Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 No jo, tady na západním okraji Prahy nemáš moc na výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) I na benzíne tady stoji n95 31kc Hold hustý jak se to u vas drží Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 ja byl 23 v plzen a tam sem bral vervu100 za 32,50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Jo ceny super, v Říčanech je Verva100 taky za 32,90. Měcholupy Shell snad 36,30 za obyč natural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Pawouk, západní okraj mas Rudou - Šafránka je dobra. Jinak Lukoil Barrandov mas taky kousek. Shell to neres a jede stare ceny. Jinak ja tankoval dneska na Agipu v Písku za 29,90 litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) v ricanech u prahy myslis? tak to tam musim zajed teda tento mesic uz budu tankovat po ctvrte nadrz:( Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) Hold hodne koni, velka zizen. -5°C a cca 5cm snehu. silnice uklouzane, namrzle. Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Pawouk, západní okraj mas Rudou - Šafránka je dobra. Jinak Lukoil Barrandov mas taky kousek. Shell to neres a jede stare ceny. Jinak ja tankoval dneska na Agipu v Písku za 29,90 litr... Já tam taky se svým nejezdím. Šafránka je také na Stodůlkách a tam nemá dobrou pověst. Sice je to už pár let, ale i tak... Do svýho tankuji na OMV Karlovarská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) Přátelé, ani jste se nepochlubili, co jste dostali k Vánocům Tedy kromě Petrrra, ten už se mi chlubil SZ, že dostal nový péro a 50 prázdných ticketů na sázení. Také prej knihy "100 triků jak vyhrát v ruletě" a "Štěstí v lásce, neštěstí ve hře". (knihu "Jak ošetřovat desetileté francouzské auto" prej ježíšek nesehnal, pač je to prej fiktivní četba) Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 nej dárek je genevo one S, pak knížka o motorkách a užitečné provozní věci. Jsem spokojen.[emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 No tak ja dostal jen provozni veci, povleceni z microflanelu + prosteradlo z froteee, Deku Dormeo na leto, svetr se zipem, a asi 2tis v neoznacenych bankovkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Motosi tak ze antiradarek, ale tenhle neni na laser ne? Si tehda rikal ze chces ten jako parkovaci asistent. Tohle moc za tim sklem nenapadne nevypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Motosi jakej je rozdíl vs ten one co mám já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Nejlepší antiradar je manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Jenže tu nemůžeš sebou vozit pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 A ženska dela bordel v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To je mi jasné, ty je vozíš v kufru. Když jedeš s přítelkyní na nákup, tak zpátky ona jede v kufru a nákup patřičně zabalený v thermofólii na zadních sedadlech. Popř. jede v thermofólii i přítelkyně, páč kufr je taky auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Jenže přítelkyně je to samé co ja. Možná ještě horší. Tak v tom si rozumíme. Ona ve svém autě taky vzadu nikoho nevezme. . Ale jinak co znám ženský holky a tak nechápou ze proste si musí očistit boty a potom s nimi nesoupat a neopirat se nohou o podbech treba. Proste je mit přesně v prostředků na gumovém koberečku. Proto tam také je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Tak to jste mi teda rodinka. Ovsem vetsi prasata v tomto smeru jsou spis chlapi. To s prahama a kobereckama je i u me bezne ve standartech popsanych a vylepenych na zadnich okynkach v manualu nastupovani a vystupovani z vozu. V kufru vozim kocarek - umis si to predstavit kdyz prsi, kolecka od blata a kocar musi do kufru ? No mam v kufru gumovy koberec viz. gumove koberce jako v aute a jednou za cas ji umyju. A vzadu vozim rodinu. Od toho je to 5 mistny vuz a ne dvoumistny sportak 2+2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Upřímné neumím. Mít děcka. Tak na to mám ještě další auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Já tam taky se svým nejezdím. Šafránka je také na Stodůlkách a tam nemá dobrou pověst. Sice je to už pár let, ale i tak... Do svýho tankuji na OMV Karlovarská. nevim, v rudny tankuje nas znamej do 2.4T Volva asi 3 roky a nema problem. Ted jsem tam parkrat pokusne tankoval do feldy, jestli tam bude nejakej rozdil nebo ne a zatim nic nepozoruju... ve stodulkach bych netankoval tam nemaji zajimavou cenu, jen nezajimave jmeno nej dárek je genevo one S, pak knížka o motorkách a užitečné provozní věci. Jsem spokojen.[emoji2] genovo one S super, bych taky chtel, ale bohuzel si budu muset jeste nejakou chvilku pockat... Motosi tak ze antiradarek, ale tenhle neni na laser ne? Si tehda rikal ze chces ten jako parkovaci asistent. Tohle moc za tim sklem nenapadne nevypada. neni na laser, teoreticky ho umi detekovat, ale to az v okamziku, kdy uz si zmeren. Motosi jakej je rozdíl vs ten one co mám já? je to novejsi generace, ma lepsi detekci, jinej displej - podle nejakejch testu detekuje o cca 500 metru driv klasicke KA radary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Jj. Ozi má pravdu. Má jinou, výkonější radarovou hlavu a může se hodit do stavu pouze jako tachometr. Prostě vyslyšeli prosby a zlepšili co se dalo. Antilaser je v plánu, ale je potřeba pevné montáže a tam mám trochu problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 taky zlepšili cenu na 15k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Njn. A bude pouze v EU verzi. Nicméně je to top a momentálně jsou do konce roku vyprodaný. Jinak mají i další novinky od Geneva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Jj, koukal jsem na tu jejich pevnou sadu, ta by se mi celkem líbila. Kokto, cena odpovida tomu, že detekce je nyní na stejne úrovni jako Belltronic Motosman: resit montáž do služebního vozu, nebo do tvého haldexaka? Já to tesil taky ale nakonec jsem to vzdal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky