motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) [emoji2] lékárničku mám novou ze Žamberka, autí čerstvě umyté a dotankována 100 Verva. Teď si jdu otevřít láhev vína a něco skousnout. Dnes jsem byl donucen postavit se váhu a světe div se. Zhubl jsem 2,5 kg.[emoji33] Editováno: 3. leden 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nějak se zanedbáváš, měl bys skočit pro kolínko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Lekarnu jsem nedavno resil u Nathalky. Nejlepsi z Auta Kelly za 120 platena na 4 roky. No zajimave ze ji na STK stejne nekontrolovali, ani povinnou vybavu. Nevim, na STK jsem byl poprve v zivote za tech 14 let co ridim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Taky jsem bral z Kelly. Přehodil jsem střeva do mé původní a zase mám na pár let pokoj. Jestli to kontrolovali na STK nevím, nebyl jsem u toho. Ale kdysi ještě s Feldou, když už nic technik nenašel, tak si vzpomněl na lékárničku, a hle, závada byla na světě. Jinak za dvacet let, co jezdím, nikdo nikdo nechtěl lékárnu vidět zevnitř - maximálně jen, jestli je přítomná v autě. A to i policajti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Už se peče plecko s knedlíčkem a špenátken. Jinak lékárny jsou na 2 roky a více. Jak kde. Na STK když vidí někoho, kdo o auto pečuje, tak jsou celkem v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Motosmane, to je ta kolenova dieta. Ja jsem jeste odvahu nenasel. Clint se chova jako otcin ke svemu druhemu diteti. Vasik kdyz onemocni, taky ho hned nezatracujes. A tos si ji chtel vymenut za Rapida jak jsen ti pujcil svest, jeste ze jsem odolal tvym prosbam. Hold Rapid je prave lidove delnicke vozidlo, ne ty vase nacancany aristokratky s modrou krvi co nic nevydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To je rouhání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To me tak napada Clinte, jestli je O nemocna tak ji hod ibalgin do vody a na noc prikrej dekou a uvidis, jestli to neni nic vazneho, tak se treba uzdravi. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Asi se nachladila, to by vysvětlovalo tu olejovou nudli. Bude to chtít navštívit souseda a zapůjčit polystyrén. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pravda, proto to v tech autorizacich resi tim medem. To je kvuli nedostatku vitaminu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nalít do motoru nějakou srágoru je poněkud pošetilé, potom to dopadá takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) ja nevim, ja kdysy do sluzebnich aut daval tohle, kdyz sezreli litr oleje mezi intervalem 15tkm ( http://aditiva.heureka.cz/gold-eagle-motor-doktor/ ) a krasne to fugovalo, motor mazal, ale zrani se omezilo na min jak polovinu. Je otazkou jestli u Clinta, kteremu to zere i mastnou travu kolem silnice ma tohle jeste sanci nejak pomoct... Editováno: 3. leden 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jo a v kelly jsem se na lekarnicku ptal, za 150 maji pro motorkare a 180 zacinaj auto, to radej podporim OC club 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 http://autosalon.iprima.cz/clanky/ford-v-mrazaku Takhle testuje u Forda, jak se testuje u Skody ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ozi, to bylo v akci ta lekarna, cely listopad to meli myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jo tak to je mozny, to me nejak uniklo, nebyl cas to resit tehdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nalít do motoru nějakou srágoru je poněkud pošetilé, potom to dopadá takto. Zajimava zkusenost. Skoda ze nepopsal co ten bordel byl, jestli bordel z te emulze nebo bordel po rozpustenem karbonu treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ozi koukni na Pawoukovu olejářskou poradnu. Tam je vše vysvětleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mě v servisu Škoda ten med doporučovali, jako zázračnej lék, že to pak nežere tolik olej....ale v jiném mě zase varovali, že to může ucpat kde co. Divím se, že by autorizák lil do oleje něco, co nemá schválené z MB. Tím by byli sami proti sobě přece.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Myslím, že je čas naplánovat lednový "Čaj o páté", potom, co jsme prosincový vynechali...což? Navrhněte termíny (více datumů), něco vybereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Motosman, uz se chystam jak si to prectu, akorat neni moc cas Clinte, 15., 16. bych nejspis mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak pokud by se stal pruser po naliti medu, tak ti povypravi o takovych pohadkach jak za to muze neco jineho a nevim co jeste a opravu ti stejne nezaplati. Skoda by byla ze hry ven musel by ses soudit primo se servisem. Ja tomu medu proste neverim, reseni aby vlk a koza. Servisu se to evidentne resit nechtelo z ruznych duvodu a nejaky med je nejjednodussi reseni pro ne, jak se te zbavit. Neverim ze je to ofigo postup, najdi nejake TPI o tom a pak ti uverim. I kdyby, je to jen docasne reseni dle meho. Jooo pokud k nim jezdis na servisy a calujes predrazenej olej atd. to sluzebnicek, jakmile vsak nastane problem, za kterej ty nechces platit, to uz takova ochota nepanuje. Z reklamaci a kulanci moc servis ziv neni, pac SA se nenechava oskubavat od servisu jako platici zakaznici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To už je lepší ten přípravek co jsem dával. Opraví kliku, ložiska, písty, kroužky a když to kápne na kastly, tak jí i natře[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Neverim ze je to ofigo postup, najdi nejake TPI o tom a pak ti uverim. nič také nenájde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ozi, to bylo v akci ta lekarna, cely listopad to meli myslim. Tak jest. K čaji - 15.1. můžu, 16 už ne. Je to jediný pátek v lednu, kdy nemohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky