Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cena na dálnicích je jasná. To je všude v okolních zemích.Fuelsave má jiné aditiva než racing.

Kokta: 2.0 tsi 209kw 4x4. A pak nevim.

To uz neni tak uplne pravda, v Nemecku uz reguluji.

Vloženo (editace)
Vloženo

mě s tím soundem právě nahlodal neskutečně arlák, akorát miltek s rezonátorem(aby to nedělalo při běžné jízdě bordel), tak za to chtěj 22000kč :(

Vloženo

To já včera propásl příležitost pronájmu garáže za 600 měsíčně asi 400m od paneláku, hold jsem byl pomalej a inzerátu si všiml pozdě.

Vloženo (editace)

Mám akorát auto na váhovce, tak odpoledne budu vědět, kolik to vlastně toho oleje přesně žere.....

Můžete uzavřít sázky....;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No doufáme, že si to točil pořádně za strudena do červenýho atd. Můj odhad 0,65l /1000km a Koktu nečti, to je závist, že budeš mít new engine a on bude mít vojetou plečku se 160tis.

Vloženo (editace)

Reaguju na to, jak klint psal, když se něco stane s autem, že dostane kulanci bez problému a bude to mít za hubičku :D Sám sem si zjištoval i Suriho nebo v autorizáku kam jezdím, že kulance po delší době po záruce nebo větší nájezd km třeba 120 000 km apod, tak kulance začíná být nevýhodná. Psal o tom i cosby, kterymu se podělal diferák na superbovi...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

JJ, chápu, sám jsem zvědav jestli se ta věrnost a cpaní prachů autorizáku za servis a za super značkovej jedinej správnej olej vyplatí. Protože jsou ovšem Vánoce přeji Clintovi, aby vyplatila. Protože čemu pak může člověk věřit, když už by nemohl věřit ŠA :kol-98:

Vloženo (editace)

Radek STI   dnes  13:29

Ať chcípnou!

Jejich existence by mi ani tak nevadila, kdyby na dálnici sledovali ty opravdu nebezpečný přestupky, jako prasácký předjíždění na poslední chvíli nebo bez zrcátek, spanilý jízdy levopružníků - vychovávačů, lepení se na p..del, nájezdy na dálnici na hulváta ap. Jejich existence je ale pouze a jedině kvůli výběru desátků za rychlost, ve většině případů, kdy to nikoho neohrožuje ani neomezuje a pak se ještě Simíři sami chovaj extrémně nebezpečně. Takže - ať chcípnou

dobrej komentář na tom autu.cz, sem rád že to cítí podobně i ostatní.... a poslední normální motory u škodovky, achjo :(

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...