Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak zakladni mzdu ma strasne moc povolani, na druhou stranu, gyhle lidi si obvykle vydelaji vice, nez clovek na stejne pozici s pevnym zakladem, ale bez dalsich "leciv". Přítelkyně je typickej priklad.

Mam dalsiho kamarada, ten maka.v IDC Cema na Vaclavaku a take si chrochtá - s nim jsem chodil do tridy, takze vim ze je fakt schopnej a tezbsi svych krasnych 50 cisteho zaslouzi. Maka pres 5 let a pred rokem koupil taky barak - neptam se jestli za hotove radsi nevedet. Dela Senior C# programatora.

Panove da se zarabat.

Kolik stoji Civava - granule tusim 350Kc, 500g - ma to tak na 2 - 3 mesice. Pak pije vodu z kohoutku (ja taky). Kupujeme ji kockolit, asi na pul roku 2 baleni. Vzdy to kupujem v akci, stoji jedno baleni asi 300Kc. A pak zere nejaky dobrutky, dejme tomu ji kupujem dvoje uzeny lososky nebo nejaky "susenky", psi piskoty ma doma porad, balicek stoji 40Kc a ma ho urcite 2 mesice. Tata ji jednou za 2 mesice kupuje 20 tycinek a ty ma na 2 mesice - cenu neznam.

V lete co mesic to pipeta na blechy a klistata za 300. Veterina 1-2x rocne za 2x500. Ted mela zanet v uchu, tak dalsich 500 navic.

Samozrejme ji s nama maso, tak to kupujeme pro nas a nejaky drobky pro ni vzdy odpadnou.

Nepocital jsem to, ale videl bych to tak na litr mesicne... jo pravda ze zacatku hracky, oblecky na zimu, voditko, ksiry, tasku... takze to naskace. Ale pak to ma skoro naporad. Jo vlastne platime jeste asi 100Kc nebo 300Kc rocne obci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Radiusy, raději bych se koukal na fotky přítelkyně ve sprše, ale dobře no :kol-28: . Čivava pěkná no, má sice oči až na vrch hlavy a  vyočený jako já když koukám na výplatnici, ale je ti podobná, jakej pán, takovej pes. Jinak si lakuješ nehty jo? Až to uvidí Kokta, ten bude určitě chtít taky, akorád modrou, v Modrý ústřici frčí modrá.  :kol-28: Jinak to stehno co jí rvete do huby, to je stehno od týdenního kuřete ne?  :kol-48:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Peetrr,

nehty nemam zadny, zlozvyk, takze neni co lakovat, ty jsou pritelkyne. Ja hakuju jak Stringo. Svoji pritelkyni znam, tak nemam potrebu na ni koukat ve sprse, na cizi bych se trebas taky podival.

Kokto,

Protektory protektory.... bud rad, zes to nesvliknuk cely.

Stehno je uzeny, cili smrskle. A praveze nase Civavka nevypada jako Civava, ma dlouhej cumak a maly oci. Ty se zarazenym cumakem a vykulenyma ocima na vrchu hlavy se mi vubec nelibej.

Odkaz ke komentáři

Clinte:  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  Ty mě bavíš, ještě, že jsem to tu před chílí psal, objednej si je jako doplněk stravy a žer je místo vitamínu "C". Ve skutečnosti, ty co ročně sežereš antibiotk ( já nesežral za celý život), tvoje játra musí brečet víc než ta moje. Jednou až je budeš opravdu potřebovat, Ti pak žádná nepomohou. Stačí když někde chytneš zlatýho streptokoka a při oslabeném organismu ( ne orgasmu ) je s tebou ámen. No nic, pohřeb Ti uděláme pak hezkej, rakev ti polejeme litrem nafty a vysypeme na ní vnitřek ucpaného DPF.

Odkaz ke komentáři

Ach jo, tady je zas mrtvo, Clinta už ani neberou Americká auta a ostatní se flákají někde v práci a dělají, jako že dělají. Samozřejmě nejvíce Pražáci. Pawouk od té doby co byl povýšen nosí povýšený i nosánek a sem už mezi obyčejný lidi tam dole nechodí, nebyl by von. 

Jo, Pawouk má po ptákách, protože za prvé se usídluje v nové kanceláři (stohy papírů, revizí, projektové dokumentace a já nevím čeho všeho ještě...navíc problémy s počítačem a různými programy, které stále nemá zpřístupněné...) a za druhé je na firemní síti, takže na internet může jen maloučko a opatrně, jinak by dostal padáka.  :kol-29:

Odkaz ke komentáři

V prvním patře. V podzemí mám jen RTZ (neboli rozvodná tepelná zařízení). Mám na starosti největší oblast (a to jak počtem předávacích stanic, tak i rozsahem) ve firmě, navíc ten kancl je mimo ni, takže auto je nutnost - mám různá jednání, musím jezdit na ředitelství atd. Kontrola a úkolování podřízených je toho nedílnou součástí. Naštěstí je tam dobrá parta lidí, co si umí poradit. Auto parkuji v práci buď před barákem, nebo v garáži. Nemám ho k osobní dispozici a ani bych ho nechtěl. Jediná výhoda u něj je, že na rozdíl od předchozího nemá špiona alias GPS. Ale zase se musím potýkat se stazkami.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...