XJOHNNYX Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Opravit to jde, ted mi to borec odhadl na 150 oprava jenže bez laku. Takže pak to je otázkou presne výbavy a porovnání. Nejlépe opravit chvilku jezdit a za nulu prodat... tohle nebude ani omylem za 150... Mozna jen v dilech za 150 a pri velkem stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Já ne, nemam prachy. Jinak co mám info tak dily co jsou na fotkách má už k dispozici za cca 100. Ale je otázka co ještě je zlikvidováno a není na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 no prave a uprimne ja byc do toho nesel,nechaji se najit lepsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 myslim jako pro mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 No Já kdybych mel prachy tak bych to možná u vzal, ale určíte jde najít lepší to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 http://m.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-combi-2-0-tsi-rs-200ps-xenon-leder-bernau-bei-berlin/204687420.html A na tohle se jede podivat pro změnu kolega z prace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 je to moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Kokta by Vam to vysvetlil, staci praskly ramecek od SPZ popr.praskly zadni spoiler od narazu a auto je na odpis, uz nevis jak je to hnute, predni naprava, palubovka, sedacky a urcite budou hnuta i tyc rizeni a uz se nebavime o elektroinstalaci, totalne v prdeli. Podobne hovoril o Panchovo a Stringovo vozu a hle dale jetdi ohne problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) hahaha, když sem měl hnutou kastli tak je píčovina si auto nechávat. ano elektro instalace je svině, to bys měl jako "technik" vědět. a mám z ní respekt. zrovna u rodiču v baráku před 14 dní dnima hořelo, krásně vysmrádlej domek... Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 tak ono je bouracka a bouracka,necha se opravit vse,a dobre,ale jak je hnuta kastle tak ja to uz nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) asi tak, u pančáka to vypadalo dost špatně a bylo to. dyt si měnil i převodovku ne i osu ne? Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 osu a unasec,ale ten byl problem sehnat,ale jinak to bylo dobre zadnej plech,zadna kastle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tohle mám právě za oknem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Musíš utřít to zadejchaný okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 venku je krásně! a sněžit má i zítra. http://pr-asv.chmi.cz/aladin/index.php?run=latest&all=on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Kokto, technik ano, ale né elektrotechnik, elektrika šla vždy tak trochu kolem mě. Já skončil u ebenové tyče a liščím ocasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Musíš utřít to zadejchaný okno Kdepak zadejchaný, to bylo focený z otevřeného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) k D5 Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tohle máme i v Dejvicích. Je to jak na Apríla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Klucí dotaz. Při proměnlivém intervalu výměny oleje se bere v potaz počet startů atd. Jak to bere v potaz S/S. Ignoruje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Hmm, do Prahy přišla zima a je to údiv Kokto jak se jmenuje ten refresh do chromu aby se stránky aktualizovali sami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tady jsem si trochu stříknul do trenek, když jel do protisměru přímo na mě, i když na videu to tak dramaticky nevypadá. Jinak jsem si včera též v provozu poprvé odzkoušel nouzové brždění s auto blinkry a blikacími brzdovkami, když mi jeden nedal na křižovatce přednost shodou okolností kousek od místa na videu, při zpáteční cesě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Důležitá SMS. Ženská a nebo 1promile. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 kokto, už jsem našel, easy auto refresh pro ostatní třeba jako typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Nemáš jezdít Petře jak pirát. Určite si mel 200 na tachometru!A kam mas napojenou kameru? Funguje tahle spolehlivě? Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky