Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pawouku, tak to mi nějak uniklo. Střední je o tom abys věděl že něco existuje a v jaké knížce to hledat, vysoká je o tom abys věděl né jen v jaké knížce, ale v jaké kapitole. Nic míň, nic víc. Praxe, pokud někdo nechce zůstávat na teoretické úrovni s doktorátem někde v ústavu a zkoumat půl roku molekulu vzduchu je pak o ničem jiném a ve skutečnosti využiješ z té vysoké tak 20% max. Matematiku už jsem nikdy nepochopil i v  rámci střední, učivo o hovně, i já ve svém oboru, kde se sem tam něco počítá ti stačí trojčlenka, kalkulačka a rovnice o jedné neznámé, zlomky. Jediní kdo něco využijí více jsou statici a mostaři, ale i ty na vše mají programy.  V životě si snad přes integrály nespočítám co stojí rohlík. To mě na matematice vždy sralo, v podstatě už jen abeceda bez čísel vše postavené na nějakých různých pravidlech, ale to že mi nikdo nevysvětlil co tím mohu spočítat v praxi mě dost sralo. 

Jinak ráno při cestě do práce jsem potkal borce na sjezdu z průtahu ( O2 RS v dehtu), jel tam nesmyslně pomalu snad 30, tak jsem se na něj trochu nalepil aby pochopil, že nemám čas a on najednou začal zbesile kličkovat ze strany na stranu ( říkám si co dělá, jestli nechce abych ho předjel) a pak se vyvalila oblaka černého dýmu, že jsem na 5s neviděl a on zmizel. No, řeknu vám, že kdybych neřídil, umlátil bych se smíchy o zem. Pak mi to došlo, Tím asi 4s kličkováním zahříval gumy aby mi mohl ujet. Já byl mrtvej. Kdybych nebyl línej stáhl bych to z kamery.

Na to je vidět, že Ti RSáci všichni nejsou na tom zdravotně co se hlavy týče úplně v pořádku. Takovej Pancho  se svým leštěním a 600ti litrovým kufrem co v něm může vozit jen hadříky a na zadních sedadlech nic a nikoho a Ozi, co než aby zaparkoval pod širým nebem nebo někde kde to nezná, tak to raději nejede nikam jsou tedy v podstatě ještě normální. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale vkládat obrázky tak, aby se správně zobrazily = aby se vešly na monitor, tě tam nikdo nenaučil. :kol-138:

Hele ja s tim problem nemam, musi byt chyba u tebe nebo ve foru. Forum me donutilo nainstalovat tapatalk a jak to tapatalk vklada a forum prezentuje uz neovlivnim, kazdopadne v tapatalku se to zobrazuje korektne.
Odkaz ke komentáři

Motosi, to je pravda. Známému třeba až teď je v mém věku přišli na celiakii, zdevastovaný střeva a od té doby co přestal žrát mouku atd. ač jinak jí vše bezlepkové jako před tím, zhubl 15kg a to je kamioňák bez pohybu v podstatě. A ten kdo se trochu vyzná ti poví, že mouka jako taková je už sama od sebe pěkné sviňstvo a jakou práci s tím tělo má než to nějak zpracuje. Tedy i zdravý člověk co vynechá ze stravy mouku tk mu to může jen prospět. Já bych to taky udělal, ale pak nevím co bych žral. A ty drahý bezlepkový záležitosti se mi jen tak kupovat nechtějí.

Odkaz ke komentáři

Pawouku, tak to mi nějak uniklo. Střední je o tom abys věděl že něco existuje a v jaké knížce to hledat, vysoká je o tom abys věděl né jen v jaké knížce, ale v jaké kapitole. Nic míň, nic víc. Praxe, pokud někdo nechce zůstávat na teoretické úrovni s doktorátem někde v ústavu a zkoumat půl roku molekulu vzduchu je pak o ničem jiném a ve skutečnosti využiješ z té vysoké tak 20% max. Matematiku už jsem nikdy nepochopil i v rámci střední, učivo o hovně, i já ve svém oboru, kde se sem tam něco počítá ti stačí trojčlenka, kalkulačka a rovnice o jedné neznámé, zlomky. Jediní kdo něco využijí více jsou statici a mostaři, ale i ty na vše mají programy. V životě si snad přes integrály nespočítám co stojí rohlík. To mě na matematice vždy sralo, v podstatě už jen abeceda bez čísel vše postavené na nějakých různých pravidlech, ale to že mi nikdo nevysvětlil co tím mohu spočítat v praxi mě dost sralo.

Jinak ráno při cestě do práce jsem potkal borce na sjezdu z průtahu ( O2 RS v dehtu), jel tam nesmyslně pomalu snad 30, tak jsem se na něj trochu nalepil aby pochopil, že nemám čas a on najednou začal zbesile kličkovat ze strany na stranu ( říkám si co dělá, jestli nechce abych ho předjel) a pak se vyvalila oblaka černého dýmu, že jsem na 5s neviděl a on zmizel. No, řeknu vám, že kdybych neřídil, umlátil bych se smíchy o zem. Pak mi to došlo, Tím asi 4s kličkováním zahříval gumy aby mi mohl ujet. Já byl mrtvej. Kdybych nebyl línej stáhl bych to z kamery.

Na to je vidět, že Ti RSáci všichni nejsou na tom zdravotně co se hlavy týče úplně v pořádku. Takovej Pancho se svým leštěním a 600ti litrovým kufrem co v něm může vozit jen hadříky a na zadních sedadlech nic a nikoho a Ozi, co než aby zaparkoval pod širým nebem nebo někde kde to nezná, tak to raději nejede nikam jsou tedy v podstatě ještě normální.

Jo stáhni to chcem to vidět.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...