Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

tady mam novou hracku:))

to video mas jako soukrome, takze se na nej nejde podivat... :(

No tak jsem vstal a jak jsem vcera slibil tak se stalo, na cesnecku to neni ale uplne dobre mi taky neni. No a ve 2 rano me vezli moji byvalou O1 domu, zamackl jsem slzu, 200tis a porad funguje a nynejsi majitel si ji nemuze vynachcalit, dal se o ni pekne staraji. Muze mi nekdo vysvetlit, proc jsem ji zradil a vymenil za ten strep co mam nyni?

bud rad, ze si aspon prodal, ja zatim zadnou skodovku od 18 neprodal, vzdy mi ji nekdo znicil, nebo ukrad  :kol-32:

Vo co vubec go?

je to zarizeni, aby se nedostavala olejova para zpatky do motoru a neposkozoval se. V podstate to je rozsireni na ten odlucovac co menil motos

http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/motor/oil-catch-tank/oil-catch-tank-2-0-tsi-cts-turbo-4557.html

ted jsem si psal s kolegou co ted objednaval auto v anglii a tomu to dokonce nabizeli primo ve skodovce, at si to tam necha dodelat, ze to je dobra vec...

protože si chtěl mít novější auto a myslet si naivně, že to bude lepší :D

hold ty si koupíš Rama, já si koupím ojetou starou m3, pančo si koupí subaru a budem nám dobře!

a ja snad dostanu sluzebni focus 1.6 TDCi a bude fajn...

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem vstal a jak jsem vcera slibil tak se stalo, na cesnecku to neni ale uplne dobre mi taky neni. No a ve 2 rano me vezli moji byvalou O1 domu, zamackl jsem slzu, 200tis a porad funguje a nynejsi majitel si ji nemuze vynachcalit, dal se o ni pekne staraji. Muze mi nekdo vysvetlit, proc jsem ji zradil a vymenil za ten strep co mam nyni?

Já Ti to řeknu natvrdo : Jsi Vůl !!

ta Tvoje Octa přežije Ty naše plechovky, tomu věř.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Moc bych za to nedal, že moje bejvalá O1 také ještě jezdí. Rok 05, je jí 10 let. No a Superb, co jsem měl možná někdy přijede na náš čaj do Krušovic. Ten je v nejlepších rukách, prakticky bez závad. 1,9 tdi 96 KW, byl to dobrej motor.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Moc bych za to nedal, že moje bejvalá O1 také ještě jezdí. Rok 05, je jí 10 let. No a Superb, co jsem měl možná někdy přijede na náš čaj do Krušovic. Ten je v nejlepších rukách, prakticky bez závad. 1,9 tdi 96 KW, byl to dobrej motor.

Proč jsi je tedy prodával? :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Tak ja se rozhodl na zaklade nutnosti vyssich investic do O1 (vyfuk, chladic, lozisko alternatoru, loziska kol atd.) Kazdy neni ochotny rvat 30titisice do stareho auta (jako jeden pan zde

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

No a vcera zazitek zase na nekolik let, na misto oslav cca 15km jsem jel asi po 5 letech autobusem. Uz vim proc ma Stanmar tak velkou hlavu a male usi. Huci a duni to v tom jak v pelinaku a hlavu jsem mel jak patraci balon. Stanovi diky tomu zakrsly uz i usi jako obranna reakce tela. Prumerna rychlost 30km/h mimomesto. Tak ze doufam ze uz zase dlouho nikam busem nepojedu. No jeste jsem nejel roky vlakem tak 10 let.

Odkaz ke komentáři

protože se mu líbila O2 FL, a od jak živa se mu líbila O3 :D

Přesně tak, už v době, kdy jsem kupoval novou O1 sem dychtil po O3, to byl můj vysněnej sen, láska na první pohled ;)

Ono třeba O1 jsem prodal jen z důvodu, že jsem se svezl S1 a byla to dobrá koupě od známého, najeto měl jen 15tis snad, garážovanej a v zimě nejetej. A také, že to jelo, pač 1,6 MPI nebyl žádnej drak.

No a S1 sem prodával, protože.....proč jsem ho vlastně prodával? :D Asi proto, že 1,8 TSI jelo....:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...