Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ta kofola už přestává mít nějak grády....a furt to v tom sudu šplouchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 To dáš! A do dna.:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 jenze mymame vahove znevyhodneni, ktere u tohoto motoru poznas navic jako bonus Vyhodis rezervu, jinak vymluvy uz zacinaji. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Clinte ty to furt pijes? Respekt [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Kvalita za rozumnou cenu, i kdyz na te fotce to vypada hure nez ve skutecnosti. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123630-Moje-Denim-střela#entry2062542 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ta kofola už přestává mít nějak grády....a furt to v tom sudu šplouchá ja rikal, limca max 4 dny... jina chlazeni bych potreboval idealne do utery vecer, tak to das jeste zbytek ne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 To vis petre, kvalita jak u francouzů uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Tak ty Dacie bych se i bal http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=372799&sznu=BldB0N7PX1GunmbV http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=372702&sznu=BldB0N7PX1GunmbV Editováno: 19. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 U toho auta co jsem slibil ze nebudu jmenovat se nic takoveho nedeje, mozna to je tim ze nepotrebujou z auta delat hogo fogo, tedy vic nez to je aby si mohli prirazit a zadnou kozenku ala kuzi to nema. Skoda, simply never. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ta kofola už přestává mít nějak grády....a furt to v tom sudu šplouchá Ti tam chodej chcat v noci zlaty prasatka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Nechávám to chlazení zapnutý i v noci, kuny mají kofolu nejraději, dají 3-4 kousky a přestanou mít chuť na můj tapec,nebo vokusovat dráty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 ty voe, mel jsem chlazeni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ještě teď večer jsem zkoušel dát třetinku a už se to nedá....ale podle mého názoru už tam moc nezbylo. Cinknu na souseda a propláchneme to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 hele ja te klidne navedu po telefonu to neni problem. zajel bych ale porad me boli v krku a nechcu to moc hecovat vejletama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Zejtra dopoledne jsem domluvenej se sousedem a dáme to do pořádku. Jen jsem to povypínal jako vždy. Pak se domluvíme, abys nemusel sem, tak ti pak brnknu, jak budu v práci a stavil by ses na letišti S Panchem to ovšem nevidím jinak, než že pojede sem pro sud a pro gril Co Pancho, pokecáme, dáme kafe Editováno: 19. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jo letise neni problem, ja delam u Pawouka u baraku, tak to mam fakt jako pres krizovatku, jen Sud a gril do auta nedas? Ja bych mu to nablizil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 On jezdí rád Je to jeho radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Clintovi never, on je narozdil od synka ( nastesti) docela technickej antitalent, si neumi ani v aute vymenit zarovku. [emoji1] Pritom teda vystudoval SPŠ, tak tomu nerozumim. Editováno: 19. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Nj, tak clint ma holt talent na jine veci, na vymenu zarovky ma autrizovany servis skoda Tak Pancho rad jezdi o tom zadna, ale aby musel jet ke Clintovi dodavkou pac do auta to neda to je taky trochu mimo, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Vždyť má větší kufr u oktávky než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 no jo, ale nic se v nem nevozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 :D To ho musíme naučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 a prooc? ma vic aut nez my vsicni dohromady, tak to holt nevozi v rs, ale v necem jinem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 tak a je to tu prodej po známých se nepovedl, tak to zkusíme takhle: http://www.sportovnivozy.cz/67950-skoda-octavia-rs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 docela vysoká cena, snad si najde zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky