skodaforum20 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ja to mám otestovány 2.0 TDI vs 1.8 TSI a rozdíl 2,6 litru u o2 To SOU moje podmínky, víc to asi nemá cenu rozebirat Ja tez, cca 2000km, s rozdilem 2,3l/100km v neprospech TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Je vidět, že se to právě u všech dost liší. Jak ale říkám , dálniční jízda takové rozdíly neukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) 0,3 litru je houby rád bych taky jel po dálnici, ale když D11 nedostaví nikdy... Editováno: 14. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Kokto, když si tak chytrej, tak večer když nemáš co dělat a dřepíš jen na škodahome, tak vem krumpáč. lopatu atd. a dostav si ji sám tu D11, hubou umí každej, ale ruku k dílu nikdo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Kokta by krumpáč postavil na zem a hledal dálkové ovládání 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 a dálnice bude z betonu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 0,3 litru je houby rád bych taky jel po dálnici, ale když D11 nedostaví nikdy... Než půjdeš do důchodu, tak už třeba bude...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) http://www.auto.cz/skodu-octavia-4x4-nove-i-jako-liftback-s-1-6-tdi-za-535-900-kc-83560 Něco pro haldexáky a liftaře Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 S tou 1,6 a haldexem to bude raketa, to spráská i kdejaké kinderauto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Z toho strach nemám, ale když třeba nějaký Pražák vyrazí do Tesca na nákupy s 1,6 TDi 4x4 tak pojede jak přibitý a na těch 2cm sněhu se to ani nehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Me by zase zajimalo, co se ti Clinte na te 1.6 nelibi? Je nasobne lepsi nez 1.2 TSI v Oktavce a jeste jsem te nevidel na 1.2 TSI nadavat. Tak proc porad hanis to TDI? Ja jsem s tim motorem jezdil a plne dostačuje. Nemel jsem potrebu mit lepsi, cekam az mne nekdo sveze tim TSI s uvidim, ale dopredu vim, ze to rozhodne nebude lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Čeče prober se, vždyť to vůbec nejede ta 1,2 TSI je proti tomu persching Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Tak jsem se zasmál, tu 1.6 TDI fakt ne, to je tak pro vyklidněné nenáročné jezdce, či důchodce. Jediné plus u ní je, že málo žere, ale to je tak asi všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 v praci nebylo co delat:) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Dneska jsme přivezli Fábku manželky, měnili zadní nárazník + lak a zadní světlo. Musím říci, že nepoznám rozdíl v odstínu (a to je to stříbrná metla), udělali to fakt precizně. Dokonce jí tam přelepili i tu ochranou plastovou lištu, co je nahoře na nárazníku, aby se nepoškrábal od nakládání věcí do kufru. A hotové za pár dnů, netrvalo to ani týden. Když měla tchýně KIU v KIA autorizáku, bylo to tam na lak blatníku a dveří dva měsíce a ještě to totálně zesrali. Odstín je uplně jinej a nic nelícuje. Já bych to nepřebral a hodil jim to na hlavu. Jenže korejci mají prostě s lakem problémy, nejen že co kus to originál, ale hlavně slabá vrstva. Když jsem byl před rokem na rozleštění škrábanečku, říkal mi šéf lakovny, že korejce nerozleš´tujou, protože jsou hned na plechu. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Však mají v Žilině nejmodernější lakovnu v Evropě. Tady záleží na šikovnosti lakýrníka, lempl to zprasí všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Tak v Rakovníku je výhoda, že to lakují přímo na místě, mají svojí lakovnu, ale třeba Kladno Amond to vozí po vlastní ose do Slaného do lakovny....Takže se to všechno ještě protahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 tak zrovna vytahovat kvalitu laku u Skodovky, dovol abych se zasmal 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Možná by ses divil, ale je stále lepší jak u korejců. Nicméně nikde v předchozích příspěvkách jsem nepsal, že je nejlepší na světě a nikde jsme nevychvaloval nějakou super kvalitu. Je určitě pro naši potřebu dostačující. (To, že kvalita šla dolů víme všichni s nástupem vodou ředitelných laků) Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Lakyrnik nám lakoval 12 let staryho trandaka 4, trefil krásné bílou nechápal sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Oni to nějak dělají přes počítač, nastaví tam stáří a ono jim to vypadne ze stroje, Jáchyme...víš Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Jo jsou profici a profici. Jinak mam starost o Motosmana, neco se s nim deje. Na FB dal ze se u libi Renault Czech Republic. Bleeee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 No to bude vážný....měli bychom se poradit, co s ním budeme dělat. Zřejmě sežral nějakej zkaženej stejk či co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) čest pánové, hlásím se do skupiny. Pořídil jsem si domů na ježdění do práce RS II ... fotky si postnu později. Johan Editováno: 14. Říjen 2014, autor: JohanJFV 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 právě mě klinte říkal, že ty vodoředitelný laky stojej za hovno a že se to hůř nanáší, ty starý prej už nejdou koupit taky je tímhle otrávnenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky