kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak mu někdo vezme listy pres noc to vis každy nemá vilu jako klint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) To se pak bojím, že mi je lohnou ( i když po zimě už asi koupím nové - budou mít 2 roky). V únoru budu mít s rapidem dvouleté někdy těžké jubileum. Mu pak naleju trochu šampáňa do chladiče na zdraví, aby jsme to spolu ještě pár let vydrželi. Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak mám hoši vyřešenou z autorizáku tu vysokou spotřebu oleje: 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) To je hustý a hned bych to připíchl na FB ŠA s komentářem. Jen že ty jako vrchní vzývač a fanda ŠA to neuděláš a vsadím se, že jak te´d ty šádovky zdražily, že ti to vůbec neva, stejně až si pro to RSo půjdeš necháš jim tam 10tku jako deeško pro management ŠA jako velmi spokojený zákazník. Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Jinak Clinte až teď mi došlo proč marodíš. Že ono to tak trochu souvisí s tvou prací.Jen co vám tam dal Váš letištní holub info, že přijde námraza s přeháňkama a ty bys musel v práci makat a ne chrápat, tak ses raději šel hodit marod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) :D Já rad holuby Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A chudák Stanmar tam jezdí kdesi v Práglu s tou housenkou jménem Icarus ze strany na stranu, nahoru dolu, proplejtá se mezi těmi odstavenými trolejbusy a tramvajemi jak jen to jde. Koktovi už i přimrzla klávesnice s myší k rukám, Motosmanovi dnes již přimrzla třetí asistentka k něčemu jinému (museli je oddělovat ledlambou) atd. Prostě každej dře a jen ty se flákáš doma v posteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Já ráno auto dobýval 20 minut. Co máte s tím přimrzáním, u nás v kolbence je hic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 To jsou ty poplašné zprávy. V médiích řeknou, že to klouže a lidi místo toho, aby seděli doma na prdeli jako tramvájáci a spol. tak vyjedou a jedou jak posr... A přitom se dá jezdit normálně. Pro jistotu si ještě rozsvítí mlhovky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Jo, tu fotku jim tam dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A je to Ať se soudruzi z koncernu na FB pobaví. Nicméně jsem stále marod, dneska antibiotika a bolest v krku, že nemůžu ani pít.....A večerní 39 taky moc neustupují Asi ta Ebola. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A chudák Stanmar tam jezdí kdesi v Práglu s tou housenkou jménem Icarus ze strany na stranu, nahoru dolu, proplejtá se mezi těmi odstavenými trolejbusy a tramvajemi jak jen to jde. Koktovi už i přimrzla klávesnice s myší k rukám, Motosmanovi dnes již přimrzla třetí asistentka k něčemu jinému (museli je oddělovat ledlambou) atd. Prostě každej dře a jen ty se flákáš doma v posteli. Čéče asi Tě budu muset pozvat do Prahy, aby jsi na vlastní oči viděl jak to vypadá jinde než na vesnici... Ikarus je jeden v muzeu ve Střešovicích a trolejbus taky, takže to už je passé - jestli máte v KV koňské povozy netuším ale my už jsme jednou nohou v Evropě A mě ty venkovní atrakce minuly, páč jsem zdravotně mimo provoz... a ani škrábat nemusím, protože mám vozidlo pod střechou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Já vím proč se Clint vymlouvá na nemoc, nechtělo se mu totiž do práce - ono šrábat všechny ranweje škrabkou, to je sakra makačka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) Tak mám dojem, že to během pár minut smázli ....copak, kritika jim nevoní? Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Svoboda slova. Říkej si co chceš, piš si co chceš a my se svobodně rozhodnem co smáznem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak mám dojem, že to během pár minut smázli ....copak, kritika jim nevoní? Asi tam mají nějaké drsnějšího Pawouka. Něco pro Clinta: http://www.autorevue.cz/francie-oznacila-dieselova-auta-za-omyl-a-chce-je-vyhnat-ze-silnic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) Ty vole, ja se tady Stanmara zastavam a on takhle. Nam ve Varech jezdi Ruske sane a ty nejaka namraza netrapi. No a primo tam kde bydlim ja name jen psi zprezeni ono cca 620 m.n.m je jen pro opravdove drsnaky. Nejhorsi je ze ten Stanmar to vojebava jako ten Clint a to sem ho daval za priklad. Clinte a cos tam napsal ? To tam dej znova ne? Aby budouci majitele napr. vynikajici F3 vedeli co je ceka, popr. co ostatni majitele budouci za bonusove zvyseni cen dostanou. Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tý jo. Koukám, dnes je Blanky. Nevíte kde je ten blb, co má stříhat pásku u vjezdu do tunelu? To mi připomíná film Bílá paní, jak si otevřeli most, který svět neviděl. Teda kromě vedení radnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Asi zpátky v Olomouci... Ba ne, bude dále škodit v zastupitelstvu hl.m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Bohužel jeho dementní nápady převzal a zdokonalil Stropnický. Doufám, že ho zavřou dřív než je uvede v praxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Myslíš mladýho? To je nebezpečný magor. http://domaci.ihned.cz/c1-63169740-matej-stropnicky-tramvaje-se-na-vaclavak-vrati-pres-magistralu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Přesně. PČR mu už zabavila ntb. Tak z toho snad něco vyleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Coze? kolik mu je, 19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 31... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 No peknej Lojza, to se máme zase na co těšit:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky