Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

ještě mě napadlo že vrzou sedačky, stačí ten levej bok u toho plastu kde je ovládání sedaček, tak to mezi plastem a kuži namazat gelem na kuži a je po problému :D dělá to za studena.

jojo tohle štve víc, když ti to jde přímo do ucha :D ale on se čemu není divit, jezdíš po samých dírách, když díry nejsou, vše je ok

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte,dost se divím,že přes to děsivé klepání motoru,vůbec nějaké pazvuky slyšíš.

A jak jsi vychytal ty hrozné vibrace volantu?:-DDDD

Jinak ahoj kucí;-)

Hele ona je O3 docela odhlučněná, ale hlučnější to je, než benzín.

Vibrace volantu mi vadí, už jsem to říkal klukům ted na srazu, připadám si trochu jak na traktoru. Eliminují se jen když vyřadím na neutrál. Bohužel si musím zvyknout, zlatej benzín.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Petrrr: ten pazvuk přímo do ucha od B sloupku mě také štve nejvíc, musím to nějak vyřešit.

Ozi: víš co by to dalo práce? :kol-32:   navíc si je každej může přečíst venku, když s autem jedeš. Za druhé tahle stránka není pro cizí, ale jen pro nás klubáky a za třetí, moje auto tam není :D :D

Odkaz ke komentáři

Už jsem mu to říkal jako první, poslal mě do háje, že někdo s kindercar mu do toho nebude kecat.

Jinak xenony pro chudé žárovky ONBU vyměněny, sice mně lákali ty Philipsi whitevision, ale zůstal jsem věrný. Ty před tím vydržely 13 měsícu a 20tis km, snad tyto vydrží o málo déle. Když jsem měnil poprvé žárovky dělal jsem to asi 1/2 hodiny se zlomeným zápěstím div ne. Dnes už je vyměním i po slepu za 5 min. Málo místa hlavně v levo u baterky, kde to tím pádem musí člověk dělat levou a levou jak všichni víme je to jak od cizího a přes podběh se mi to dělat nechtělo. Hold kup si NBU a za chvíli z tebe bude matador ve výměně žárovek.

Odkaz ke komentáři

Jo Clint, chudák prý, chce si vzít můj titul největšího chudáka fóra, ale to se ti nepovede. Opravdový chudák jezdí v Rapidu a ne v O3 v plné za 600tis,

Chci si pořídit nový telefon, S Galaxy S5 mini, má s tím někdo nějaké zkušenosti? S 5 nechci, nepotřebuji nosit pádlo. Sony (co má Clint) u mě není značka, Apple to raději skočím z mostu ale prý Lenovo jsou taky good. Co vy na to.

Odkaz ke komentáři

Petrr: Samšunk u mě není značka, IFoun - to bych raději skočil z mostu, Lenovo je prej celkem gut a nejlepší je Sony, nemám s ním jedinej problém a jsem 100% spokojenej. ;)

Odkaz ke komentáři

Petrrr: ten pazvuk přímo do ucha od B sloupku mě také štve nejvíc, musím to nějak vyřešit.

Ozi: víš co by to dalo práce? :kol-32:   navíc si je každej může přečíst venku, když s autem jedeš. Za druhé tahle stránka není pro cizí, ale jen pro nás klubáky a za třetí, moje auto tam není :D :D

hele ale tak trochu by ses mel zasnazit, dostat se tam da lhce a nelibi se mi, ze nekde na netu jsou moje fotky s spztkama... navic tady se taky davali se schovanejma a ted to placnes na vejfuk, kam se dostane jeste navic uplne kazdej?

to uz tam rovnou hod i moji adresu a nejlip seznam zabezpeceni...  :kol-44:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo Clint, chudák prý, chce si vzít můj titul největšího chudáka fóra, ale to se ti nepovede. Opravdový chudák jezdí v Rapidu a ne v O3 v plné za 600tis,

Chci si pořídit nový telefon, S Galaxy S5 mini, má s tím někdo nějaké zkušenosti? S 5 nechci, nepotřebuji nosit pádlo. Sony (co má Clint) u mě není značka, Apple to raději skočím z mostu ale prý Lenovo jsou taky good. Co vy na to.

Tak tam S5 mini je fajn, nedávno jsem sis  ní hrál. Je fakt že taková S5 je velká, ale pro mě ideální velikost :-) Já už stejně nedočkavostí hořím na S6 :-)

Nebál bych se podívat i po něčem od Xiaomi či HUAWEI. 

Odkaz ke komentáři

Ozi: Ok, pošli mi adresu, já ji tam dneska ještě mrsknu ;)   na vejfuk :D

Hele, ale tvoje auto už tam taky není nebo ne? Každej už auto vyměnil, jediné staré je tam Pawouka ;), ale to je taky duch a duchové nejsou vidět.

Odkaz ke komentáři

Petrrr:bro ma S5,samozřejmě v dospělácké velikosti,a spokojený jak želva.Já nad ním nedávno taky uvažoval,ale zrestauroval jsem si svoji S3 a prozatím nemám důvod měnit;-)

Editováno: , autor: Sanek81
Odkaz ke komentáři

1) nevím proč by sis ho nemohl fotit a očumovat ho můžeš stejně tak.... říkat si může co chce a dávno je představenej.

2) a co bys chtěl, aby to čumělo 20cm z podběhu? pane bože....

3) upravenější? spíš auto někde jinde, konečně normálnější design i když z Jetty. a plno věcí co O3 nemá. koho zajímá lane asistent, kravina první třídy.

4) problémy mají, to je jasný. problémy budou furt a budou i při uvedení na trh... DCC je hrozně cool a ty jejich pitomé mody, ale až se po x  km začne kazit, tak to bude drahá udržba oproti klasickým pérám a tlumičům.

ne, nemusi to cumet 20cm z podbehu PANE BOZE, ale nemusi to byt 20cm utopeny

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...