MichalRr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Jako ten Pribiňák u salámů má styl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ozi, Vyhkedej si v googlu dusik construkt, dusik sherlog, dusik jde pouzit na vsechno, je to jak paklic Ale uz se branej, ze jsoh odolny... a ja rikam, chtel bych to videt na zivo, jak na mem aute bude dana ficura odolna. A uz jsem si vzpomnel, ta reportaz byla snad v autosalonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Jj zdraví z Posázaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak jim nezáviďte. Po pár vínech si říkaj sladké nesmysly. Mates se šlehačkou, pršut s pribiňákem, lovečák se zmrzlinou.......[emoji39] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ozi, Vyhkedej si v googlu dusik construkt, dusik sherlog, dusik jde pouzit na vsechno, je to jak paklic Ale uz se branej, ze jsoh odolny... a ja rikam, chtel bych to videt na zivo, jak na mem aute bude dana ficura odolna. A uz jsem si vzpomnel, ta reportaz byla snad v autosalonu. ja vimm, ze to jde, ale dusik se spatne prenasi, je to napadne, pokud nejsi majitel tak te u oznacene odtahovky nenapadne ze to jsou zlodeji a nikdo se te na nic nezepta a mas klidek... Kam se hrabe Rkovej Golf a RSo... http://www.novinky.cz/auto/360578-ford-ukazal-focus-rs-ma-320-koni-a-pohon-4x4.html jj, ten je moc peknej, koukal jsem na nej uz na te prvni prezentaci, co probehla webem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) dnes sem měl čest sedět vzadu při jízdě v rapidovi, no nic horšího sem snad nezažil.Petře furt taky je slyšet nafta v nádrži? Editováno: 18. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ta je slyset i v Octě... :-( Hlavně, když mám plnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Nafta slyšet rozhodně není. My na kapalná topná paliva nejezdíme. :-) Jinak nevím, zas tak často vzadu nejezdím, možná jsem si ale zvykl a už to neslyším. Pokud si jel v MR 13 co mám já, tak se ani nedivím a pokud si jel na MR 13 a na 17" tak už vůbec ne, já mám 15 a tam to ještě jde. Řekl bych srovnatelné s bratrancovo MR 14 na 17 kách. Moje zimáče 195/55 jsou samo horší než letňáče 185/60. ale jak sjem psal, vzadu moc nejezdím a už jsem si dost zvykl po těch 30tis na to abych mohl nějak posuzovat. Co jsme ale jeli s Clintem O3 vzadu, zas tak velký rozdíl jsem v tom nespatřoval, samo jeli jsme po lepších cestách, na silnici s dírama nás nechtěl vzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Šplouchá jenom nafta. Benzín se v nádrži jen lehce nadnáší.[emoji6] [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Petrrr, Clint chtel, ale kokta ho strasne vydesil s tema kolama, ze kdyz ma 18ky tam musi davat pod kola koberec, aby se s tim dalo vubec jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Co říkáte, bude mu ta barva a označení slušet? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 hlavně to bude chtít čipek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Tak uz je jasne, proc $3 ma interier z 0$, Rapid Fl dostane urcite taky ty mega sloni usi - kliky. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 clinte, dneska probihal na nemecke dalnici test tveho motoru v jinem voze, nad 180 je to lenive, ale 220 dala. jo a ty svetla tam nefugnuji jako u O2, nezapnula se nam ani pri vysoke ryhchlosti. cimz me teda prekvapil vcera i ten sueprb FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) však od nějakého MR2013 už to zmizelo. Editováno: 18. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) nene, MR2013 to jeste mel, MR2014 to nema - aspon u supaku co mame v kanclu sem to totiz resil minulej tejden na jednom, ze to chtel vypnout a to byl konec mr13 Editováno: 18. Únor 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Šplouchá jenom nafta. Benzín se v nádrži jen lehce nadnáší.[emoji6] [emoji2] To je fakt... S vasi spotrebou se tam moc dlouho "neohreje". :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Ozi: bude to chtít asi čípek Domluvíme si to v MB Editováno: 18. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 no doufam, ze klucina dorazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Taky doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ja klidne dorazim, kdy a kam a co tam budem delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čadys Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zdravim Panove.Rad bych se na Vas obratil s dotazem/problemem. Konkretne asi na Pawouka , je to prece jen znalec Kdyz natocim octu (1,8 TSI ) Tak pri rozjezdu ztraci vykon,Jak kdybych ubral a nasledne pridal plyn . Slysel jsem nejakou famu, ze tam meli nahravat nejakej spatnej software dokonce ze superba a ze by to mohlo vyresit nasledne prehrati softwaru . Dale , ted o vikend jsem s mechanikem menil olej a ejhle. Po nastartovani padaly otacky na volnobeh az na hranici 500 ot/min a motor se sotva udrzel.Po ohrati a promazani vse jde jako predtim , paradne. Na to jsem take neco slysel Pry nekde u rozvodu , pod jakousi krytkou ( jsem laik ) , by melo byt sítko .Bylo mi receno , ze ho tam urcite nemam , dusledkem toho je , ze je maly tlak a spatne se mazou vacky a hrozi vetsi poskozeni .... :-.) Tak a ted jsem zvedavej , kdo mi poradi ci vyvrati famy co jsem slysel ... Predem diky za rady ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 To by spíš mohl vědět motosman. To sítko je myslím v ložiskové stěně, tu má on vyměněnou. A jak ten dotyčný zjistil, že to sítko tam nemáš? Ke kolísání výkonu - to může být cokoliv, flash řj třeba taky. Ale to bys musel do škodovky, to ti nikdo jiný neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Pánové masožravci, už to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 To sítko bude ložisková stěna a zbytek může být pravda. Prý pomáhá modlidba. [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky