Pawouk Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 No to je pořádný dlabanec a ne ty smotky s rejží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Hold pawouk ma rad komunistickou vyvarovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Však je to tajnej, původem STBák Musí jezdit v červené oktě, aby se ti tajní na silnici poznali 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Kdepak vývařovnu, jen se nepodělám z každý kraviny, kterou sem někdo dotáhne a udělá z toho nějaký trend, či co a ovečky na to naskočí a myslí si, kdoví jak nejsou in. Proto píšu, že z těchto módních vln jsem už dávno vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Pockej jak se sem dostane ten trend na smazene lezouci a podzemni potvory z azie. Jo zlata rvropska kuchyňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 No jo, ale koleno je z pravého českého vepříka (sice vykrmenýho v Dánsku, poraženého v Rakousku), ale to neva, maso jako maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ovaaaaarek (pro predstavu slintam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Knedlo vepřo zelo, nebo gulášek, svíčková či znojemská .. to jsou naše jídla , nebo snad ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Přesně ták Stanmare Jak Kokta vkládá ta videa, že se mu neukazuje odkaz ale hned to video??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jinak už jsem pojízdnej, sice otlučenej ale pojízdnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Alespoň něco při té smůle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Co ty chladice, co si nakonec koupil a za kolik. Cesky ? Jeste jste zapomneli na SMAZAK a Hermelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Stringo tak to je jen dobre,a daval si nove a origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Nakonec jsem vzal: Chladič klimatizace 2800,- (německá prvovýroba) Intercooler 4200,- (originál) Chladič vodní 3800,- (německá prvovýroba) Sahara 1700,- (originál) Výztuha nárazníku a chladičová stěna 3000,- (použité) Celkem s náplněmi a prací + výměna oleje a filtru mě vyšla na 21000,- Ale mám tam původní nárazník odřenej a mám zadní nárazník odřenej a ulámaný LED denní svícení s držáky mlhovek RS co jsem měl,...takže to je dalších cca 7000,- co do toho nepočítám a bude třeba to znovu zainvestovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 No vidíš, už se to rýsuje....až to opravíš, prodáš to a koupíš OIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Stringo to je velká škoda, ale co nadelame.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jo, nakonec si zvolil dobre si myslim. Ale i tak je to palba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 palba to je, ale kdybych ho vzal čelně, bylo by auto nejspíš KO a já ležel možná v nemocnici... Akorát mě tedy nehorázně sere to, že jsem ten předek dal dohromady, všechno dodělal, nalakoval, pohrál si s LEDkama a pak to kvůli nějakýmu kreténovi po tejdnu rozštípu na maděru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 No to nasere, ale si vyvazl ze zdravou kuzi a takovych aut jeste bude. Ses zdravej a ty prachy muzes vydelat a to je to nejdulezitejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 nebo ti Klint půjčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Clint mi půjčí tak možná kýbl s hadrem na letišti, pokud teda se mi zeptá na tu práci v Práglu, abych si vydělal na nové auto během pár let a ne desetiletí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Musis koupit malou cisternu a najit fleka na letisti. Obchody s kerosinem tam jen kvetou. Myslis ze jako hlidac s napisem na zadech Securitas by si nekdy na Octu Clint videlal? Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Proč myslis ze Klint tankuje jenom 30 litru, zbytek dává mě. Tim rozšiřuje masivně TSI ! Editováno: 10. Listopad 2014, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Něco pro ekology jako je Pawouk http://autosalon.iprima.cz/clanky/bionafta-je-zdravi-skodliva-vic-nez-klasicka-nafta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) včera Porsche, dneska plameny na Lukoilu :-)Tyjojo, tys rozstipal Porsche a pak jsi zapalil benzinku?Jinak ja vyhrat fakt balik, tak koupim peknej barak a pak koupim metro, necham to natahnout k tomu baraku a pak do prace. Prikoupil bych i jednu soupravicku k osobnimu uziti. Na auto bych hodil kastan. Na jezdeni po Praze bych koupil Hyundai i20 a mimo mesto Seatka s 1.4 TSI. Samozrejme moje souprava by mela vlastni kolej, aby me nic nebrzdilo. Pred chvili mi volal ajtak z MB, ptal se, jestli znam Clinta. Rikam anoo a proc. Pry pro nej maji konfigurator na RSo - nas zakaznik, nas Clint. Tak chtel znat muj nazor. Shodli jsme se, ze ok, at to pusti do sveta. Adresa bude klasicka konfiguratoru, jen se tam prida /Clint-RS. Asi prozradim, ze auto je ve vychozim stavu v plne polni (bila barva) a je tam tahlo jen na cenu. Cim tahnes niz, tim vice mizi detailu na aute, kdyz to prezenes, tak dostanes auto na 13tkach plechacich a budou ti chybet treba i zpetny zrcatka. Extrem je, pokud to stahnes na 5tis (minimalni cena), tak auto zmizi uplne a dostanes jen dalkac. No ale pozor, tim to nekonci. Nyni hrajes hru, najdi si sve RS! Proste budes chodit a mackat dalkac a treba se nekdy zadari. Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky