kokta7 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 víš co to je tajný výlet? to bys měl vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 http://www.vigvamresort.cz/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Tajný, tajný, o tom jsi kokto nic nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Motosi, tam maji z provoznich duvodu zavreno, asi deratizace mysi. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 OK. Tak potom něco v Hradci u Pardubic, nebo v Pardubicích u Hradce [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Proste v Hradubicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Resp. v Hradubicich Koktove [emoji1] Editováno: 13. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Kluci, teď aktuálně řeším povinné ručení (končí mi roční cyklus u pojišťovny). Vzhledem k tomu, že jsem se od Plzně přestěhoval na vesnici a jezdím denně 30km do Plzně převážně lesem, nebo kolem luk a hájů, zvýšilo se mi riziko střetu se zvěří... Neřešil jste někdo teď někdy (nebo nemáte někdo známého v pojišťovně), kde by bylo možno sjednat k povinnému ručení i připojištění proti střetu se zvěří? Havarijko nechci, to je lichva a nemá to už ani moc smysl u starého auta, tu zvěř jsem našel např. u Allianz, nebo u Kooperativy, ale celkově to povinné vyjde u nich i bez připojištění o cca 1500-2000kč dráž než u ČSOB u které jsem teď... Kdybyste někdo měl někoho známého u pojišťovny která umí připojistit na zvěř, dejte mi vědět do SZ potřebuji něco vymyslet nejpozději do konce měsíce kdy můžu vypovědět pojištění stávající pojišťovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Stringo kooperativu nebrat, maji smluvni sit garazniku a tam te poslou, kdyz se neco stane. Pokud jdes rozpoctem tak te odrbou. Allianz neznam CSOB to bohuzel neumi, ale tak ja mam jeste na minimalne rok havarko, pak uvidime co dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 mno, ještě je tu myslím AXA nebo Slavia, či Hasičská nebo triglav... jenže u nich vychází povinné na 6-7 tisíc, já platím teď 4250,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Počkej, jak to, že to ČSOB neumí, já před 2 lety měl pojištění od nich právě povinné se střetem se zvěří a dokonce myslím i živelné pohromy. Teď mám Allianz ale to kvůli Škofinu i s havarijním ve splátkách, za rok to budu muset ovšem řešit také až to doplatí. Ale mám pocit že manželka má také ČSOB a střet se zvěří u povinného, ale počkej až se jí dovolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) ježiši slavia, triglav to sou největší sračky na trhu....tyhle pojištovny bych zrušil. nevím proč by to čsob neumělo, ty sou celkem v pohodě. @ozi s tou kooperativou(česka podnikatelská pojištovna) máš pravdu, furt tě nudí chodit ke garážníkum. furt to na nás zkoušel, fakt šílený. ale nesmíš se nechat dát a v pohodě uznali autorizák. Editováno: 14. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 AXA a Slavie nebrat, Slavie neplati a skodu muze poskozeny vymahata po tobe, vim o dvou pripadech v mem okoli. AXA co vim tak je skoro v krachu. Kooperativa, u auta do 5 let prosadis autorizak, jinak neplati, respektive krati. Ceska plati celkem vpoho, ale tedko trab s nima mam problem u tech kol, ze chteji usneseni od policie a bez toho nebudou platit, takze tam je trochu problem, ze jak je to trestny cin tak to uzavrou po trech mesicich... CSOB ma zivelne pohromy, ale nema uz moznost pripojisteni na stret se zveri. Ale zase maji treba moznost pripojisteni na kradez k povku, coz je taky docela dobry, ze tam tahle moznost je. Navic maji treba pri pripojisteni skel pojistena vsechna okna, ne jen celni, coz je taky fajn, v pripadne nejakyho vykradace oknem. At vyberes jak vyberes, vzdycky je to celkem lichva, takze asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Souhlasím s Ozim, s tím, že mám pocit, že co se těch kol týče, bylo by to u všech pojišťoven stejné, čekají na papír od PCR. tak dřív ČSOB střet se zvěří měla, pojištění skel je pravda, taky jsem měl, museli to hold změnit - škoda jinak sem u nich byl spokojen, v podstatě až na krádeš a vandalismus jsem v rámci povinného u nich měl za dobrý peníz pojištěné vše. Jinak volal jsem ženě a kecal jsem, manželka má nyní u České ( což je můj nepřítel číslo jedna) ovšem ona jako bývalá zaměstnankyně pošty měla 30% slevu, což jsem tedy musel přimhouřit oko, jinak Českou ze srdce nesnáším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Stringo kooperativu nebrat, maji smluvni sit garazniku a tam te poslou, kdyz se neco stane. Pokud jdes rozpoctem tak te odrbou. Allianz neznam CSOB to bohuzel neumi, ale tak ja mam jeste na minimalne rok havarko, pak uvidime co dal... Kooperativu máme na obě auta a nemůžeme nadávat, (manželka menší havárka) vše vyřešené ihned, přes vybraný značkový servis, platbu si srovnali mezi sebou. Cvakli jsme jen tisícovku spoluúčast. Druhej případ byly kroupy a znovu, vše ihned vyřešené, jen tisícovka spoluúčast, vybral jsem si kde. Česká pojišťovna je drahá....měl jsem jí a odstoupil a servis stejný. Editováno: 14. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Je pravdou, že já na kooperativu taky nikdy neslyšel nic špatného, jen to že bývávala dražší. Máme u nich pojištěnou domácnost, zase jsme po nich ale zatím nikdy nic nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) ozáku ta audina je 8 let stará a bez problému do autorizáku(jestli má cenu možná 150 000kč-180 000kč), ale likvidátor z té kooperativy se pěkně cukal. jo kooperativa je jedna z těch lepších taky. tak když ti někdo ukradne, tak je jasný že čekají na PČR.... Editováno: 14. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 resil jsem tedko dve veci s Kooperativou a auto stare 5 let se jeste povedlo poslat do autorizaku. Na druhe O2 stare 8 let rekl, ze bud smluvni neautorizak a nebo platba 40% dilu amortizace. Kolega resil ted s nima celni sklo na S-Max a poslali ho k nejakymu garaznikovi, kvuli cene - je rozdil vyplatit 38 za sklo u forda a nebo za druhovyrobu jinde dat 12. Takze mu shodili cenu auta a ted se dohadujou, protoze mu nejde vyhrejvani a uz to trikrat reklamovatl. No ty kola jsou problem, uvidime jak se domluvime nakonec, nejak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) A znáte rozsudek ústavního soudu k tomu to a strhávání různých amortizací pojišťoven atd.? Oni na to nemají právo. Tedy zajed do AS, v případě problémů s proplacením celé škody si nechat udělat znalecký posudek, který prokáže že tím nedojde k navýšením aktuální hodnoty vozu (to je častý argument pojišťoven) a poslat jim ten posudek s žádostí o proplacení celé částky + samozřejmě částku za vypracování znaleckého posudku a když ani tak to nepomůže, žaloba. Nedá se svítit, dokud lidi budou ze sebe dělat ovce tak se ten přístup pojišťoven nezmění. edit: je pravdou, že přesně nevím jestli je v tomto rozdíl mezi škodou vyplácenou poškozenému v rámci povinného ručení a škodou vyplácenou v rámci havarijního pojištění. Editováno: 14. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Petre, tak to prave uplne neni. Oni to maji pravo posuzovat individualne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) řeknu to asi tak, na firmu si netroufnou tyhle lepší pojištovny, ale na běžnýho koncového zákazníka ano . těžko říct jak to má či nebýt...a likvidátoři sou naučený, aby s tebou manipulovali. Editováno: 14. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Já jsem nikdy likvidátora neviděl, zajel jsem do škodovky, tam to omrknul technik, sepsal škody, ještě jsem muřekl, co všechno tam má napsat a bylo. Opravili, já cvaknul litr a frčel sem....Po tejdnu přišel dopis, kolik to stálo a hotovo. To samé na baráku, zima nám tenkrát zlikvidovala měděné žlaby, zavolal jsem, ptali se mě jakou mám škodu, tak jsem ji to řekl, že jsou měděné žlaby, kolik metrů to odneslo, oni že to spočítají, ......a za 14 dnů byly prachy na účtu. Nikdo se nepřišel ani podívat. Editováno: 14. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 http://www.mesec.cz/aktuality/pojistovny-i-nadale-uplatnuji-amortizaci-a-krati-pojistne-poskozenym-ridicum/ ASI JDE OPRAVDU JEN O POVINNÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Clinte, protože to možná bude tím, že si neřešil auto starší 5ti let třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 kDYŽ POJEDEŠ ROVNOU Z PRÁCE JAKO VĚTŠINA TAK TO STÍHÁŠ KRÁSNĚ A VÝMLUVY TADY NEAKCEPTUJEME.Jenze ja mam pohotovost a tim padem musim nejdriv domu, preskocit do sveho a pak sraz. Treba vcera jsem ani nedorazil domu, prijel jsem dnes v 0:30.No ja mam noční.Takze nedorazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky