Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha, já myslel, že to je do 12V zásuvky na čtení..

Clinte musíš si s Koktou domluvit skryté signály. Už delší dobu mám podezření, že občas za něj píše Žeryk.

• Pozitivní 1
Vloženo

Clinte - ted po prodlouzenem vikendu jsem koukal na prumernou spotrebu. Jezdil jsem plus minus to same co s OIIRS TDI, jezdil jsem i podobne rychle a mam rozdil ve spotrebe i kdyz primhourim oci 2,5 litru. Proste kdyz dupes na TSI tak je ten rozdil velmi markantni a to jsem jeste sem tam zrychloval pozvolneji, kdyzto u TDI jsem stal podlahu celou dobu. Ano, mozna na dalnici nebude ten rozdil tak markantni, ale jakmile jedu mym zpusobem, tak se ty nuzky spotreby mezi TSI a TDI rozeviraji. Ano, srovnavam rozdilne vozy, ale verim, ze kdybych mel moznost to same jet OIIIRS TDI vesel bych se do osmi s klidem, kdezto TSI jede docela pres deset  :kol-25:

• Pozitivní 1
Vloženo

To asi ani Clint nebude rozporovat, ale jestli jsem to celé dobře pochopil, tak jemu šlo o dálniční přesuny víceméně stabilní vyšší rychlostí.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

johnáku takhle mě ta spotřebu +- autobus vychází taky O2 2.0 TDI vs O2 1.8 TSI rozdíl cca 2,6 litru :)

jojo on klint řeší čistou dálnici, ani nájezdy na dálnici nic jiného....

TFSIIIII :D

10649040_10152822187590281_1644787881237

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Ve 30tis jsem akorát leštil auto želvou :D  Počkej si na stovku ;)

Zde ta moje, předevčírem dosažená ;)

post-32269-0-26839300-1414522589_thumb.j

Vidíte toho paliva v nádrži? To jsem se pochlapil u Tank Ono, maj benzín za 32.90Kč, takže jsem vzal celejch 30 litrů! ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

tam mají ty kompresory a tankuješ benzín se vzduchem ne? :D verva 100 stojí cca 38kč no.

Na Shellu ve Stodůlkách stojí obyč N95 38,30 Kč už asi dva týdny... :kol-29:

Vloženo

Ted na TV hovna rikali ze benzin je predrazenej jako prase i kdyz cena ropy klesa a marze u nekterych pump je az 8 kc. No na ONU bych nenatankoval i kdyby to tam davali zadarmo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...