Stringo Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kluci nevíte ještě, kam večer na silvestrovskou párty??? ZDE MÁM JEDEN TIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo, tam to bouchá, tam to žije. I když místním asi moc do smíchu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak je to samozřejmě černý humor no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Já si byl dopoledne ještě pořádně zašít z kosy, udělal jsem chuťovky na večer pro návštěvy (plné mísy budu dělat později), poblahopřál jsem Kremlu do Nového roku a teď ještě musím vyluxovat......Holt samá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Já dal vařit kolénka a dal nachladit vinotéku a šampáňo. Zbytek je na ženských. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 My máme kolénka na zítra, včera sem koupil čerstvej křeníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 ja uz mam po, byly k obedu, hezky s krenem, horcice a paradicka, velka spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ja byl na driftech na letisni, tentokrat s Nathalkou. No trochu jsem to jednou nevychytal a vylitl z letisne do pole. No a kdo my pomohl? Nejaka divcina co tam driftovala take, valela docela dobre. To se mi vratila ta pomoc co jsem ja pred vanoci tahal jinou holku jinde. Tedy dobre skutky se vraci, ne ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 To dělá msxík sám od sebe, nebo je to dodělávka nějaká, nebo snad fake z photoshopu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak jsem dneska dotankoval a spočítal za poslední měsíc spotřebu skutečnou k porovnání s palubním PC... PC jsem vynuloval a po ujetí 2420km jsem natankoval 149,37l = skutečná spotřeba je 6,18l/100km... PC ukazuje 6l/100km, takže něco málo proměřuje, ale ne nějak extra zase Jo a Maxík mi nic nepřeje...hajzl jeden, asi ho vyměním za FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Něco pro piráty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Obnovuji vysilani nebo jste se jeste neprobrali z deliria? Za chvili jdu na ohnostroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Jj, clanek vhodny pro Motose, ale uz si dal stejne predsevzeti ze nebude prekracovat rychlost o vic jak 3km/h ve vsech pripadech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Motos? No ten možná tak nepřekročuje 200 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ani mě to nepřípomínejte, včera si to štrádovali v koloně 60km/h po rovince na 1 třídě silnic, já sem myslel že mě klepne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 jsem pro... mimo obec 140km/h. a v obci 90km/h. stejně nejezdím, takže toto mi nevadí, spíš mi vadí, že teď už nebudou dělat nic jiného, než měřit,už takhle to byla asi jedna z mála věcí co dělali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2015 (editace) Jojo, já se taky v obci držím do 80 tacho.....sichr je sichr To jenom Motosman lítá v obci 150 a mimo 200 Jenže on si to může dovolit, papaláši ho z toho vysekaj Editováno: 1. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2015 (editace) Tak jsem si myslel, že si uděláme pohádkový večer a skoukli jsme tu novou pohádku od Svěráka "Tři bratři" Důrazně vás od podobného činu varuji, větší hovadinu a zmatlaninu jsem dlouho neviděl. Nestojí to ani za stažení, natož za to dávat peníze. Lepší jít sbírat šišky, nebo krmit hladové zajíce do lesa....To už Svěráka asi čeká brzká hospitalizace v Beřkovicích....že něco podobného natočil Editováno: 1. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 kdybys radsi sel dolejt olej a vodu do motoru:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Naprostý souhlas. Já na tom byl s dětmi v kině :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Pancho: to sem dělal před pár dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ja to nevidel, koukam na to co sdili Motosman na FB a nemuzu se vynakoukat. Neni to nadhera ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Clinte musis casteji:) potom nebudes tolik dolejvat:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ze pry na Vanocnim vecirku ozral sefa, ze mu to koupi misto Supa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Tak to bych taky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky