motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Na Primě je ta pipka - prostřeno.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Zase žrádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Není nad tu slast se pořádně nažrat vepřového masa a zapít to vychlazenou Plzní Možná přejmenujeme naše vlákno na Clintův gurmánský klub Ale my tu o žrádlu a kde je dneska Pančák? Že ani na pečené koleno neslyší? Určitě se válí v hromadě megahamburgerů u něj v práci a na nás si ani nevzpomene Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Pawouku: Nějak nechápu kde je u tebe problém. Jako že je to pro tebe velké k nesnědění? Ty vole, nebuď "žena" chceš trhat partu? Jinak já to minule neviděl, tedy doufám, že to opravdu není velikosti kindrpacičky. Potřebuji se narvat tak, až je mi blbě, ne jen pak při placení z ceny, ale opravdově, plné břicho, kdy člověk už ani nemůže dýchat. To mě připomíná, co za to chtějí? Jinak mám typa pro vás výletysty, pokud někdy pojedete na západ, tak v Chodové Plané krom pivovaru (Chodovar) tam mají pěknou restauraci Ve skále (je opravdu celá vytesaná do skály) a tam dělají nakládaná pečená uzená kolena cca za 250 a lepší jsem nikdy nežral.Příjemné prostředí a jiná žrádla taky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) To musím evyzkoušet, koukej to tam zařídit Přijedeme...my tři žrouti určitě Do Krušárny v pondělí brnknu, ať nám nedělají žádné chcípáky Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Víš Petře, já nerad vedu intimní rozhovory se záchodovou mísou, takže si raději dám něco menšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 aCH JO, CO SE S TEBOU DÁ DĚLAT, poblijeme ti alespoň karkulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Tož jsem udělal virtuální prohlídku a za mě super. Kdy se tam sejdem? Chtělo by to tam přespat. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Hele, tak já to v pátek v Krušárně omrknu, jak to vypadá a třeba příště budu držet týden hladovku, aby se to mělo kam vejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Clinte, jelikož jsem jen žvanil a nezúčastním se, tak mi objednej taky jedno speciální kolínko a sice "kolínko jaké svět neviděl" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Pošli Clintovi 300,-Kč a mi ti zařídíme celé kolenové menu, které neuvidíš. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 :D:D:D:D:D Tak to bylo dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 a kdo to kolínko vymyslel, no kdo ? škoda že nemají ty žebra, ty jsem měl bohužel jenom jednou tam a ty byly taky super! http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008101401 Celkem zajímavá konference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 A to Motosi nevis ze soucasti toho pivovaru jsou i lazne kde te vykoupou i v pive. Koleno stoji opravdu 250 odhadl jsem to dobre. Poprve jsem ho tam jedl za 180. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ale vím. Celé jsem to okouk. Lázně, muzeum, pivovar, restauraci... Vidím to úplně živě. Naloženi v pivní lázni pojídajíc prasokachnohusu a popíjejíc pivovici................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak alespon vidis ze nekecam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 No jo, D-Fens... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Přeně tak, co slabší jedinci nedojí (ovšem zaplatí), o to se rádi postaráme. Pokud budou malá, odvoláme Pancha ven k autu, že mu ho vochcává místní pes a v jeho nepřítomnosti mu s Motosem kus odřízneme Prijedu leonem a bude to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Nojo, ty naše srazy se stejně začínaj víc a víc točit k tomu žrádlu, taky kdo by ty naše staré pekáče furt řešil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 to ja sem spokojen s pekacem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) mluv za sebe tohle si dá pančák na auto prý, aby měl alespoň něco největšího Editováno: 7. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 tohle ani nahodou, to je fakt jen aby to nekde stalo a nejezdit s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 a mluvim za sebe,ja sem fakt spokojen, kdyz napadaji kola tak zatim vse ok a vsechno sem si na tom udelal sam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ale vypada to dobre i kdyz je to k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 (editace) Konečně jsem si poslechl tu hymnu, máte pravdu, je fakt strašná Navrhuji použít tuhle, ta je osvědčená: https://www.youtube.com/watch?v=Fa_2EkJSyBk Editováno: 8. Listopad 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky