Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja myslel ze do manzelky. :D

Pokud Kokta pise ze uvidi, tak zase lakuje a neprijede, to uz jsme zazili jednou. Jinak u me se nejak samovolne zvysuji %. :D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

To je ale opravdu voňavka, to bude nějakej šílenec, to Pancho je proti němu žabař a flink :D

A takhle bychom to měli mít všichni, nemuseli bychom řešit problémy a závady :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Vloženo

Kokta nas postupne opousti, hold Clinte hledej nahradu, do koho se budes moct trefovat a kdo umi kodovat.

Ten clovek je hotovej blazen. Pancho je jeste dobrej. Koupim si domu lednicku americkou za 50 tis a budu se na ni dva roky jen koukat, pobezi na prazdno aby se nahodou neuspinila a tydne ji budu odmrazovat a vytirat do sucha. Za 2 roky ji prodam za 7 tis cikanum. Fakt nekteri lidi jsou hodne prasteny.

Jinak co Radius - bude prezouvat, nebo bude moc teplo na zimaky nebo moc zima. :D

Vloženo (editace)

hold asi jsme Klinte pitomý, když máme nájezd víc jak 20000km a máme benzín, hold někdo má 4tisíce za rok naftu aby ušetřil :D

tahle má nějaké kouzlo, fakt pěkná kombinace!  http://www.skodaplus.cz/Car/821171/skoda-octavia-combi-2-0-tsi-162-kw-rs?query=ord%3D6%26dir%3Ddesc%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26fuel%255B1%255D%3D1%26fulltext%3D
ač se mě ty O3 moc nezamlouvaj, tak takhle se mě fakt líbí

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Jojo přesně tak to je. V zimě nejezdil, v dešti nejezdil, guma nezná ani co je louže, nebo flus, klima nefoukala, aby plasty netrpěly chladem, koberečky nepoznaly drobek a zadní sedačka neví, co je spocená prdel.....A měl diesla, aby ušetřil. Prakticky jen skákal kolem auta.

Tak a teď to neprodá o moc za víc, než bych prodal já tu svojí dvojkovou o rok mladší a se všema závadama a drobkama, vykousanym deklem kapoty a vožranejma koncovkama vejfuku. ;)  Můj lak nezná DODO ;) Jenom želvy...

• Pozitivní 3
Vloženo

hold asi jsme Klinte pitomý, když máme nájezd víc jak 20000km a máme benzín, hold někdo má 4tisíce za rok naftu aby ušetřil :D

tahle má nějaké kouzlo, fakt pěkná kombinace! http://www.skodaplus.cz/Car/821171/skoda-octavia-combi-2-0-tsi-162-kw-rs?query=ord%3D6%26dir%3Ddesc%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26fuel%255B1%255D%3D1%26fulltext%3D

ač se mě ty O3 moc nezamlouvaj, tak takhle se mě fakt líbí

Zitra na ni asi mrknu, u Opata nam "lecej" RSo, se na to stribrny schvalne mrknu :-)
Vloženo (editace)

jj přesně tak, zajíci mi pravidelně vochcávaj kola, někdo dochčije i na kapotu (záleží na zdatnosti jedince), kuny mi vyžírají tapecy a nosej zdechliny, ptáci mi serou na střechu a předháněj se kdo dřív a  mouchy mi serou na skla a kapotu. K tomu sem tam nějaká kroupa pro zpestření a vytvarování a led, kterej spolu s pískem nechává skvělé škrábance na čelním skle.

Ale až ji budu jednou prodávat, bude garážovaná, v zimě nejetá ;)

Vloženo

Kurňa ten Pawouk mě včera hnul žlučí, že 1.2 a 1.4 nemá to variabilní časování ventilů a ani EGR, čímž mohl v noci spát a tetelit se blahem. Já nespal a představoval si, jak se mi karbon hromadí v sání. Usnul jsem, až když jsem zjistil, kam vede odvětrání klikové skříně.[emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

1.4 TSI má přestavovač na sacím vačkovém hřídeli, to je takový mezistupeň mezi 1.2 a 1.8 TSI. Ale EGR nemám. :kol-46:  Karbon neřeším, stejně s tím nic neuděláš. :kol-34:

Vloženo

Ja myslel ze do manzelky. :D

Pokud Kokta pise ze uvidi, tak zase lakuje a neprijede, to uz jsme zazili jednou. Jinak u me se nejak samovolne zvysuji %. :D

to je vpoho, u me svevolne klesaj...  :kol-27:

tak když to dělá klint v nějaké prdeli na konci světa.... komu by se chtělo vyjíždět z Prahy.

jinak tady prodává RSO, hold ten diesel se musel vyplatit na ten nájezd !!!!

http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/10653-skoda-octavia-jako-nov%C3%A1/

1. neni to RS, ale Tour s lookem.
  2. ta nafta v nem je nesmrtelna
  3. mit prachy tak do nej klidne jdu, protoze to narozdil od Clinta je neporuchovej motor
Vloženo (editace)

Neporuchovej je, ale hovno jede :)  Hovno jede a ještě to auto vypadá jako RS, takže tě pak s radostí spráská každá stodváca :D

Netvrdil jsi nedávno, že RS sračičky nemají co dělat na normálním autě? A najednou bys to kupoval ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...