motosman Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Korni klid. Chce to jen pořádnej benzín a točit do červenýho. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 DSG točí právě obráceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Toz jel jsemvkolem ave benziky a kecal jsem, bylo 27.90! Rikam ze v Praze kradou. Ozi: Toz o to, ja bych chtel 1.8 nikdy, 2.0 neni tak bidny, ale zase mimo moji financni ligu, shanim brigadu do nejaky cokoladovny U me pripada v uvahu 1.2 ci 1.4 TSI s tim ze tu 1.2 jsem jeste nikdy neridil - jen Fabii TSI a 63kw a myslim ze je to preskrceny, ta 77kw verze podle me pojede 2x lip. V Octe v tom vidim 1.6MPI, coz nebylo marny, ale slava to nebyla. Mozna precipovat na 90kw a bylo by to v poho. Editováno: 12. leden 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Za prve 1.6 MPI je slabý. Fabie dobry, I ta 63kW je vpoho, ale je potřeba s tim umět jezdit. 1.4 TSI jedině ve Fabii RS ale ani tam to není úplné povedeny motor. Proste je to špatný s tim tvým rozpočtem je to mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Tak byl u mě Pancho odpoledne, nabízel mi za 150tis svoje modré RS, ale to mu nemohu udělat, říkal jsem mu, že je to jeho mazlík a že ho prostě prodat nemůže. Myslel to dobře, když viděl mého stříbrného sršně, jak stojí za plotem, z jedné strany vana na olej, z druhé vana na vodu, ukápla mu slza , rozbrečel se a rozechvělým hlasem mi udělal tuhle nabídku. Musel jsem ho utěšit pěti klobásama a půl kilem šunky bez chleba. Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dnes ve Světě motorů hezké články o AdBlue a motorech euro6, včetně Škodovky. A pak tam hezky popisují co se stane s motorem TSI, když se s ním jezdí kolem komína a eko stylem. Jenže to je úplná blbost, co tam ten redaktor píše - 1.2 TSI totiž nemá EGR ventil! A ani 1.4 TSI ho nemá. Ad setrvák u 1.2 TSI - pokud je mi známo, tak je tam jednoduchý, taktéž u 1.4 TSI. Na 100% to ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Já bych taky nové nekoupil, kdyby nebyla tehdy na nové sleva 18% A tím se cena prakticky vyrovnala ročním vozům. Příště to udělám jako vy, koupím si auto jen na koukání a nebudu s ním jezdit, aby se neopotřebovalo a tím se vyhnu závadám. Já vůl! Kupovat auto na ježdění! zalezi no, ja mel rocni se slevou 32% proti nakupni. a proti cenikove o 57% levnejs Jak už tady píše Ozi, v té době ani náhodou. U mě byla sleva oproti ceníkové o 31%. Momentálně cenovou situaci nesleduji, takže je klidně možné, že už by se to moc nevyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Clinte, kdybys nekecal... :-D Pawouku, ted jsem nepochopil jestli se mnou souhlasíš nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tak byl u mě Pancho odpoledne, nabízel mi za 150tis svoje modré RS, ale to mu nemohu udělat, říkal jsem mu, že je to jeho mazlík a že ho prostě prodat nemůže. Myslel to dobře, když viděl mého stříbrného sršně, jak stojí za plotem, z jedné strany vana na olej, z druhé vana na vodu, ukápla mu slza , rozbrečel se a rozechvělým hlasem mi udělal tuhle nabídku. Musel jsem ho utěšit pěti klobásama a půl kilem šunky bez chleba. Teda ale to byli klobasy ktere svet nevidel:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Pawouk: teď jsem někde četl, že 1.8 nepotřebuje egr, protože to zařizuje variabilní časování ventilu. Tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ano, jenže 1.2 TSI nemá ani to - je to obyčejný osmiventilový rozvod bez těhle fičur. 1.8 TSI má variabilní časování sací i výfukové vačkové hřídeli. