Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Heh, a to se tu najdou borci, kteří tomu slepě věří. :kol-32:

Boha, dnes jsem jel poprvé tou chrochtavou popelnicí 1,4 TDI PD - málem mě ranilo, výkon 51 kW, takovou zdechlinou už jsem dlouho nejel. Jede to až od zhruba 2500 otáček, kravál neuvěřitelný a nemá to klimatizaci... Jsem myslel, že jim to ani nepřevezmu.    :kol-29:    Pak jsem si spravil náladu jenou z posledních jízd s 1.2 TSI - to je neuvěřitelný rozdíl. Nechápu, jak to ti fabiatici mohou vychvalovat. Ten motor (1.4 TDI PD) je za trest.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jako aby neupadlo kolo jo?Ale já s ním nepojedu, ať si to nyní zkusí někdo jiný. 

JJ Pawouku: 1,2 TSI, kdo nezažil neuvěří. To je motor, vám ho možná přijedu zase ukázat ikdyž Pancho by blil, je celej potapanej od kočky či co po zimě, neměl jsem ještě jak ho umejt. Zase ta špína izoluje a je to lepší jak voda. 

Fabiityci, třeba řada z nich v jiném nejela, hold museli mít za každou cenu dehet a jiný si nemohou dovolit a tak si koupí svůj vysněný dehet a jsou spokojeni. Občas mám taky tendenci si ztěžovat že to nějak nejde nebo tak (jak si člověk zvykne) pak stačí jedna jízda do práce Thálií a láska k Rapidu je o5 z5. To je nejlepší lék. No tobě bohuižel už zbyde jen to druhé a to je zlé. Budeš si o to více vážit svého soukromáka 1,4 TSI.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Heh, a to se tu najdou borci, kteří tomu slepě věří. :kol-32:

Boha, dnes jsem jel poprvé tou chrochtavou popelnicí 1,4 TDI PD - málem mě ranilo, výkon 51 kW, takovou zdechlinou už jsem dlouho nejel. Jede to až od zhruba 2500 otáček, kravál neuvěřitelný a nemá to klimatizaci... Jsem myslel, že jim to ani nepřevezmu.    :kol-29:    Pak jsem si spravil náladu jenou z posledních jízd s 1.2 TSI - to je neuvěřitelný rozdíl. Nechápu, jak to ti fabiatici mohou vychvalovat. Ten motor (1.4 TDI PD) je za trest.

Všechny motory do 80kw jsou za trest ...

Odkaz ke komentáři

Stringo.Jo šel jsem na brzdy co to šlo a zbyl prostor y na mišku ale bohužel zůstala stát a dostala to na zadek tak ji to jen nakoplo a běžela prič.

Bohužel to půjde přes havarijní pojištění ale vrásky si z toho nedělám.

Jen škoda že původní záměr opravy byl že mi objednají noví naraznik nalakujou a pak jen prohodí ale lakyrnik nato mrknul řek že ta blbá stříbrná má asi 8 tónů nebo co takže budou auto potřebovat na 3-4 dny.

Nato jsem hned řek že potřebuju náhradní auto a že když vydržím do června tak by mohl bejt superb na testování. ;-)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ajo pravda já jedu hodně prez founa a tam ten popis není a hlavně mě moc datum nebere když jsem doma mám 14 dní neděli a v práci 14 dní pondělí.

No nevím jestli dorazím na sraz v neděli valím do práce a mám to bebí na předku a děti obě spalovou angínu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...