Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Stringo stoji to za to, ale i starší model co má kdo k ta funguje dobře a da se pořídit za 6 tisíc ;-)

Jinak ja čekam na roční odměny a pak se uvidí dle vývoje zda to bude HD+ a nebo One S

Já taky čekám, už asi 12let, ba ne náhodou jsem občas nějakou kačku dostal, krom let v krizi a nyní když se to zvedá, tak příští rok dostanu padáka, kdy by roční odměny už zase mohly být postupně k světu. Hold drsný život v Tajze

Nic moc plán, nechceš to přepravovat? :)

To ja budu také čekat.

Ozi bohužel, firma bude končit, resp. ,majitel odchází do důchodu, resp. spolumajitel a druhý spolumajitel si nechá jen topenařinu. U Vás flek není, něco jako ochutnávač distribuovaných produktů, takový vrchní sládek potravin. nejlépe do oddělení maso a mastné výrobky.

No, stejně nemá cenu takhle přemýšlet dopředu, stejně bude válka a mou prací bude vystrnadit ty bolševiky putinovský z naší země. To jedině Clint, jim při tažení na západ udělá doma ještě horkej čaj. pečené koleno a půjčí jím na hodinu manželku. Za odměnu si pak Vašík může chvíli hrát v T34 před barákem. :-)

u nas by to bylo na delsi vypraveni, ale to je lepsi osobne asi ;)

PÁTEK, malá sobota, Pražáci už jsou zase na chalupách - tady ani noha

Ne ne. Jsem na zaslouženém pivku.

sedim v kanclu ak debil a makam :(

A ja jak debil leju vodu na náklaďáky

hmm, hosi motorky v ohrozeni, mam zablokovane zada a vecer jdu k doktorce :(

Já ještě nevím. Ženský chtějí zítra do Holešek a potom na pouť. Prý podle počasí.

Ozi: doktorka tě opíchá, ty to něčím přikrmíš a budeš mít hezký víkend [emoji23]

jestli chytnu tu samou dokotorku co minule, tak bych to radsi udelal obracene  :kol-29:

To sis to nemohl nechat ns pondělí?

Už vím od čeho je ta hadice k turbu. Ď

Podle toho obrázku to tak vypadá. Mám i trochu od oleje to víko, ale to může být od toho odlučovače. Je to ve stejném místě. Do toho to houkání/vrzání spojky. Ve škodovce říkali ať jsem v klidu. Ale já nejsem.

Opravdu může auto jezdit i na naftu? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

a jakou motosi trubku myslíš? jinak 7500km od vyměny oleje a furt mam rysku na max.

Upraveno od kokta7

• Autor

Něco pro majitele 1.8 TSI.

Samé hezké věci, ani to už nechci vidět, věříš mi? ;)

Přívodní k turbu. Viz článek od Pawouka. Ta harmonika. Olej jsem sice ještě nekontroloval, ale neubývá.

• Autor

V neděli na motorky jedu, budu tam tak kolem jedenácté....;)

Upraveno od Clint

aha už vidím... hm tu od oleje nemám, nikde mě olej neteče. to máš asi problém někde a rozhodně to dobře asi není.

a motosi co máš vubec za rok vyroby a měsíc? nějak sem v tom ztraceny...

tohle?

192986_14.jpg

Upraveno od kokta7

Samé hezké věci, ani to už nechci vidět, věříš mi? ;)

Věřím, však již nejsi majitelem tohoto motoru, takže tě to nemusí stresovat.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.