Clint Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Pancho musí přivézt tu svojí izolační pásku, budeme zase oblepovat oktávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Heh, a to se tu najdou borci, kteří tomu slepě věří. Boha, dnes jsem jel poprvé tou chrochtavou popelnicí 1,4 TDI PD - málem mě ranilo, výkon 51 kW, takovou zdechlinou už jsem dlouho nejel. Jede to až od zhruba 2500 otáček, kravál neuvěřitelný a nemá to klimatizaci... Jsem myslel, že jim to ani nepřevezmu. Pak jsem si spravil náladu jenou z posledních jízd s 1.2 TSI - to je neuvěřitelný rozdíl. Nechápu, jak to ti fabiatici mohou vychvalovat. Ten motor (1.4 TDI PD) je za trest. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Jo, jako aby neupadlo kolo jo?Ale já s ním nepojedu, ať si to nyní zkusí někdo jiný. JJ Pawouku: 1,2 TSI, kdo nezažil neuvěří. To je motor, vám ho možná přijedu zase ukázat ikdyž Pancho by blil, je celej potapanej od kočky či co po zimě, neměl jsem ještě jak ho umejt. Zase ta špína izoluje a je to lepší jak voda. Fabiityci, třeba řada z nich v jiném nejela, hold museli mít za každou cenu dehet a jiný si nemohou dovolit a tak si koupí svůj vysněný dehet a jsou spokojeni. Občas mám taky tendenci si ztěžovat že to nějak nejde nebo tak (jak si člověk zvykne) pak stačí jedna jízda do práce Thálií a láska k Rapidu je o5 z5. To je nejlepší lék. No tobě bohuižel už zbyde jen to druhé a to je zlé. Budeš si o to více vážit svého soukromáka 1,4 TSI. Editováno: 12. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Heh, a to se tu najdou borci, kteří tomu slepě věří. Boha, dnes jsem jel poprvé tou chrochtavou popelnicí 1,4 TDI PD - málem mě ranilo, výkon 51 kW, takovou zdechlinou už jsem dlouho nejel. Jede to až od zhruba 2500 otáček, kravál neuvěřitelný a nemá to klimatizaci... Jsem myslel, že jim to ani nepřevezmu. Pak jsem si spravil náladu jenou z posledních jízd s 1.2 TSI - to je neuvěřitelný rozdíl. Nechápu, jak to ti fabiatici mohou vychvalovat. Ten motor (1.4 TDI PD) je za trest. Všechny motory do 80kw jsou za trest ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 sakra, tak to jsem se o 3 kw nevešel. i když dle brzdy většinou těch 80-82 mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 [emoji122] [emoji106] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Kokta ti to načipuje o ty 3kW a vejdeš se 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jo jo chce tuníng Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) však pořádný kluci mají čip, ostatní jenom čumí a diví se. Editováno: 12. Květen 2015, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 K nádrži 3 generace je to bulschit ale když jedu dálku natankuju plnou, jezdím po městě 14dni když jsem doma tankuju max půl nádrže nic nešploucha a nevozím zbytečný kyla navíc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Včera jsem konečně vyřešil problém s předním naraznikem byl už hodně okaminkovanej tak jsem ho otřel o srnu a bude novej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tož to je zajímavé, že bych to zkusil také? Raději ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Clinte, koukám, že poslední aktualizace účastníků srazu byla 19. dubna, od té doby žádný přírůstek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Pawouku to musíš zajet k Thomajerce. Tam se po silnici prohánějí stáda muflonů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 A jak pojišťovna reagovala? Podle mě jsi ji určitě nesrazil, aby tam zůstala, na to je to minimální poničení... Většinou když nemáš důkaz vyfocenej, tak se k tomu stavějí zády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Stringo.Jo šel jsem na brzdy co to šlo a zbyl prostor y na mišku ale bohužel zůstala stát a dostala to na zadek tak ji to jen nakoplo a běžela prič. Bohužel to půjde přes havarijní pojištění ale vrásky si z toho nedělám. Jen škoda že původní záměr opravy byl že mi objednají noví naraznik nalakujou a pak jen prohodí ale lakyrnik nato mrknul řek že ta blbá stříbrná má asi 8 tónů nebo co takže budou auto potřebovat na 3-4 dny. Nato jsem hned řek že potřebuju náhradní auto a že když vydržím do června tak by mohl bejt superb na testování. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Už se nám pomalu ten náš sraz blíží, počítali jsme se Stanem účast a snad nás pět bude :D Kdy kde vůbec netuším to tajíte jak hrad v Karpatech. :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Si děláš srandu? Máme to tady skoro každý v podpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jo jo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ajo pravda já jedu hodně prez founa a tam ten popis není a hlavně mě moc datum nebere když jsem doma mám 14 dní neděli a v práci 14 dní pondělí. No nevím jestli dorazím na sraz v neděli valím do práce a mám to bebí na předku a děti obě spalovou angínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 tak jim taky musíš koupit léky od doktora etkera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 No neříkal jsem to? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Copak léky stačí kousek čokolády nebo bonbon a je po nemoci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jo jo ) Co nešla by ta boule rozleštit že bych teda do těch Lán dojel. :$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky