kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) olej v tom odlučovaci nemám a harmonika čistá. https://lh4.googleusercontent.com/-JREvtOobC4U/VPnSlkjPItI/AAAAAAAAUgw/XUsR8Di2dSY/w1236-h695-no/DSC_0003.JPG hm, takže pak nejen pro jistotu udělat komplet rozvody ale vyměnit i ten odlučovač pro jistotu? Editováno: 6. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Mám květen 2009. CDAA. Když jsem na to upozorňoval v servisu, tak mi řekli, že je to od nalejváku oleje. Spojka řve jako kráva - to je taky normální. Asi změním servis, nebo auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 co jiného servis.. dyt bydlíš v Praze ne? tak garny nebo rolbař a rozhodně ti auto nezkurvěj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Asi ano. V servisu mi ho taky nezkurvěj, ale ani neopravý. :-) Editováno: 6. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Motosi, změnit značku... Všechno co je nastandardní, o tom vědí a je to vlastnost, která se nedá vyřešit jinak, než počkat až to odejde Jo a taky kvůli PINům do konektoru musím založit firmu, protože fyzické osobě to neprodají, pouze se 30cm kablem za 99Kč kus a musíš si to přiletovat ke svému kablíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) ale tak ono bys mohl furt něco opravovat. na merglovi dodávce už cca 20000km zpátky piští turbo(asi opotřebovaný už) a furt funguje... takže tak, nikde nic neteče... tohle má motos určitě horší no... jinak servisi to je fakt špatný.... za tejden autorizák není schopnej opravit nárazník, nalakovat a vyměnit xenon... fakt na palici. za to zase Audi servis ještě horší nabouraninu to v pohodě stihl.... Editováno: 6. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Stringo: spíš bych řekl, měli vědět. Nevim, jestli mě v servisu zkoušej, ale já už tam chodím se seznamem prací a číslama ND a i tak se občas neshodneme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Mě turbo houká od výměny,........jestli to turbo opravdu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Vím sleduji. Mé houkme jen když víc přidám a uberu. Jinak ticho po pěšině. Teď si říkám, jestli to nemůže mít souvislost s tím odlučovačem oleje. No nechám ho vyměnit a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 motosi, takhle mě to houkne taky, ale slyšet to skoro není..dělá to od začátku. už jsme to tady řešili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Kurník, já snad to turba fakt koupím a zkusím vyměnit (ale jen repas... nevíte o nějaké dobré firmě, co je repasuje a prodává za dobrou cenu?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Myslel jsem odlučovač. Turbo je drahý. :-) Někde jsem měl článek od někoho, kdo ty turba dělá, opravuje a mění. Kouknu v pondělí, budu to mít v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) autoforum, někdo kdo se o tom nebojí napsat. Editováno: 6. Březen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Něco ke kamerovým záznamům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Kokto , my se taky nebojíme ;-) Editováno: 7. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) akorát ty nejsi motoristický vydavatel Editováno: 7. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Řeknu vám že ta Note 3 je špica. Mobil pro blechy uz bych nikdy nechtel. Stahnul se mi nejakej novej Tapatalk, ktery dle meho neni ve vsem idealni ale s timhle displejem je to parada. Tak ze ja mam kindercar, kdo ma ovsem kindermobilphone? Treba Clint? [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 TT je ve dvou vydáních. Ten správný umí přidat foto. Doporučuji stáhnot app od CM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Test vlozeni fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Tak to funguje, ma to oranzovou ikonu ten tapatalk s nejakym simbolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Mě hapnul krám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) To je jen sklo ne? Ja koupil to tempered glass a to dle youtube vydrzi i prejezd tankem [emoji1] Editováno: 7. Březen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 kokto, ty ty telefony likvidujes casteji jak ja.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Petrrr: já bych se s tou cihlou moc nechlubil, těžká, neforemná. Můžeš s ní zatloukat v kindekárce hřebíky do tapecu :D Ale to by tvoje papundekly, z kterého je pádlo vyrobené nevydržely Nicméně...5,2" mi tedy nepřijde nijak málo, když si vezmu, jak směšně malé jsou Ajfouny. Jo a nauč se pravopis ty s-I-mbole Co ten Čaj o páté? Uděláme toho 13.tého? Musím to zamluvit.... Jede zítra někdo na motorky? Editováno: 7. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Petrr, clint jen zavidi, ten mobil je dobrej Ja patek 13teho nemuzu 14 rano v 8 mam zkousky ve skole, takze to nedopadne... na motorky nejedu, lezim v klidovem rezimu, ktery mam povinne do pondelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky