jirkaK Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 jedině ve zkrácený verzi, jinak by u toho usnuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Jojo, můžou vzít jen ten začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 a co tohle? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 to je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 No nevím, ale pro ozbrojené složky je hymna. A tak by to mělo zůstat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Tfuj tak ted jsem mel hovezi gulasek a pozdeji po par Finskych vodkach a dvou pivech utopence jako moucnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 To by mě bylo blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Clinte to je to mládí. Ještě mu teče ropa po bradě. Budeme mu to muset v Krušárně vysvětlit, jak se stylově přežrat.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Přesně tak. Tomu jeho menu už scházelo jen ve finále zapití dvoudeckou vyjetého oleje se špetkou střelného prachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Sólo pro cirkulárku no já si už připadám, že jsem v nějakým blázinci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) A tady ještě jedna od mistra https://www.youtube.com/watch?v=V2LpXOKWjus Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Proč se mi neukazujou videa jako obrázek, ale jako odkaz??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Kokto mám dotaz. Ty máš možnost na Scoutu před FL něco zkusit dokodovat viď? Nevíš jestli jde nastavit přisvit mlhovek při zařazení zpátečky? A ještě jestli nejde udělat coming/leaving home na mlhovky jako to má např. Passat nebo A6??? Že by se šetřil Xenon když lezu do auta večer ale nikam nejedu, tak že by se rozsvěcovali mlhovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Musíš mít fl bcmku.nech si xenon svítit 30sekund a je klid. Zařazenou zpatecku to ted nevím, u fl to jde. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tak to mam teď, ale pokaždý jak odemknu auto a je už tma, tak se nastartujou a o víkendu třeba takhle jdu 2x 3x zbytečně se startujou... Myslíš BSG jednotku ne??? To asi do předFL nedám ne... No a zkus zjistit, jestli jdou ty mlhy na zpátečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Centralni jednotku 09 to je bcm. Proč by nesla dat, dělají to všichni tak. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Jak zjistím jakou mám? Kde ji mám najít? Už jsem nějaké jednotky měnil, ale to byla myslím BSG, Gateway, podvolanová a ještě něco, ale nevim už jakou... Jo a co to umí navíc oproti tedy těm mlhovkám na Coming a leaving home??? Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ačkoliv sedany zrovna nemusím a myslivec je můj kamarád...zde bych klidně vyjímku udělal :http://auto.idnes.cz/bmw-m5-30-let-cwz-/ak_aktual.aspx?c=A141106_222509_ak_aktual_fdv (A když budu poctivě šetřit tak možná stihnu výroční edici ke 40 letům modelu......) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Treba u Rapida ta lepsi BCM jednotka podporuje tempomat, pac ji nemam protoze nemam corner funkci mlhovek tak pri dodelavce tempomatu coz jsem puvodne chtel musim vymenit i BCM coz by dohromady pak v autorizaku vyslo na 10-12tis. Tak ze pacek shledacek tempomate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tempomat u OII dělá podvolantovka ne? Tak kde se nachází ta BCM jednotka, chci zjistit jakou mam, resp. jakou potřebuju případně a co to všechno bude koštovat, na訚el jsem na netu FL za 2500,-jestli to neumí nic navíc kromě těch mlhovek, tak na to serec, to budu ještě muset rozebrat půl auta, nechat to nakodovat a nakonec mě to vyjde na 4000,- to se na to můžu hned raz,dva,tři... jooo kdyby to umělo ještě něco navíc, pak už bych se rozhodoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Treba u Rapida ta lepsi BCM jednotka podporuje tempomat, pac ji nemam protoze nemam corner funkci mlhovek tak pri dodelavce tempomatu coz jsem puvodne chtel musim vymenit i BCM coz by dohromady pak v autorizaku vyslo na 10-12tis. Tak ze pacek shledacek tempomate. Tak zase máš ABS, elektrická okna a imobilizér 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 A v pátek jsem jel i já poprvé s kinder carem... sice Spaceback ale musím říct, že oproti Fabii II je to prostě zase o kus dál to auto. nevím ani jaká to byla výbava, měl jsem 1,2TSi, mělo to koženej paket, MF volant, climu a takové ty sračičky, podle mě nějaká střední výbava Maxík to nemělo... No a jelo se mi s tím hodně pěkně. Najeto cca 80 000km spotřeba s mou tešší nohou byla celkem zarážejících 6,3l/100km což jsem čekal u tohohle motůrku podle Fabie se stejným motorem co jsem jezdil za 7,4l/100km nějak podobně... Takže kindercar je podle mě hodně povedené auto a v nějaké té pořádné výbavě bych ho klidně bral... škoda že do něho nedají nějaký silnější motor, nad 100kw to by potom byla paráda a nežralo by o moc víc. Navíc ten Spaceback se fakt hezkej na pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Clinte a jeste zadni park asist, tmava zadni okna a hlavne co nemas ani ty HHC. a safelock co nemaji nyni ani O3. A ted krasny plechace s jeste krasnejsimi poklicemi. Plechace origo co za sebou maji 1,5 zimy a uz zacaly reznout jako prase. Kdyz jsem je letos na jare sundal a umyl tak jsem cumel. Deda co je ma snad 6 zimu na O1 je ma jako nove a u me vypadaji jak po 4 zime. Jooo kvalita. Stringo, nevim co je podvolantovka ale u Rapida je ta BCM mezi volantem a pedalama blize pedalum, staci tam strcit fotak vyfotit a hned vis cislo. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Stringo, jo byla to stredni vybava. Maxidot davaji standartne az ted, no zase nedavaji auto climu, park asist, safelock jako to bylo standartem pred tim. Ja si nestezuji, jsou veci co me obcas serou, je to v ledascem kompromisni auto, ale jinak good. Motor ac je to k smichu co napisu je to nejlepsi co na celem aute je co se charakteristiky jizdniho projevu a spotreby tyce. 1,2 TSI -77kw. A na nej si nemohu zatim stezovat ani v nejmensim, cas ukaze jak na tom bude spolehlivost. Jooo s 1,4TSI by to bylo s manualem na jeho vahu letadlo, bohuzel je jen s DSG. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Stringo, jen takova technicka, neber to jako rejpani, ci souzeni, jen mi naznac jak u tebe tezsi noha. Jen at to srovnam treba s moji "tezsi nohou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky