstatě spokojenej ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Kluci k těm mračítkům, tedy mám tohle jsem vyhrabal a mělo by to být v pohodě podle všeho, takže to dávám k techničáku a zelené kartě a můžou mi všichni políbit prdel...

g360_601_xx_ma_01_2013.pdf

CLINT: tomu se říká tuning a přidá to na vzhledu, jinak v tom nic nehledej :kol-31:

KOKTA: Chtěl jsem, abys mi poslal SZ s rozměry toho kravince displeje na teploměr a co za to chceš?

VIZ ZDE

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

No víš jak já jsem na tom zrovna s těma čipama ;) a ještě navíc 1,8 TSI...:(

Právě těch najetých km se také trochu obávám, ono se pak těžko prodává auto se 150-200 tis km...když za něj člověk chce ještě dostat nějakou kačku.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...