Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Motosi, změnit značku... Všechno co je nastandardní, o tom vědí a je to vlastnost, která se nedá vyřešit jinak, než počkat až to odejde  :kol-44:

Jo a taky kvůli PINům do konektoru musím založit firmu, protože fyzické osobě to neprodají, pouze se 30cm kablem za 99Kč kus a musíš si to přiletovat ke svému kablíku  :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale tak ono bys mohl furt něco opravovat. na merglovi dodávce už cca 20000km zpátky piští turbo(asi opotřebovaný už) a furt funguje... takže tak, nikde nic neteče... tohle má motos určitě horší no...

jinak servisi to je fakt špatný.... za tejden autorizák není schopnej opravit nárazník, nalakovat a vyměnit xenon... fakt na palici. za to zase Audi servis ještě horší nabouraninu to v pohodě stihl....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Řeknu vám že ta Note 3 je špica. Mobil pro blechy uz bych nikdy nechtel. Stahnul se mi nejakej novej Tapatalk, ktery dle meho neni ve vsem idealni ale s timhle displejem je to parada. Tak ze ja mam kindercar, kdo ma ovsem kindermobilphone? Treba Clint? [emoji1]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Petrrr: já bych se s tou cihlou moc nechlubil, těžká, neforemná. Můžeš s ní zatloukat v kindekárce hřebíky do tapecu :D :D Ale to by tvoje papundekly, z kterého je pádlo vyrobené nevydržely :D

Nicméně...5,2" mi tedy nepřijde nijak málo, když si vezmu, jak směšně malé jsou Ajfouny.

Jo a nauč se pravopis ty s-I-mbole ;)

Co ten Čaj o páté? Uděláme toho 13.tého? Musím to zamluvit....

Jede zítra někdo na motorky?

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...