Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

[emoji2] lékárničku mám novou ze Žamberka, autí čerstvě umyté a dotankována 100 Verva. Teď si jdu otevřít láhev vína a něco skousnout.

Dnes jsem byl donucen postavit se váhu a světe div se. Zhubl jsem 2,5 kg.[emoji33]

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem bral z Kelly. Přehodil jsem střeva do mé původní a zase mám na pár let pokoj. Jestli to kontrolovali na STK nevím, nebyl jsem u toho. Ale kdysi ještě s Feldou, když už nic technik nenašel, tak si vzpomněl na lékárničku, a hle, závada byla na světě.  :kol-28:  Jinak za dvacet let, co jezdím, nikdo nikdo nechtěl lékárnu vidět zevnitř - maximálně jen, jestli je přítomná v autě. A to i policajti.

Odkaz ke komentáři

Motosmane, to je ta kolenova dieta. Ja jsem jeste odvahu nenasel.

Clint se chova jako otcin ke svemu druhemu diteti. Vasik kdyz onemocni, taky ho hned nezatracujes. :D A tos si ji chtel vymenut za Rapida jak jsen ti pujcil svest, jeste ze jsem odolal tvym prosbam. Hold Rapid je prave lidove delnicke vozidlo, ne ty vase nacancany aristokratky s modrou krvi co nic nevydrzi. :D

Odkaz ke komentáři

ja nevim, ja kdysy do sluzebnich aut daval tohle, kdyz sezreli litr oleje mezi intervalem 15tkm ( http://aditiva.heureka.cz/gold-eagle-motor-doktor/ ) a krasne to fugovalo, motor mazal, ale zrani se omezilo na min jak polovinu. Je otazkou jestli u Clinta, kteremu to zere i mastnou travu kolem silnice ma tohle jeste sanci nejak pomoct...

Editováno: , autor: Ozi Toretto
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Mě v servisu Škoda ten med doporučovali, jako zázračnej lék, že to pak nežere tolik olej....ale v jiném mě zase varovali, že to může ucpat kde co. Divím se, že by autorizák lil do oleje něco, co nemá schválené z MB. Tím by byli sami proti sobě přece....

Odkaz ke komentáři

Tak pokud by se stal pruser po naliti medu, tak ti povypravi o takovych pohadkach jak za to muze neco jineho a nevim co jeste a opravu ti stejne nezaplati. Skoda by byla ze hry ven musel by ses soudit primo se servisem. Ja tomu medu proste neverim, reseni aby vlk a koza. Servisu se to evidentne resit nechtelo z ruznych duvodu a nejaky med je nejjednodussi reseni pro ne, jak se te zbavit. Neverim ze je to ofigo postup, najdi nejake TPI o tom a pak ti uverim. I kdyby, je to jen docasne reseni dle meho. Jooo pokud k nim jezdis na servisy a calujes predrazenej olej atd. to sluzebnicek, jakmile vsak nastane problem, za kterej ty nechces platit, to uz takova ochota nepanuje. Z reklamaci a kulanci moc servis ziv neni, pac SA se nenechava oskubavat od servisu jako platici zakaznici. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...