Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Petrrre fakt nechci to radši kinder car než 2octu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 tak jsem to zkousel najit, ale asi to nikdo neresil ja bych rapida bral, ale stejne budu mit jen dvojkovou octu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 asi je ještě brzo. prej když kupuješ 2octu musiš přikoupit podíl u Castrolu a na to opravdu nemám. jdu ještě na chvilku makat a pak už jen fandit k tv 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 klidne, posli mi rozmery pravda, taky jsem byl snad spokojenejsi s audienci, bylo to lepsi... tady bych nevedel co si vybrat... neni problem, pocital jsem s tebou, dneska to otestuju na superbu a jak bude cas tak se stavim za tebou dekuji predem, a myslis na mne s tim trojuhelnickem?) asi je ještě brzo. prej když kupuješ 2octu musiš přikoupit podíl u Castrolu a na to opravdu nemám. jdu ještě na chvilku makat a pak už jen fandit k tv neni pravda,zalezi jakej motor,musim zaklepat ale ja mam zatim jen velkou sprotrebu benzinu a pneumatik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 pancho myslim, pracuje se na tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 woe zlatej swing na něj vzpomínám jenom v dobrym, nastartovals a už hrálo rádio a zapli se parkovací senzory.. u kolumbusa čekám půl roku než se zapne jak je to? ja zapnu klicek a hned hraje radio nebo karta, ale pise to ze system se aktivuje,ale hraje to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jo protoze nabiha mapa a navigace na pozadi, jako u telefnonu, zapnes a muzes zkusit volat ale jeste nemas nacteny signal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 takze nebejt tam navigace jde to hned? ale zas to neni takova doba,Sygic v mobilu nabiha dele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jj, presne tak, bolero jede hned. dela to nacitani toho disku podle me. sygic nabiha rychleji, pokud je dobre nastaveny, mel by najet do dvou vterin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 no tak to mam asi blbe nastavene,a mam take starsi mobil,a slabej procak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Pancho musí to bejt pravda píšou to tady Každéj den. To tam máte toho Kryštofa ještě na natahovací klíček ne u mě to běží hned po zapnutí zapalování. Editováno: 1. Květen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Taaaaak už je to tady, starou jsem nasral, takže zalezla a je konečně klid... snad nevyleze HOŠI DO TOHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 já nikho nenasral ale mám taky klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Já vždycky koukám až na finále :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 ja tu mam v praci take klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Pancho musí to bejt pravda píšou to tady Každéj den. To tam máte toho Kryštofa ještě na natahovací klíček ne u mě to běží hned po zapnutí zapalování. jo ale ty same lidi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) to je pravda no ty nás mačkaj. do nich Editováno: 1. Květen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Mám neblahý dojem, že to naši zesrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 no něco tomu chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Góly tomu chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 No mne je to v celku sumak, jako jo kdyz vyhrajou tak ok, ale tak jako tak, chleba levnejsi nebude. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 no je to skoda, celkem tlacej chvilema jen proste tam chybi ty branky... no snad to jeste dopadne, 20 minut je cas na vyrovnani nebo vyhrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) GOOOOL edit: sou to lopaty, takhle je nechat prejit zbytecne... Editováno: 1. Květen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ty woe, jednou nám ujedou a dají ho a naši to tam mastěj a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 no Salák tak trochu díra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky