Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 pro pawouka auto: http://www.skodaplus.cz/Car/851192/skoda-octavia-combi-tsi-1-8-tsi-132-kw-ambition-plus?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3Ddesc%26model%255B%255D%3D404%26mark%255B%255D%3D32%26fuel%255B%255D%3D1%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26isRocnivuz%3D1 Hm, to ne. Bílá barva, když už je to kombík, tak nemá hagusy a cena je mimo. Mně by stačila 1.4 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 mě by se líbila celkem...akorát ty money nejsou a nejspíš nikdy na podobné nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ozi jaka bobovka?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Srac OC klubu na Proseku v restauraci u bobové dráhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Myslel ze prijede s babovkou. Strjngo je jako Coulombovo zena, vsichni o ni vi jen ji nikdo nikdy nevidel. Jinak to video moje jsem daval pouze sem pro fajnsmekry z klubu. Nyni po ukonceni zalezitosti administrativne jsem uverejnil ofigo u sebe pro ostatni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A v kolik? mozna bych se zastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Srac OC klubu na Proseku v restauraci u bobové dráhy. kterej "Srac?" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Motosi a jak se projevovalo ze ten odlucovac byl v prdeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Sraz [emoji33] Od 16:00 hod. Ozi jede, jestli se něco nepo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Mergl je mergl Vrabčáci sami vědí, co je pro ně dobré (to až uvidí soused, tak ho trefí, seděli tam dva a vesele štěbetali) Koukal jsem, proč se jim to tak líbí a mergl má zrcátka jako bidýlka, naprostej ideál Odnesla to i druhá strana.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Kluci, Superb II má ve zpátečkách nějaké LED moduly? Dneska jeden couval a všiml jsem si toho jak mu to docela šajnuje a koukám že to jsou LED, ale nevím jestli tam měl nějakou žárovku, nebo jestli to má z výroby nějaký panel...nevíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Motosi, cekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Petrrr: příznaky jsou různé. U mě to začalo hadicí sání u turba z vrchu od oleje. Pak stopy oleje na hraně hlavy a nakonec hadice z odlučovače do hadice sání. Ve spoji celé od oleje. Taky jsem měl celý motor trochu do žluta od olejové mlhy. Další se projevuje nepravidelným volnoběhem, klidně až chcípnutím motoru. PS: na tu hadici u turba jsem upozorňoval už loni na servisu. Prý normál a vlastnost.... Editováno: 20. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jj sup2 fl má diody. A možná je měl i před fl poslední kousky - obrysovky na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Aha tak to mi to budes muset prohlidnout popr. ukazat kde to vubec je. Abych si to hlidal. A ten karbon si tam nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) S2 FL má diody... S2 před FL to měli jenom laurini u sedanu, ale tuším že zpátečka je normál světlo i blinkr. nebojte, já tam karbon mít nikdy nebudu Editováno: 20. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Aha tak to mi to budes muset prohlidnout popr. ukazat kde to vubec je. Abych si to hlidal. A ten karbon si tam nemel. Tu mastnotu bys viděl a 1.8 TSI to tam má trochu jinak uspořádané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 tak na té fotce je jasně vidět že to je LED, jen nevím jestli žárovka, nebo jestli z výroby... šajnovalo to jako fík, tak mě to zajímalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 SII FL ma zadni svetla komplet LED, SII před FL kdyz uz ma led, tak pouze brzdu a obrysovku, zbytek je normal zarovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Petrrr: najdeš to v tý příručce co ti dával Pawouk. Karbon nevím, do motoru nevidíš. Musel bych vyndat svíčky a udělat gynekologickou prohlídku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 SII FL ma zadni svetla komplet LED, SII před FL kdyz uz ma led, tak pouze brzdu a obrysovku, zbytek je normal zarovka Není někde vidět jak ten panel zpátečky vypadá? Jestli by to nešlo napasovat do světel u OII (asi těžko, ale kdyby náhodou)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 jo, tak to je takhle úplně zakomponované do parabol... já myslel jestli to nebude jen vložený panel v obalu světla, tak to nic, to nedopasuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 tak tam dej cree ledku do zpátečky a máš to... nevím nad čím spěkuluješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 protože mi to bude házet chybu a když už to má rezistor, tak stojí jedna 600,- a to se mi zdá celkem dost peněz, navíc jsem ji v praxi svítit neviděl ještě tak abych nekoupil něco co mi nebude stejně vyhovovat... kdybych to někde mohl vidět, zkusit tak proč ne, ale fakt jsem to naživo neviděl ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky