motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tank je šrot. BVP 1 - to je zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Heslo dne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Jo, taky jsem slyšel - jeden kolega v práci byl řidičem a jeden bývalý kolega střelcem na tomto stroji. Ovšem po zásahu z tankového kanónu z toho většinou zbudou tak kola z podvozku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Heslo dne: heslo.JPG A hele, tys tam šel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Chápu. Jezdím jen na VIP pozvánky. Taky nesnáším davy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 No jo, to se máš. To je pak jiný zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Autobusu MHD za jízdy upadlo kolo, řidiče na to upozornili až cestující Zdroj: http://praha.idnes.cz/autobusu-na-homolce-za-jizdy-upadlo-kolo-ffz-/praha-zpravy.aspx?c=A150331_120843_praha-zpravy_bur Kolečko se polámalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Rád bych připoměl, že ti kluci jedou z blbýho cvičení domů. Jako už nespočítaně ostatní a z ostatních armád, které jsou momentálně spřátelené. Nic víc v tom není. Howg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Víc z toho dělaj bolševici- minimálně okupaci ČR !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Rád bych připoměl, že ti kluci jedou z blbýho cvičení domů. Jako už nespočítaně ostatní a z ostatních armád, které jsou momentálně spřátelené. Nic víc v tom není. Howg Jo, ale kdo tady rozpoutal kampaň proti průjezdu kolony a nakonec se skoro žádní odpůrci ani neukázali? Lidi tímto jen veřejně (nejen na internetu, kde si kdejaký otrapa otevírá hubu) vyjádřili podporu a odpor proti těmto hlasům. Čest odpůrcům průjezdu, kteří se nebáli dostavit a slušně protestovat, tak jako mají právo vyjádřit svůj názor v každé demokratické zemi. Na rozdíl od těch nedemokratických postbolševických, kde by je za jiný názor, než je ten "správný" zavřeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Howg..... Na fcb je další článek o výdrži moderních motorů. Po přechroupání jsem se dostal k názoru, že Clint si ho popravil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Pošli mi to na FB Motosi, ať se pokochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Dej to i sem. To by mě také zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 co jiného než božské autoforum? http://www.autoforum.cz/technika/tohle-znici-vas-moderni-motor-jak-tomu-predejit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Kurňa jsem to sdílel. Je to pokračování toho článku o audi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Viz Kokta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Howg..... Na fcb je další článek o výdrži moderních motorů. Po přechroupání jsem se dostal k názoru, že Clint si ho popravil sám. No a co přesně tedy Clint dělal špatně? Olej měnil včas, neloudal se...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 dejte všichni vypověd protože, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Mno. Vzal jsem v úvahu všechny posty z fór a tak nějak. Mě to vyšlo. Prosím berte to jako mojí myšlenku. Clintovi cesty jsou vesměs stàle stejné. Z vesnice k dálnici, dálnice na tempomat pak 100 metrů a parkinng. Kilometrově na dnešní dobu žádný zázrak. Pak se vyspí a z5.[emoji2] Z těch všech článků a babských rad se přikláním k názoru, že: měnit olej dle jízd ( město/ mimo město/ full low trotlle atd) dále jezdit a střídat jízdní režimy ( na sraz jako obvykle, do muzea full a pak jako K. BLOCK) Jsem z toho rozpolcen, nicméně můj tchán jezdí ....... a auto přežilo to co bych ani ve snu nrčekal. Citroen Piccaso chrocht 2.0 ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Hm, já jezdím taky pořád stejným stylem, přizpůsobeným konkrétnímu motoru. Trasy jsou dálnice/silnice I. tříd a okresky, město naprosto minimálně. Tak nevím. Asi tedy budu muset občas jet pár desítek km na vytočenou trojku, aby se to vypálilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 jestli chceš, tak di dám lekci vysokých otáček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ja jezdim dlouho slusne a pak kdyz me buchnou saze tak za jedna plneeeeeeej za dva plneeeeeeej za tri plneeeej, brzdaaaaaa za dva a plneeeeeej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 A to je právě ono. Navíc, otázka. Nemá 2.0 dvojí vstřik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 jestli chceš, tak di dám lekci vysokých otáček Neboj, já vím, kde omezovač zasahuje - u mně je to 6500 ot. Taky to občas protáhnu, třeba při předjíždění, nebo minule v Buchlovských kopcích. Ale nedělám to každý den, či týden. Ovšem Ozi na to má vhodnější nářadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky