Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 A z toho uz jsem vyrostl prave zacinat od sebe min. v nekterych vecech. Ale nechme fylozoficko-socialnich uvah. Az tady budou vsude cmoudi a budou nam rezat hlavy, budeme resit jine, dulezitejsi otazky. Popr. az se tady budou prohanet ruske tanky a Clint za kapku nafty jim vcele pruvodu bude ukazovat cestu na zapad. Pancho neni to na Jarove, nybrz tady u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Jinak politicke okenko. Vratila se kolgyne Ukrajinka do prace z materske. Mel jsem prilezitost si s ni o situaci na Urajine promluvit. Zila a stale ma pribuzne ve meste Cerkasi, coz je cca 700km od mista boju ( u nich 700km je asi jako u nas Praha - Vary tedy zadna vzdalenost) A i u nich uz se nasly bomby. A jeji nazor, staci kdyz to shrnu ze plne zapadni, ze ta moderni technika co se tam prohani v zivote ukraina nemela. Keci o fasistech jsou pry uplne scestne, u Putina ( jinak ona pracovala i v Rusku jako projektantka a Rusky umi velmi dobre) je kazdy prozapadni ukrainec fasista. Tedy proste vse co se daty tvrdi jako protiruske ma blize k pravde nez to co se tady Putin snazi pomoci soukmenovcu hlasit v diskusich, nekterych clancich atd. Tedy jen zajimavost pro rozsireni obzoru pro ty co se zajimaji a zajima je nazor i od lidi, kterych se to bohuzel opravdu tyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Vsichni chrapou, nikdo tady zase. Ja si tady placam svoje nemocna jatra. Chci Pawouka navest na tu spravnou stranu. Stranu zlocinu aby nam furt, co by piratum nekazil reputaci a kdyz uz neprekracuje rychlost, taky aby se svezl bez znamky alespon. Clinta zase obratil spravnym smerem tam kde zapada slunce a odhodil srp a kladivo a nebo to odnesl alespon do sberu aby mel na zimni pneu a nikdo to tady necte. Jooo to kdyz napise roman Radius to se vsichni muzete utlouct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/americane-odhalili-v-jakych-autech-umira-nejvice-lidi/ Tak aby jsi se do oběda nenudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Rusové jsou úplně mimo, pro ně je každý, kdo je se západem a nesouhlasí s nimi fašista, nebo nacista... Aniž by ovšem věděli, co to ten fašista (či fašismus), ve skutečnosti je. Přitom nejvíc nacistů, lépe řečeno neonacistů (ve smyslu skutečných nácků s hakenkreuzem), je v Rusku. Podle dostupných údajů jich je někde kolem 85 000, což je polovina neonacistů na celém světě. Nějak těm vylízaným palicím nedochází, že pro ty skutečné německé nacisty byli Rusové podlidi, určení k likvidaci, či otrocké práci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Vsichni chrapou, nikdo tady zase. Ja si tady placam svoje nemocna jatra. Chci Pawouka navest na tu spravnou stranu. Stranu zlocinu aby nam furt, co by piratum nekazil reputaci a kdyz uz neprekracuje rychlost, taky aby se svezl bez znamky alespon. Clinta zase obratil spravnym smerem tam kde zapada slunce a odhodil srp a kladivo a nebo to odnesl alespon do sberu aby mel na zimni pneu a nikdo to tady necte. Jooo to kdyz napise roman Radius to se vsichni muzete utlouct. Já mám novou známku vždy v prvním týdnu v prosinci. Protože se znám - pak bych na to totiž určitě zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 ja to mam jako idealni vanocni darek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 V tom pripade musim lobovat uz v listopadu. Ja ji mam od konce listopadu jako darek k narozeninam, presto lepim az nejzassi termin a duvod jednoduchy, jezdim denne a kdykoliv obzvlast v zime muze prilitnout kaminek a vymena okna by byla komplikaci pro znamku. Tedy pro sicher, co nejdele mit starou znamku. A ze zapomenu se nebojim, koukej dnes na zpravy a vsude ti to 20x pripomenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 To já taky, ještě vysvětlit ježuchovi, že patří na sklo.[emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 oknari ti znamku zadarmo prelepi, ze nebude nic poznat a i kdyby ne, tak za 50 korun ji dostanes na poste novou... motosman: to ja sem rad, ze mi ji jezuch nelepi, aspon ji muzu dat do jakeho auta zrovna chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 No jo, to jsou ti magnáti s mnoha auty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) akorát je problém, že pak člověk chce cca 20 dálniček a oni jich nemají na poště tolik... tak většinou pak dokupovat ještě na benzíně šílený... Editováno: 1. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 kokta - zrovna kdyz mluvis o poste, tak u nas to funguje tak, ze kolega co se stara o auta dojde na postu a udela objednavku, objedna nam tech cca 300 znamek o potrebuje a do dvou dnu je maji a jen si je vyzvedne... pawouk: to vis, ja neznam mhd, tak potrebuju mit jistotu, ze budu mit jak dojet do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=360384&sId=&mId= Nějak jsem nepochopil, jak sejmul toho sebevraha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 dostal jsem darek od Skofinu, na sluzebni auta. malej hadricek prej ultra specialni odstranovac lepidla a zbytku znamky na skle. krom odstraneni znamky, jsem si tim UFO hadrikem zasral pulku skla a ted resim, jak odstranit skvrny z hadriku... grr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 :-D super darek... motosman, to vypada, ze to auto muselo stat v nejakym pruhu a on jak to do nejak nakouril, tak ho odhodil na manika, kterej uz byl asi nekde vedle. jinak si to vylozit neumim... a jestli fakt sel menit pneu v pruhu, tak to byl fakt sebevrah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 normálně strhnu starou a na tu novou a furt dokola.... jebu na nějaký čištění. jinak to jde lihem dolu třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 dneska je kazdej treti ridic na D1 casovana bomba bacha na to, protoze Novinky jsou tzv. "senzacni portal". buh vi, jak to vlastne bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 http://www.novinky.cz/koktejl/360380-americanka-trpi-vzacnym-syndromem-kvuli-nemuz-nikdy-nepocituje-strach.html presne tohle by se nekdy hodilo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Nemusis mit ani lih, staci okena Clin s alkoholem. Znamku jsem vcera menil po jizde po vytopeni interieru a i kdyz se trhala sla dolu po kouskach, tak sla i s lepidlem a ani tu okenu jsem nepotreboval. No a kdyz znamku clovek nalepis rovnomerne s A sloupkem vypada to dobre z venku ale blbe zevnitr. Kdyz podel spodni hrany palubovku dolni hrany okna tak to vypada dobre ze vnitr ale blbe z venku. Tedy je to veda nalepit tu znamku, zvolil jsem variantu A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Nevíte prdi, jak se demontuje kastlík u spolujezdce? Na O3 samosebou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) takhle hummerem? Editováno: 1. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ja než známku nalepím na okno, tak ji tak třikrát prilepim na kalhoty a pak až na její místo. Za rok pak jde krásné sundat bez přípravků 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) Já nikdy se sundáním známky ze skla neměl problém. Celej fígl spočívá v tom, že se nemá sundávat na mrazu, ideální po jízdě, nebo nahřát fénem a pak jde dolů uplně luxusně, i v celku....zbytek lepidla ze skla tech. benzínem. Editováno: 1. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 dneska jsem jel na 2014 znamku do Prahy a zpet. celnici na sjezdu na dalnici, celnici u Prahy na dalnici. na ceste zpet jsem je predjizdel u sjezdu na Sadskou jako respekt budili ale, jen co je pravda! no a protoze jsem si u toho cvrknul, tak jsem si hned radsi koupil 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky