kokta7 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) hlavně jestli tam vrzneš ještě větší kola, tak ti to logicky nebude tolik zrychlovat už... hlavně na česko s profilem 35, hodně štěstí. nevím jestli se to musí řezat, ale tak jde to pak zatřít a nic reznout nebude,popřípadě tam dáš ještě silikon nebo mamuta tímhle stylem co tady psali, bys nemohl ani chytnout kámen do karoserie atd, že já jich tam mám požehnaně na kapotě a na střeše. Editováno: 31. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Ty jezdis v kamenolomu kokto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Štaci dálnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 koktak jezdi porad moc rychle, takze jede porad na nekoho nalepenej. kdyby jezdil podle predpisu tak nikoho nedojedea nebude mit ostrileno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Koukám, sobota nikdy nezklame, pusto, prázdno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ted jsme prijeli z Zittau z nakupu a cesta hrozna. vsude kyda ten nesmysl. jedinej, kdo se neboji, jsou kamikaze polaci... hruza des Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Jo,jo. většina je asi mimo signál. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Já jsem si udělal výlet a všude sucho. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Koukám, sobota nikdy nezklame, pusto, prázdno. to ze tu nejses ty neznamena, ze je tady pusto a prazdno... ted jsme prijeli z Zittau z nakupu a cesta hrozna. vsude kyda ten nesmysl. jedinej, kdo se neboji, jsou kamikaze polaci... hruza des Já jsem si udělal výlet a všude sucho. :-(to neni fer, tady nesnezi, ale je tady porad mokro a hnusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Tak jsem se vrátil z Leipzingu, byla tam výstava motorek. 500km v novém Mondeu byla paráda jen ty francouzský stěrače jsou hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) krásnej snížek, ideální počasí bylo na power slidy. Editováno: 31. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Hurikán: jsi to vyměnil ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) nene, jen jsem to projel až taková pecka to není, těším se až sednu do mého svalovce. Editováno: 31. leden 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Fordem tam, vlakem zpatky mel si stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ja to rikal porad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Tak v tech vasich nizinach, no ja uz nalepil New dalnicni znamku, tak zas mohu litat nadzvukovou rychlosti po kvalitnich ceskych dalnicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Hm, kolegové z práce mají soukromě různé Fordy již léta a...a nic. Zatímco já se z vozy značky Škoda potýkám neustále. Tyhle průpovídky jsou už poněkud vyčichlé a trapné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 pawouk: ja reagoval na hurikana petrrr, no jo co nadelas, z varu se mi dojizdet nechtelo, i kdyz za tu cenu co mam tady byt bych tam mel vilu :-P a na dalnicni znamku 2015 jezdim uz od 26.12 lonskeho roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ma dalnicni znamka smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 pawouk: ja reagoval na hurikana A já na Paradoxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ma dalnicni znamka smysl? V jakém smyslu má mít smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 pro me bohuzel ano, 12km s poplatkem denne do prace a stejne tak i domu... sem si nebyl jistej, radej sem to upresnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Nema, druhy nase auto ji nema a kupodivu to auto po dalnici jede, nevypne se motor nebo tak. Nejezdim jen unor kdy po tom jdou a pak zadnej stres. Je ovsem pravdou ze nejezdim dlouhe useky, max 10km po dalnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Až tě jednou lapnou celníci... Fascinuje mě, že máte auta za stovky tisíc a řešíte nějakou známku za 1500 káčé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky