kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 blbne ti forum pawouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mně neblbne, nikdy se mi to nestalo. Problém s tím máš jen ty a Radius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 I motos. Blbne to tady od jakziva i odkazy se spojují s textem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 No fotky velké se mi nikdy nestalo, že by byly takhle, z mobilu bych ro pochopil asi, ale z PC vždycky zůstanou tak jak mají být = pouze na velikost stránky.. Vstávat a cvičit Piráti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Dobré ráno. Stojim ve frontě na doktora. Potřebuji prášky na tu sobotní žranici. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Až budeš mít špunt po tom žrádle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Nene. To jsou takový speciální. Můžeš jíst co chceš a nepřibereš. Neukládají se tuky atd. Fakt to funguje. Poté co jsme s Panchem vyžrali Lány, mi vůbec nic nebylo a ještě jsem zhubl. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 to chci taky, dělají i MAXIbalení??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 100 tabletek. Ale musíš mít cholesterol a TGL mimo rozsah měřících přístrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 tak to mám po tabletkách, já jsem v normách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Někdu tu zeleninu musí sníst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak mi nějakou tabletku vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Pawouku, tak to mi nějak uniklo. Střední je o tom abys věděl že něco existuje a v jaké knížce to hledat, vysoká je o tom abys věděl né jen v jaké knížce, ale v jaké kapitole. Nic míň, nic víc. Praxe, pokud někdo nechce zůstávat na teoretické úrovni s doktorátem někde v ústavu a zkoumat půl roku molekulu vzduchu je pak o ničem jiném a ve skutečnosti využiješ z té vysoké tak 20% max. Matematiku už jsem nikdy nepochopil i v rámci střední, učivo o hovně, i já ve svém oboru, kde se sem tam něco počítá ti stačí trojčlenka, kalkulačka a rovnice o jedné neznámé, zlomky. Jediní kdo něco využijí více jsou statici a mostaři, ale i ty na vše mají programy. V životě si snad přes integrály nespočítám co stojí rohlík. To mě na matematice vždy sralo, v podstatě už jen abeceda bez čísel vše postavené na nějakých různých pravidlech, ale to že mi nikdo nevysvětlil co tím mohu spočítat v praxi mě dost sralo. Jinak ráno při cestě do práce jsem potkal borce na sjezdu z průtahu ( O2 RS v dehtu), jel tam nesmyslně pomalu snad 30, tak jsem se na něj trochu nalepil aby pochopil, že nemám čas a on najednou začal zbesile kličkovat ze strany na stranu ( říkám si co dělá, jestli nechce abych ho předjel) a pak se vyvalila oblaka černého dýmu, že jsem na 5s neviděl a on zmizel. No, řeknu vám, že kdybych neřídil, umlátil bych se smíchy o zem. Pak mi to došlo, Tím asi 4s kličkováním zahříval gumy aby mi mohl ujet. Já byl mrtvej. Kdybych nebyl línej stáhl bych to z kamery. Na to je vidět, že Ti RSáci všichni nejsou na tom zdravotně co se hlavy týče úplně v pořádku. Takovej Pancho se svým leštěním a 600ti litrovým kufrem co v něm může vozit jen hadříky a na zadních sedadlech nic a nikoho a Ozi, co než aby zaparkoval pod širým nebem nebo někde kde to nezná, tak to raději nejede nikam jsou tedy v podstatě ještě normální. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 To stáhni. To může bejt sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 [emoji23] a po 20km mu došla nafta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jinak prášky asi nefungují, ktevní testy nic moc. Ale je možné, že někde dělám dietní chybu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 To je jednoduché, místo jednoho prášku sníš najednou dva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 hlavně aby tona funkci nemělo vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Asi vynechám pečivo.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ale vkládat obrázky tak, aby se správně zobrazily = aby se vešly na monitor, tě tam nikdo nenaučil. Hele ja s tim problem nemam, musi byt chyba u tebe nebo ve foru. Forum me donutilo nainstalovat tapatalk a jak to tapatalk vklada a forum prezentuje uz neovlivnim, kazdopadne v tapatalku se to zobrazuje korektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Motosi, to je pravda. Známému třeba až teď je v mém věku přišli na celiakii, zdevastovaný střeva a od té doby co přestal žrát mouku atd. ač jinak jí vše bezlepkové jako před tím, zhubl 15kg a to je kamioňák bez pohybu v podstatě. A ten kdo se trochu vyzná ti poví, že mouka jako taková je už sama od sebe pěkné sviňstvo a jakou práci s tím tělo má než to nějak zpracuje. Tedy i zdravý člověk co vynechá ze stravy mouku tk mu to může jen prospět. Já bych to taky udělal, ale pak nevím co bych žral. A ty drahý bezlepkový záležitosti se mi jen tak kupovat nechtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jak nevíš? Koupim párek v rohlíku - vyhodím rohlík. Ugriluji steak a chleba použiji místo ubrousku. Atd. Atd.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Pawouku, tak to mi nějak uniklo. Střední je o tom abys věděl že něco existuje a v jaké knížce to hledat, vysoká je o tom abys věděl né jen v jaké knížce, ale v jaké kapitole. Nic míň, nic víc. Praxe, pokud někdo nechce zůstávat na teoretické úrovni s doktorátem někde v ústavu a zkoumat půl roku molekulu vzduchu je pak o ničem jiném a ve skutečnosti využiješ z té vysoké tak 20% max. Matematiku už jsem nikdy nepochopil i v rámci střední, učivo o hovně, i já ve svém oboru, kde se sem tam něco počítá ti stačí trojčlenka, kalkulačka a rovnice o jedné neznámé, zlomky. Jediní kdo něco využijí více jsou statici a mostaři, ale i ty na vše mají programy. V životě si snad přes integrály nespočítám co stojí rohlík. To mě na matematice vždy sralo, v podstatě už jen abeceda bez čísel vše postavené na nějakých různých pravidlech, ale to že mi nikdo nevysvětlil co tím mohu spočítat v praxi mě dost sralo. Jinak ráno při cestě do práce jsem potkal borce na sjezdu z průtahu ( O2 RS v dehtu), jel tam nesmyslně pomalu snad 30, tak jsem se na něj trochu nalepil aby pochopil, že nemám čas a on najednou začal zbesile kličkovat ze strany na stranu ( říkám si co dělá, jestli nechce abych ho předjel) a pak se vyvalila oblaka černého dýmu, že jsem na 5s neviděl a on zmizel. No, řeknu vám, že kdybych neřídil, umlátil bych se smíchy o zem. Pak mi to došlo, Tím asi 4s kličkováním zahříval gumy aby mi mohl ujet. Já byl mrtvej. Kdybych nebyl línej stáhl bych to z kamery. Na to je vidět, že Ti RSáci všichni nejsou na tom zdravotně co se hlavy týče úplně v pořádku. Takovej Pancho se svým leštěním a 600ti litrovým kufrem co v něm může vozit jen hadříky a na zadních sedadlech nic a nikoho a Ozi, co než aby zaparkoval pod širým nebem nebo někde kde to nezná, tak to raději nejede nikam jsou tedy v podstatě ještě normální. Jo stáhni to chcem to vidět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 jo, stáhni to Petře, nebuď krkoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Koukal jsem na počasí na sobotu a měl bys s tím něco udělat Clinte :-) Zatím se to tváří na samej déšť ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky