Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ajajaj. Kolik to dela za ty chladice celkem. Hadam 15 litru. To nepotesi. Zase vse zle je k necemu dobre. Me treba u O1 zacal mokvat chladic ve stari 10 let. Tedy by te to zanedlouho stejne cekalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Jinak ja bych toho B8 bral. Hustej cestovni korab. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 cena nevím ještě... pawouku, můžeš mi najít č.dílů s cenama a postnout do mého topicku? Díky moc Octavia II MR2005 / 2,0TDi / 103kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Si napis na cc díly dle vinka ti uděláj nabidku Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 To nebude tak jednoduchý - je tam toho moc, chybí mi kód motoru, ale i tak to bude problém. Obecně chladič klimatizace je za asi 6500, chladič vodní asi 5000, intercooler asi 7000. Nejsou vidět čísla na původních dílech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 určitě jsou, ale zatím to není odstrojené, takže vidím kulové... no to jste mě tedy nepotěšili s těma cenama!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Mám motor BKD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ceny jsou drsné, on i sraženej Koktův velšteriér dovede udělat na oktávce paseku třeba za třicet klacků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 To je fakt... ale že musely odejít všechny tři zrovna... alespoň že vana je v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 http://www.auto.cz/od-listopadu-musi-kazdy-automobil-hlidat-tlak-v-pneumatikach-povinne-83686 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 http://www.auto.cz/od-listopadu-musi-kazdy-automobil-hlidat-tlak-v-pneumatikach-povinne-83686 Tak to jsem si moc nezajezdil - zase nové auto ale až v listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Stando s tím řízením samo si určitě děláš prdel, že?! Jinak takové prostředky,které tě dovezou z bodu A do bodu B, aniž bys je musel řídit už dávno existují-říká se jim vlak,autobus,taxi... takhle z bodu A do bodu B to nefunguje. Ale opravdu na dálnici jsem na tempomatu nastavil 160 víc to nejde, dojel jsem auto a za ním jsem jel tak že jsem lehce držel volant, auto si udržuje vzdálenost - ubere /přibrzdí/ - přidá, když ten přede mnou chce předjíždět tak musím vyhodit blinkr a otočím volantem jedu za ním a normálně se zase zařadím a auto zase drží směr i rychlost - člověk se tomu až směje. V neděli jsem jel z Liberce na Hradec Králové - dojedu řidiče přede mnou nacvakám tempomat a "nestarám se o rychlost". jedinej problém je když auto před váma na rovné silnici odbočuje a brzdí tak se auto skoro zastaví - normálně bych ho "bez brždění" objel. Zní to trochu jako scifi kdo nevěří rád mu to předvedu. Je to dobré právě při delší jízdě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/testujeme-novy-vw-passat-2-0-bi-tdi-takhle-ho-240-koni-vystreli-na-200-km-h/ Přijde to jenom mě, že na super truper biturbo to není tak převratná akcelerace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 O3 RS - 0-100 - 6,8s B8 - 0-100 - 6,3s (4kolka) Je to těžká kráva hold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) ale od 100 + jde B8 nějak pomalu... Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Presne, za kilem to slusne zdechne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 mel bych tip na jine misto dobre tam varej a misto k parkovani je dost a i pekne misto k foceni http://www.hrad-cervenyujezd.cz/inpage/restaurace-krcma/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Nesmyslny motor, lepší 3.0 tdi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Kokta: Na tom obrázku B8 ze zadu viz. můj odkaz je vidět co jsme minule řešili, že narozdíl od OIII RS tady nevedou ty výfuky do koncovky ani na levé straně, ale vedou pod nárazník jako u normální OIII a koncovky jsou jen z plastu a neprůchozí. Podle mě to je fakt hnus, hlavně v zimě když ti půjde kouř ze spodku nárazníku a z "koncovek" nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Nedá se tam platit kartou, nemají kofolu a Plzeň tam stojí 40 kč, což je hřích. A dle cen hlavních jídel je mi jasné, že ti za 160 blbého řízku s bramborem donesou množství "kostky ve skluzu" jako tuhle v Počernicích _ Tvé oblíbené místo Pancho. Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Tuzing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 To teda, fakt je to jak Milotec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Nojo, na koncovky si musíte zvyknout, mě se to u RS-a líbí. Takhle už te´d budou dělat všechno, brzo i kinderkáry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Jako jestli tam nemají kofolu, tak to je zásadní problém....Na to jsme všichni zvyklí. Navíc tenhle červenej hrádek nemá s historií nic společného, je to novostavba toho Orny či co, kterej chtěl mít prostě svůj hrad za každou cenu a byl nasranej, když mu to odmítli zaregistrovat jako památku i přes tučné obálky.... Nicméně, pokud bude zájem, můžeme tam udělat jeden čaj o páté Otázka je spíš u Petrrra, zase s emu to o kus natáhne a z Varů to má už tak docela štreku Udělám nějakej průzkum trhu a něco najdu Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky