kokta7 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Johnáku, jinak to tažný na O3 je super viď oproti O2... jak se to tam krásně zacvakne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Si ji hodte na vahu a zvaste. Ja kdyz jedu ostreji, je to pres 7 tak 7,5. Jinak kolem 6 dlouhodobeji a nyni po 30 tis. mi dlouhodoba pada spise pod 6, tak 5,8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No vzhledem k tomu, že cestou do Chomutova z Plzně jsem jel za špičky a nedalo se jet, tak jsem měl průměrnou 5,8 a potom večer bylo volno a jel jsem 60 obec a mimo 120, víc se jet nedalo protože bylo mokro... a bylo to tak nějak na rovinkach plnej , před zatáčkama brzda na minimum, abych do zatáčky jel pomalu a na výjezdu zase plnej... S Fabii tím samým motorem 1,2TSi jsem tu samou trasu při stejném tempu jel o cca litr víc, což mě zarazilo docela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Jinak kdyby bylo sucho a jel bych pilu, asi bych k těm 7,5 taky povyskočil, ale jel jsem v rámci stavu vozovky a vzhledem k tomu, že jsem měl nedávno tu nepříjemnost s pitomcem v mém směru, tak do zatáček teď jezdím sám si říkám asi až moc opatrně a valím to jen po rovinkách... Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Ty plecháče dneska reznou už všechny a to ještě ty koncernové jsou alespoň ze soldního plechu, pač mi řikal známej z pneuservisu, že ty levné plechy z internetu stojej za uplný hovno, že nejen reznou, ale taky se ohýbají.... Pokud bude příští auto, tak se na plechy už vyprdnu, koupim nějaký lacinější alu kola, ať si je sůl klidně vyžere, ono to přijde na stejno. Alespoň to bude lépe vypadat. Pokud bude RS, tak tam stejně 16" plechy nejdou a větší se nedělají.... Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tak oni ty neoriginál ALU je to samé. Jen to nerezne, ale rádo kroutí a praská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Ja sem dával za 4 kusy tech laurinackejch na zimu asi 10000kc, což byla v klidu cena si myslím.A byly nepouzity http://auto.bazos.cz/inzerat/40670878/Prodam-original-aludisky-Skoda-Flash-6x17-5x112-NOVE.php na zimu v pohodě.... Editováno: 9. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No vzhledem k tomu, že cestou do Chomutova z Plzně jsem jel za špičky a nedalo se jet, tak jsem měl průměrnou 5,8 a potom večer bylo volno a jel jsem 60 obec a mimo 120, víc se jet nedalo protože bylo mokro... a bylo to tak nějak na rovinkach plnej , před zatáčkama brzda na minimum, abych do zatáčky jel pomalu a na výjezdu zase plnej... S Fabii tím samým motorem 1,2TSi jsem tu samou trasu při stejném tempu jel o cca litr víc, což mě zarazilo docela... aha, tak tohle ja beru celkem za normalni jizdu, kdyz mam tezsi nohu, tak krom obci se pohybuju radove o dost vyse. Kdyz jedu pilu, tak to nebudu radsi zminovat. Nicmene zkusim nekdy jet nejak jak jezdis ty, by me zajimalo, kolik to vymysli na palubaku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ja sem dával za 4 kusy tech laurinackejch na zimu asi 10000kc, což byla v klidu cena si myslím. A byly nepouzity http://auto.bazos.cz/inzerat/40670878/Prodam-original-aludisky-Skoda-Flash-6x17-5x112-NOVE.php na zimu v pohodě.... ja ti nevim, me se to na RS nejak moc nelibi, ale na Supu nebo Yetim je to oki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Kokta: to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Johny SOU to hnusny kola, ale za ty penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Hledal jsem dneska nějaké fotky chystaného Supa a nějak nejvíc mi vychází podle těch špionážních zakrytých fotek asi tahle podoba: Pokud bude vypadat takto, tak se mi líbí dost Asi do něj půjdu....jednou Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tohle by ještě šlo, ale jinak je to většinou hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Alespoň nevypadá jako Octavie... pěknej Supík, tedy jestli to bude takhle doopravdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Johnáku, jinak to tažný na O3 je super viď oproti O2... jak se to tam krásně zacvakne..Pravdu mas, po pocatecni rozpacitosti si to ted celkem vychutnavam, zrovna dneska s vlekem jezdim a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Kdyby ještě někdo nevěděl. http://ekonomika.idnes.cz/prevody-aut-se-zkomplikuji-a-zdrazi-db8-/eko-doprava.aspx?c=A141107_2113889_eko-doprava_nio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No konecne, ty poloprevody jsem nikdy nejak moc nepochopil. Mne se ty kola libi docela. A jsou prakticka na myti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) A ještě zezadu a fotka s ošklivým Prassákem Jestli je to on, tak je fakt dobrej Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Zejtra objednávám na pátek 4 kolena velikosti fotbalového míče pro mě a megažrouty Motose, Panča a Petrrra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Hmmm, to by se mi tez libil. A s touhle barvou obzvlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ta barva je přímo luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Petře, řetěz z TSI už mám nachystaný doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) No jiste, vcera jsem na jedne chlastacce prochlad a dnes ma loupani v krku tak snad se to nerozjede. Pak by to misto me musel Pawouk slousknout. Pak by ziskal chlapskou figuru. A jo na retez jsem zapomnel. Koleno, retez, tak to i kdyby me meli dovest sanitou. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Superba budu muset asi v černé, ale takhle vypadá pěkně. Na koleno se už těším, nicméně zítra jdu na svatomartinské hodování. Husička se už dazajista tetelý v trubě.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ty jova husu jsem nemel roky. Ani nevim proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky