motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 15.1 by snad šlo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 15. by to u mě taky šlo, ačkoliv 16. mám ranní. To bych musel holt skousnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 ze by to dopadlo, to by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) 15 by to asi taky šlo, i když už teď je práce k posrání(zaplat pan Bůh) a ještě budu muset pořešit zkoušky ve škole nějakým způsobem. Editováno: 3. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Lekarnu jsem nedavno resil u Nathalky. Nejlepsi z Auta Kelly za 120 platena na 4 roky. No zajimave ze ji na STK stejne nekontrolovali, ani povinnou vybavu. Nevim, na STK jsem byl poprve v zivote za tech 14 let co ridim. Já to měním jak vyprší ta lhůta na krabici. zase 200kč za 4 roky není taková investice, abych to musel rozebrat, projít a poshánět prošlé věci. Takže kouknu na krabici kdy se balilo a od toho data mám 3, nebo 4 roky pokoj, kupuji tu na 4 roky pokud je možno, tím mám klid. http://autosalon.iprima.cz/clanky/ford-v-mrazaku Takhle testuje u Forda, jak se testuje u Skody ? prej...Mustangem vykouřená modelka taky bych nechal modelku vykouřit Já určitě nedorazím na sraz, od 12. mám auto v servisu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) takhle jezdí Petr s natálkou legendární čoudící fabie podobnou měl i čajíček tuším. http://www.autoforum.cz/fascinace/tahle-skoda-fabia-1-9-tdi-ma-310-koni-a-4x4-huli-jak-lokomotiva/ Editováno: 3. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Tak OK, uděláme to tedy toho 15. ledna, klasika v 17:00. Místo Krušárna. Kolínko bude? Hlaste se.... Účastníci zájezdu: 1/ Clint + kolínko 2/ Pawouk 3/ Ozi + kolínko 4/ Kokta 5/ Motosman + kolínko 6/ Pancho 7/ Petrrr (70%ano) 8/ Sidcz + kolínko Editováno: 4. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) mě se líbilo v té Praze jak to bylo s OC a dobrej hambáč. Editováno: 3. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ok. Koleno beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ještě budu muset dořešit čas na který se tam dostanu, koleno zni dobre, uvidíme... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak uvidim jestli budu mít čas jet za prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Už se tady srocují kolenožrouti. Aby u toho ale nefuněli jako minule (s čestnou výjimkou motosmanem). 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Ozi, to koleno je na objednávku, čili objednáš včas a máš ho, na místě už to možné není, to už žereš jenom hranolky Tak dejte vědět a já je hromadně objednám Kokta: minule jsi měl neomluvenou absenci, tak koukej dorazit, těch 10km tě už nevytrhne Pawouk: snad už nebudou tak velká Editováno: 3. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 kdyz to nestihnu dam si nejakou jinou dobrotu, pripadne me prosim zaprud nez to objednas a domluvime se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Když to koleno zaplatíš dopředu, já se ho ujmu, jako by bylo moje vlastní.[emoji2] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 hele to sou smradi, ona ta šeková knížka nejde na firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 tak 15 snad bych take mohl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pancho jestli ty muzes nebo ne nikoho nezajima, ty muzes vzdy jako Motosman. Tady jde o koleno jestli budes chtit. Kokto: Clint ma pravdu vyjimecne, jako ze ji nema s Ukrainou v tomto s nim musim souhlasit. Byli jsme tri vzhlizejici na R6 na vychod a cekali pri svitu mesice az se dockame odrazu tvych svetel od silnice a nedockali, s nenakodovanymi vozi alou domu. Zklamani roku 2014. Tedy by sis mem reputaci napravit a nedelej se, vsichni vime jak v Plzni studujes, jezdis tam jen jednou mesicne s obalkou. Jinak ja jeste nevim zda-li prijedu, v praci to bude masakr, x akci s terminem odevzdani do konce lonskeho roku, coz se jaksi nestihlo. Vidim to na 60% zatim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Kdo neveri, at tam bezi, tedy jede. Krasna modra Vervicka za 31,20. Neni to uzasne? Dekuji Ti Ono a Lukoile z celeho srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Twl, to je cena... Škoda, že ONO není někde poblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A to je benzinka primo na R6 za Chebem smerem do Varu. Hold konkurence Ono a Luk jsou nedaleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) tankuješ už jak můj strejda Klintík já sem tankoval v Náchodě za necelých 32kč, jako celkem sranda oproti 39kč před pár měsíci. Jinak plánované upravy mého auta na tenhle nový rok: Editováno: 3. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tankuji Kokto pac jsem tam vic nenarval a cestu jsem mel kolem dnes dlouho naposled. Mam to z domu na tu benzinku 35 km. Tedy s minulym tankovanim Vervicky v Kraslicich, tam bohuzel za 32,90, je plna nadrz az po hrdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To je prd gril, když nemá xenony. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak kdo dobře šere? http://www.svetkolemnas.info/novinky/zdravi/1964-velkou-potrebu-na-zachode-vykonavame-cely-zivot-spatne-jak-to-delat-spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky