Stringo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 podle me ne, ale treba kdyz vydrzi dlouho, tak se nekdo najde, kdo ji koupi... zaráží mě ta cena za socku se 77kw ... já mám vlastně "jen" o rok a půl starší, ale v nepoměrné výbavě (joooo je bouraná dokonce 2x, ale to by nikdo nevěděl kromě Vás) a před půl rokem jsem v bazarech dostával nabídky kolem 100 tisíc, tak jsem čuměl na tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Zapomel na moji sedou (stribrnou)vzadu vedle tech DVOU RS3 :-)) Nefotil jsem úplně všechno a hlavně nejsou všechny fotky v tom příspěvku. Během týden to dám na ulož.to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 něco jiného je jiná realita To mi chcete říct, že tohle fakt píše Hravec? Jestli ano, tak to už je na léčení u nějakého psychiatra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Sákriš, nechte ho Chocholouškovi. Ale i přesto se tu najdou lidi, co ho budou bránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak na druhou stranu spoustě lidí poradil a pomohl, znalosti, ty on měl, to víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Bezpilotní letoun zachytil bojovníka Islámského státu při souloži s oslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jupi, vcera jsem vzal diru v cca 70ti, rano na gume boule jak prase... odpoledne zkusim zajet do servisu a jsem zvedavej jak to odnesl rafek :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Ještě jsme se o tom bavili v sobotu, že nesmíš potkat obrubák ani díru bouli máš z boku nebo na vzorku? na to si pojištěný nebo ne? Jinak bixenony se ti furt fakt klepají??? Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Sakra, to jsou ty velká kola a mizerné silnice, mám dojem, že tohle se ti stane asi víckrát.... Rozum říká 16 palců max, RS-o říká 17 palců minimálně, oči napovídají 18 až 19 palců krásných Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Kokta - jojo, dokonce jsem mel vsera po ty dire pocit, ze jeden sviti krivo, ale byl to jen pocit ;-) Mno zkusime to na pojisteni Clint - vcera jsem bohuzel velmi spechal, ale priste volim fizle a cestare, pac me to nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Clint - tohle byla moje prohra, pac jsem nechtel kejsnout u Rican v kolone a tak jsem jel zadem na Cernak. Mno bohuzel tam na me cekal krater... A to jsem jel fakt pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 s 17" 225/45 máš větší šanci, že to přežije, ale to je tak vše. Vždycky jde o to, jaká je to situace a jáma a kde máš bouli teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Behoun. Bude rozmlacenej kord i vyplet, guma je proste K.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 A safra...český tankodromy. Ovšem ta kola jsou famózní, otázka je, jak dlouho přežijí naše silnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) no uvidíš jestli budeš mít záseky do litáku, třeba otecko na těch 18" měl... Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Mno pro priste vim, ze silnice druhych a tretich trid pouze ktokem a nebo ve dne... Z venku je litak ok, snad teda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) hele to si nevybereš no on se může rozštípnout i ze zadní strany,či venitř že jo ale to se dá dyžtak v klidu opravit snad. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jsem ochotnej ho nechat maximalne vyvalet, aby byl kulatej, ale jakmile bude nastiplej, davame novej disk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) ještě že je zima, tyhle disky nejsou skladem??? Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Mno vzhledem k tomu, jaky maji problemy s dodavkama tehle disku, tak zacinam mit malinko strach :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 vítej v klubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Bejt tebou nejezdím vůbec. Loni jsem udělal gumu na R7. Kolega o týden později přední i zadní. Zlatý 15ky. Já jezdím offroad neustále.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 15" mam na OI a na Focusu a pecka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Možna jestli těm bixenum neni už zima,když se "klepou" . Editováno: 20. Říjen 2014, autor: bitttpower 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) V tom pripade je chci vymenit za stredozemni. Tyhle musej bejt nekde z Francie bo Italie od more, pac se klepou i kdyz je venku 25° :-D Editováno: 20. Říjen 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky