kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Za urážku na mě, dlužíš MĚ koleno! a bud rád, že si se mnou tady můžeš konverzovat Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No a co tu kinder kárku, povolíme mu na sraz oktávek? Já myslím, že by mohl, patří do rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Za urážku na mě, dlužíš MĚ koleno! a bud rád, že si se mnou tady můžeš konverzovat Vždyť to říkám, šifrovaných. To ukážu učitelce českého jazyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 to říká klint kterej má dehet? abychom tebe vůbec vzali zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ty nevděčníku, sám jsi s ním brázdil silnice a vzali jsme tě hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 A už se to pere. kokta, co nemá rád bílou a dehet a přesto si koupil bílou a dehet (teď už ji tedy nemá) vs pistolník, co nemá rád bílou a dehet a přesto si koupil bílou a dehet. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No a co tu kinder kárku, povolíme mu na sraz oktávek? Já myslím, že by mohl, patří do rodiny Jo, nechť přijede jako čestný host. A je to bývalý Octavián. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 protože rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ty nevděčníku, sám jsi s ním brázdil silnice a vzali jsme tě hned Synovec je nějaký drzý na strejdu. Měl bys ho trochu srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 On synovec stejně zase skončí (až řetěz skočí) u ropáka Teď potřebuju, aby mi synovec z Hradce dotáhnul 3M sucháč na Deramax Slíbil jsem mu za to kofoly, co svět neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Vem tu krabičku na čaj. Možná si ji taky pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) co bude tak bude.. je to auto. furt nechápu že nějakej odpuzovač řešíte Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Páč nám tam lezou ty potvory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 jj, jsou to potvory. Koukal jsem kam to tam dát, pač motor je docela nahuštěnej a jediné místo je koberec zadní stěny, tak to tam chytím na ten sucháč, aby to šlo sundat a vyměnit baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Teda tady se to dneska hemží banánama... a dřív se na ně stála fronta, teda pokud vůbec byly a zbyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 A to by byl božský klid. Na místo koktových šifrovaných příspěvků bych se ponořil do studia literatury o středověku. A i toho našeho kinderkára jsem musel vychovat a donutit si vytvořit vlastní téma. A jak se cukal. To musím uznat bez většího násilí, ovšem, že bych z toho vlastního vlákna měl nějaký užitek. "Vždyť to jaktěživ nikdy nikdo nečetl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Jinak banán je moje nejoblíbenější ovoce, i když v něm jsou obsaženy jen "rychlé cukry" Stejně tak rychlý je i Pawouk, někdy ještě mnohem rychlejší. Na jednom srazu jsem myslím už byl, na 5. jelo se do toho muzea v Lánech a na dálnici, kdyby Motos nejel z kopce tak mě ani nepředjede v těch 185 nebo kolik jsme jeli. Přesně, jsem měl Octávii, když vy jste ještě tahali za sebou na provázku Tatru 613. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 To musím uznat bez většího násilí, ovšem, že bych z toho vlastního vlákna měl nějaký užitek. "Vždyť to jaktěživ nikdy nikdo nečetl". V současnosti 43 021 zobrazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 i já mám méně hold kinder kár je božský mbéčko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Aha, tak to jsem si ani nevšiml, hold Rapidův průkopník zde na fóru. Kdy že se te´d plánuje ten čaj? pátek 13. tého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Jojo, 13. v pátek, šťastnej den Volali mi ze servisu: Kastlík vyndali a znovu napaslovali, prej už je to v pořádku. Co se týče Kessy, tak zkoušeli SW a bezvýsledně. Takže objednali novou kliku, s tím, že ji musí nalakovat. Takže se oprava protáhne do příštího týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Když už teda napadl nějaký sníh... STI vs. 335d. https://www.stream.cz/drajf/10004919-subaru-wrx-sti-vs-bmw-335d-xdrive-trisetkonove-ctyrkolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) jinak na ty dálniční známky je super toto je to i super na okna. http://www.escape6.cz/autokosmetika/ostatni-povrchy/Meguiars-Perfect-Clarity-Glass-Cleaner---cistic-skel-710-ml-ID160231/ jinak klinte ten sucháč vypadá takto, kousek ti mužu ustřihnout třeba. Editováno: 6. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Na dalnicni znamky je neljlepsi tento postup: pred samotnym nalepenim alespon dvakrat nalepit na jeansy a pak teprve na sklo. Pristi rok to sundate bez jakehokoliv zbytku lepidla na skle. Vyzkouseno za Vas! ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Clinte, Petrrra určitě pozvy. Už takhle je nešťasnej,že se mu z toho věčnýho mytí na 90º Octa srazila na Rapida. [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky