Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 A dneska očekávám návštěvu na nejvyšší úrovni (Putin to není - pro Petrra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Clinte tak to bude tchyne, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tak nepíšu, nekoukám a šup, šup rejžák, mazlák a jedu. Ať se dráha leskne jak Panchovo RSo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 To je ted špinave . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Dorazí sám Pancho Veliký Ráno mi jeho tajemník ohlásil jeho příjezd..... Přemejšlim, co s tim olejem, kdybych fláknul auto do bazáru, tak mi asi potom bazár auto omlátí o hlavu co? Až někdo zjistí, že mu to chroustá tolik oleje. Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Však je to vlastnost a normální stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Clint, to jde o to jeslti to prebiraji se skrytejma vadama, mel bys je o tom informovat a nebo to dat pres komisni, ale to se pak s tebou bude zlobit budouci majitel. Ale jak pise motosman, je to dle skodovky vlastnost, tak to neni zadnej problem, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Na Jarově si to vemou na protiúčet i se skrytýma vadama, přebírají veškerou záruku na sebe. Logicky Ti ale dají o něco méně než bys to dal do bazáče. U O1 mi nabídli 60 v té době (jako že byla v super stavu) přitom v bazarech se pohybovala kolem 80. Tak jsem jí prodal strýcovi. Měsíc na to odešlo ložisko alternátoru, motorky světel, začal mokvat chladič a díra ve výfuku :-) . Hold jsem to vyčuchnul včas. Jinak bylo, že ze zákona prodávající musí držet 1/2 roku záruku na skryté vady. Nevím jak je to nyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ozi, když je dvouhmota, nikdy bych takovou prasárnu neudělal, že bych tam dal jednohmotu. Jen vím, že takové sady existovaly, vzhledem ke známému problému odcházejících dvouhmotňáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 petrr, s tou jednohmotou to bylo myslene na radiuse, ktery psal, ze ji mel jinak my meli v te O1 dvouhmotu celych 290tkm a tata ma ted taky v 1.9 TDI PD uz pres 200tkm a musim zaklepat zadny problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Hold jsem měl smůlu, jako má nyní třeba Clint. Ví někdo co je dnes v 1,2 TSI? Má to taky dvouhmotu? Pawouku co? Ty víš všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) chyba matrixu, to patřilo jinam :-) Editováno: 12. leden 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 A ze bys napsal, kde te tak okradli? Makro Černý Most , tady u nás na západním okraji je Natural okolo 35 Kč/ litr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) @ Klinte: Být tebou opravdu se toho auta zbavím. Nikdo ti ho neomlátí o hlavu, na rovinu řekneš že si chtěl auto prodávat a mít jistotu, že neprodáváš krám, tak si dal auto na předprodejní prohlídku a oni udělali i váhovou zkoušku která je dle nich OK(dodáš vysledek vahovy zkoušky komu auto prodáš). Takže tě pak za to nikdo stíhat nemůže, protože máš v ruce doklad váhový zkoušky! a že se pak mu něco vysralo, tak to už přeci nemuže jít za tebou. Koupil bych si něco jako má Pančo, prostě O2 2.0 TFSI popřípadě facelift co má ozák třeba. Editováno: 12. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Dneska přijel Zeman do Pardubic. Už od sjezdu z D11 z Opatovickýho kruháče, tak všude policajti, zastavili dopravu. Opravdu nevím proč by měl mít přednost v jízdě. Pak na každém mostě do Pardubic byla hlídka.... Editováno: 12. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No já bych už do O2 nešel....když už tak O3. Jenže prostě se nechci nějak zadlužovat.... a v hotovosti na to nemám. Takže zatím nevím, co budu dělat. Jeden rozum mi říká prodat a koupit nové, druhej rozum mi říká neprodávat, auto je splacené a nemusíš ho splácet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Clinte, spočti si, kolik na tom prodeji proděláš, resp.kolik jsi už prodělal tím, že jsi ho koupil nové. Připočti třeba 20000kč které bys teď preventivně zainvestoval do opravy toho co je na hraně funkčnosti a vedle si dej cenu auta které bys šel koupit... Máš pouze obyčejné váhy a pokud nemáš peněz jako jak se říká sraček, tak ti je jasné, že investice 20000 nebo i 40000 je rentabilnější, než koupit novotu, ztratit během 8mi let potom ne 500000 ale mega na těch dvou autech, a kde máš záruku, že se ti OIII nezačne srát ještě dřív. Je to nevychytané, už teď se objevují problémy a zásadní nedodělky... za mě zainvestuj preventivní výměnu kritických dílů a jezdi dál. Pokud budeš jezdit rok a olej stoupne, uděláš další zkoušu, třeba se to uklidní, třeba ne, ale i tak na tom nebudeš tratit takové love, jako když relativně nové auto teď prodáš, pořád to nejsou takové ceny, které by se nerentovali a víš v čem jezdíš od začátku, takže víš na co dávat pozor a co sledovat, což je výhoda auta, které jsi koupil nové... Můj názor Příklad. cena vozu byla 450000, dnes má hodnotu 200000, to je ztráta 250000 + oprava i kdyby 50000, tj.300000. za další 4 roky co jí budeš jezdit to bude ztráta cca dalších 100000, to je celková ztráta 400000kč za 8 let provozu. Teď když koupíš nové RS, bude tě stát 650000, vyjededš za bránu už má o 100000 menší cenu, za 4 roky budeš mít ztrátu cca 300000. to je celkem ztráta za 8 let ježdění za obě auta 750000 což je skoro jednou tolik, než ježdění tvojí OII další 4 roky s teď investovanými 50000!!! A kde máš tu jistotu, že OIII bude jezdit bezproblémově a nebudeš řešit stejný, nebo jiný problém? Jsou to snadné počty, jen vzít tužku, papír, ceník a máš to hned krásně vidět... PS: za ušetřené peníze můžeš mít ty další 4 roky každý rok 20-ti denní dovolenou v Dominikánské rep. ALL-IN s rodinkou Editováno: 12. leden 2015, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Můj rozum mi říká, co tvrdím už dávno, jedeme jim ty šuplíky poslat zapálený v MB do výrobní linky. Už jedeš se mnou. Tvoje olejnička by dobře hořela. Koupíme koně se sedlem, (dobrý už se za 100tis dá koupit) a vysmáto, žere jen trávu a seno, popř. mu v Mekáči koupíš nějaký ten salát (páč u letiště samej asfalt a tráva kontaminovaná) a když to vemeš zkratkou tak za hodinu budeš v práci (hold si přivstaneš) má 4x4 tak že můžeš i lesem. Není to ideál? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) jj konečně pořádnej clint eastwood a místo turtle wax stačí mít hřebelník Editováno: 12. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Kdepáák brachu O1 r.v. 2002 1,9 Tdi už měla dvouhmotu. Dooost jsem si vše tehdá ověřoval, navíc mi to dělal člověk (známý), kterýmu nemám proč nedůvěřovat. Jo byly výměnné sady pro ty co chtěli ušetřit, že to pak měnili za jednohmotu, ale to jsem někde četl, že to ideál taky není. Mě odešel dvouhmotňák a ten pak tlačil na spojku až mi jí načal. Nešlo ještě o vibrace, ale o to, že zpátečka řadila přes zuby.Tak to cumim me prave neodesla, ja mel taky 2002, da se to nejak dohledat? Dvouhmotu jsem myslel ze ma jen Passat a SuperB. To teda levne auto moc neni, dvouhmota 15 koliku, lrrdni naprava take... takze bazarovka se muze pekelne prodrazit. Radius, ano bylo to pres zname a bylo to i tim, ze to auto nikdo nechtel my meli v O1 2001 1.9 TDI taky dvouhmotu, to to tobe nekdo vymenil za jednohmotu, ne? A ty zname mi mohou taky neco doporucit? Premyslim jak Clint, dvakrat do stejne reky nevstoupis neudelal jsem to u o1, tak si rikam jestli za to 02 stoji, ale bojim se. Zatuhle zadni napravy, retezy... ale 03 je zase smuk... jaky maji problemy? A vubec koupit Skodu? Bat se o to?Kokto sledujes bazace, skoda+ apod? Mozna uz tam holka bude. Prodej vozu: staci si napsat hezkou kupni smlouvu, ze auto je v norme skody co se tyce provoznich kapalin, ze je ve stavu jakym je, ze na nem mohly byt provedene ruzne upravy a ze je prodejce akceptuje a vyslovene s nimi souhlasi. Projdi net, najdes toho kopu. Stanmar, zajed ke me na benzinku Radius, mel jsem tam 29.9 minuly tyden, ted uz bude asi min pac na severu meli taky kolem 29.5, tam se toto roky drzi nad cenou Prahy. Editováno: 12. leden 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 já sedím už po druhé v O2 a nijak mě to netrápí já furt v té O3 nevidím přidanou hodnotu, teda kromě toho že RS má v serii o 15kw víc vykonu a lepší brzdy, bi-xenony a o něco lepší podvozek. pak už to sou samý detaily 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dnes ve Světě motorů hezké články o AdBlue a motorech euro6, včetně Škodovky. A pak tam hezky popisují co se stane s motorem TSI, když se s ním jezdí kolem komína a eko stylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Jo a to hlavni, sluzebni o2 je po 5 mesicich opravena! Mozna ji dnes dostanu. VIce nvm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Radius, hele jako muzu se ti poptat, ale jestli nechces RS nebo Laurinu 1.8 TSI tak nic nenabidnou, pac ty auta jim za ty prachy mizej... O3 bych nechtel - max jako sluzebni a urcite ne tedko z relativne zacatku vyroby. Navic treba O3RS ma dneska kdejaka lopata jako sluzebak a neni to vubec nic vyjimecnyho, spis to vypada vpredu jako chudsi O3, ktera nema ani na cele mlhovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dnes ve Světě motorů hezké články o AdBlue a motorech euro6, včetně Škodovky. A pak tam hezky popisují co se stane s motorem TSI, když se s ním jezdí kolem komína a eko stylem. Tak tos mě navnadil, abych hned někde sháněl svět motoru ...... Hlavně mě zajímají ty TSI motory mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky