Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jinak tvá přednáška o diagnostice a osciloskopu byla zajímavá, příště si připrav zase jiné téma. Opravdu, povídal jsem o tom manželce, jaké kapacity se s náma scházejí a čuměla jak jelen. Hned měla námět na podnikání, že prý budu k tobě chodit na kurzy a otevřu si servis. Na co ta moje drahá nepřijde. 

No a prozatím mě omluvte musím jed pracovně do Mariánek. ne že mě budete pomlouvat.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pancho, nerozumíš srandě, však mi do tebe s Ozim jen štengrujem. Já ač rodiče mám, jsem nedostal taky nic zadarmo. Vše jsem si musel vydřít sám, včetně svého prvního auta za 35tis. To není jako někteří tady co ve 24letech při studiu už mají RSa za 3/4 milionu atd. Své nové první auto jsem si koupil právě Rapida ve 30 letech. pro někoho smutné, ale je to tak. V konečném důsledku jsem tomu rád. když vidím v příbuzenstvu mladší bratrance co jim nikdy nic nechybělo, dostali všechno co chtěli skoro a co z nich vyrostlo, je mi ouzko. 

Clinte, samozřejmě Pancho motorku už nemá, dostal totiž už dávno rozum. 

jestli to je myslene na me tak ja musel v 24 myslet ekonomicky a koupil jsem si jen OII Combi 2.0 TDI  :kol-46:  na RS sem si bohuzel dokazal vydelat az v 27, no jo holt nasi davali male kapesne a prochlastat 20 nebyl az takovej problem ako usetrit zbylejch 10  :kol-32:

Ale musím přiznat že uvažuji o motorce. Ale ostré enduro nebo zase motokros. Příští týden se možná pojedu na jednu podívat.

fakt Husaberk?

Pancho koukni na SZ, mas tam 2 zpravy :D. Pancho jakmile vidi ze pisu ja, tak SZ radsi necte.

ja bych to taky necetl, jestli to je tak dlouhe jako tvoje zpravy tady tak bych se jich taky bal  :kol-29:

Jenze me uz davno neni 24 :-P

A auto jsem nedostal, na nej se musi pracovat ;-)

nene, to je pravda ty starej pan...  :kol-46:

Odkaz ke komentáři

SZ pisu kratke, co je septem, to je certem

Ozak si na RS musel fakt vydelat, ukradl si 02, pak ji prodal = mel vlastne prachy jak za nove. Koupil RS. Pak si nechal ukrast 01 a bylo i na kola RS. Pak mu ukradli znamku z felicie, tak si nechal ukras kola z RS a poridil za ne felicii i se znamkou.

Moto chtel 03 a Peeetrr na srazu rval ze mu kradou auto. To neklaplo, tak si nechal odlucovac oleje za moto konstantu opravit. A pridal zabezpeceni vozu, aby to pri druhem pokusu nebylo moc okate.

Editováno: , autor: Radius
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

V Krusarne jsem nebyl tam jsem varil z vody ;). Motos by to auto dostal zaplacene 2x... to by pak na 03 bylo. 120tis pojistovna a 120tis prodej, pocitam ze spis vic by mel.

Ps

Ozi, ja te branim...

A co ten zamek na Feldu?

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Mně třeba škubou v práci, podívejte, do te´d jsem běhal po loukách polích s geodetem, zima, samá kopřiva, samej kravinec a klíšťata. Dělal by to někdo za ty prachy? Nedělal. To kokta jde do práce na 2 hodiny, z toho půl hodiny je na obědě, druhou půl hodiny je na hajzlu. 3/4 hodiny tady na fóru, 5min. startuje počítač, 2x klikne myší, 5 min. vypíná počítač a vyděláno. 50 čistech, pražskejch doma v prasátku za měsíc. Hold práce snů. No a jiní se jdou do práce vyspat i když na 12h, doma by tak dlouho spát nemohl, víme kdo, není třeba nějak uvádět. :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

A bude brzy real fight, jak to tak vypadá mezi Rádiusem a Ozákem :D

Vsak sranda ne. Vsichni vime jak to ve skutecnosti bylo [emoji85] [emoji86] [emoji87] [emoji95] [emoji56] [emoji61] [emoji72] [emoji389] [emoji383] [emoji75][emoji469] [emoji594] [emoji773]

Mně třeba škubou v práci, podívejte, do te´d jsem běhal po loukách polích s geodetem, zima, samá kopřiva, samej kravinec a klíšťata. Dělal by to někdo za ty prachy? Nedělal. To kokta jde do práce na 2 hodiny, z toho půl hodiny je na obědě, druhou půl hodiny je na hajzlu. 3/4 hodiny tady na fóru, 5min. startuje počítač, 2x klikne myší, 5 min. vypíná počítač a vyděláno. 50 čistech, pražskejch doma v prasátku za měsíc. Hold práce snů. No a jiní se jdou do práce vyspat i když na 12h, doma by tak dlouho spát nemohl, víme kdo, není třeba nějak uvádět. :-) :-) :-)

Hm, jo Hradec...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...