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Clinte, kdybys nekecal... :-D Pawouku, ted jsem nepochopil jestli se mnou souhlasíš nebo ne? Samo, že souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) jinak pawoučku, ať mrzne nebo je vedro jak v Klintově sauně, tak mě to furt ohřejvá katák. opravdu si to musím nechat vypnout, protože mě to rozčiluje. takovou píčovinu nafta neměla, za tohle bych jim utrhl ruce kdo to vymyslel. Editováno: 12. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Dneska večer, jel jsem na noční, nastartuju a asi to běželo na tři válce chvíli Skákal jsem na sedadle, jako když jedu v traktoru Říkal jsem si, že to bude asi už ten konec toho motoru, ale nic se nerozsvítilo a po chvilce to běželo normálně. No škoda.... Tak jsem se rozhodl, že povedu antiškodováckou kampaň velké popularity A mám chuť napsat nějakej dopísek do MB Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 jinak pawoučku, ať mrzne nebo je vedro jak v Klintově sauně, tak mě to furt ohřejvá katák. opravdu si to musím nechat vypnout, protože mě to rozčiluje. takovou píčovinu nafta neměla, za tohle bych jim utrhl ruce kdo to vymyslel. A to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) tak spíná to řídící jednotka motoru, tak to samo musí jít. Editováno: 12. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Clinte napis, pisnu ti email adresu peci o zakazniky, uz ji dobre znam. Kopii bych poslal papirove nejakymu generalnimu. sks.service@skoda-auto.cz Editováno: 12. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 O3 bych nechtel - max jako sluzebni a urcite ne tedko z relativne zacatku vyroby. Navic treba O3RS ma dneska kdejaka lopata jako sluzebak a neni to vubec nic vyjimecnyho, spis to vypada vpredu jako chudsi O3, ktera nema ani na cele mlhovky... Prej kamarad :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Jak Vas tak posloucham, teda ctu tak nakonec ta 1,2 TSI je jeste nakonec vyhra. To me hreje na srdicku. Me nic nerachta, motor bezi sametove at je jak je po nastartovani. Jen teda v lete ma po nastartovani 30s az moc zvysene otacky 1400 , ta jeho diagnostika emisi ci co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Prej kamarad :-D to nebylo na tebe a uz jsem to psal jednou. ale jako RSek jezdi najednou strasne moc a takovejch lopat co v tom vidis a jak s tim jedou, to je zlo... Jak Vas tak posloucham, teda ctu tak nakonec ta 1,2 TSI je jeste nakonec vyhra. To me hreje na srdicku. Me nic nerachta, motor bezi sametove at je jak je po nastartovani. Jen teda v lete ma po nastartovani 30s az moc zvysene otacky 1400 , ta jeho diagnostika emisi ci co. jasny, 1.2 TSI po RS nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ozi - vsak ja vim, rejpnul jsem si :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Proc ne, nechas nachipovat na 220 koni a spotreba se ti jeste snizi jak pisi chiptuneri. Tedy pokud jezdim kolem 6ti, tak po takovem chipu budu jezdit zs 5,5. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Johnny - vsak ja taky vim Petrrr - 220 asi ne, ale neco vic by se dalo a spotreba ti neklesne pac budes jezdit vic jak prase 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Ozi, dorazíš teda na ten "Čaj", nebo ne? A chceš to kolínko, nebo nechceš? Musíš to prohlásit závazně....musim to objednat. Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Aktualizace stavu: Čaj o páté......15. ledna, v 17:00. Místo Krušárna. Kolínko bude? Hlaste se.... Účastníci zájezdu: 1/ Clint + kolínko 2/ Pawouk 3/ Ozi (99% ano) 4/ Kokta (50% - bojí se Clinta) 5/ Motosman + kolínko 6/ Pancho 7/ Petrrr (70%ano) +10% 8/ Sidcz + kolínko 9/ Stanmar 10/ Tommiik Editováno: 12. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky