Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To je prave otazka, ja to nikdy nemel, ale chapu to tak. Priblizis se k autu a vezmes za kliku. Kdyz zrovna funguje, tak ta zjisti ze je klic v okoli 1.5m. Otevres. Skocis do auta, zmacknes cudl a jedes. To ze se na klice macka cudl nebo je tam foto senzor a nebo skener otisku je celkem fuk, jde o ten princip.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor, to jsou dvě věci. Odemykání vozu a startování je odlišná věc. Odemykání vozu, ano tam j emožné zvětšit vzdálenost, kdy anténa vyhodnotí, že klíček je blízko auta a čidlo na klice se aktivuje rukou a odemkne auto. Ale na startování vozu MUSÍ být klíček uvnitř vozu, tam to jinak nefunguje, ani když budeš mít otevřené dveře, stát u auta a klíček v kapse, nezapneš ani zapalování. Systém ti nahlásí, že klíč nezjištěn. Až když si sednu do auta, tak anténa pozná, že klíč je v autě a umožní elektricky odemknout volant a nastartovat.

Zvětšení vzdálenosti je jen pro odemykání a zamykání vozu. Ono totiž když máš klíč v baťohu na zádech a stojíš u dveří auta a chceš je otevřít, tak se stává, že je to už delší vzdálenost a čidlo se neaktivuje. Proto to zvětšili. Ale v kapse u kalhot nebo v bundě...tam není problém ani teď.

Jinak samozřejmě, pokud zapomeneš klíč v autě, v kabině nebo v kufru, tak auto přes KESSY dotykem kliky nezamkneš, to je pojištěné. (už se mi stalo)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, nastartuješ a odejdeš s klíčem a motor běží dál samozřejmě. To tak funguje. Taky je blbost nechávat nastartované auto bez dozoru. Ono by to šlo těžko udělat, pač se může stát že systém na chvíli ztratí kontakt  sklíčkem, nebo se vybije baterka v klíči a motor ti zhasne? To by nebylo příjemné.

Odkaz ke komentáři

tak snad je na klíči signalizace vybité baterie ne? Tohle by právě podle mě mělo být odšéfované. Na motorkách to funguje úplně normálně už dneska. Jakmile ztratí IMMO signál od přívěsku, co máš někde v kapse, tak se motor pomalu zastaví... Je to kvůli případnému shození řidiče z motorky na křižovatce když stojí, tohle by mohlo a mělo fungovat i v autech s tímto systémem podle mě...

Odkaz ke komentáři

Jo jinak tedy nevím, proč už před 15ti lety kdy na klíčkách je indikace vyslání signálu, že to neumí upozorňovat na vybitou baterii, to bych vytek, proč to nemůže začít blikat aby člověk poznal, že musí baterku vyměnit, to jsou chujové v tom koncernu, že mi je na blití, takové základní jednoduché věci  :kol-44:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Ale hovnajs, tak jak to funguje je plně dostačující, nemám s tím žádnej problém. Je to uplně super, konečně nestartuju auto a nepřipadám si, že odemykám kůlnu na zahradě ;)

(signalizaci vybité bat to má samozřejmě)

Odkaz ke komentáři

HW startování klíčem je HW startování, kdepáák nějaké čudlíky, něco se v tom pokaká někde v Chorvatsku u pláže a zrovna když budeš utíkat od nadržené Chorvatky před znásilněním a nenastartuješ a seš v prdeli, pak vysvětluj doma, že si byl znásilněnej.  :kol-28:

Teď mě tak napadá, že když vyndáš autobaterii, tak se ti neodemkne volant, resp když baterii úplně vybiješ. To je pěkné, tedy vlečení už je mimo mísu. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Tak na Ternose cekam od te doby, co po premiere 3 si vsichni mysleli, ze 4ka bude posledni, ale jelikoz neskoncila, tak se ceka dal. Oficialne snad T5 ohlasili pred rokem a pul. Jestli bude premiera v Cr jako v americe, tak uz zbyva nejakych 14 dni.

Na Termose by se mel povinne divat kazdy, protoze cela serie je budoucnost lidstva. No jeste lze pripustit Planetu Opic, Resident Evil a pripadne nejaky Drtivy dopad. Ceho bych se dozit nemusel, tak napriklad Mars Utoci :)

Odkaz ke komentáři

Tak na Ternose cekam od te doby, co po premiere 3 si vsichni mysleli, ze 4ka bude posledni, ale jelikoz neskoncila, tak se ceka dal. Oficialne snad T5 ohlasili pred rokem a pul. Jestli bude premiera v Cr jako v americe, tak uz zbyva nejakych 14 dni.

Na Termose by se mel povinne divat kazdy, protoze cela serie je budoucnost lidstva. No jeste lze pripustit Planetu Opic, Resident Evil a pripadne nejaky Drtivy dopad. Ceho bych se dozit nemusel, tak napriklad Mars Utoci :)

Jo neboj. Nebude to Mars útočí ale uprchlici a bude to muslimové útočí
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Nevím jak vy, ale já jsem připraven. Ještě nedávno se říkalo, je třeba se připravit na Zombie Apocalipsu. Dnes už to se zombie nevidím tak černě, dnes to dřív přijde Putin se svýma raketama a zelenýma mužíčkama bez identifikace no a nebo tihle z jihu s ručníky kolem hlavy a černými vlajkami, viděli jste tady to video jak jsem dával, jak ten dotyčnej ztratil hlavu, ani nevěděl jak. Tedy lepší s tím něco dělat a neztrácet hlavu nyní, protože jinak později se může taky stát že to budou naše hlavy koulející se po Václavském náměstí. Já byl v neděli a do černého se trefovat docela umím a černá jako černá, že .  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...